- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: DrukaR. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 330
Чудова чашка, напис якісний. Дуже сподобалась. Замовлення опрацювали дуже швидко, не дивлячись на те, що були вихідні. Дуже дякую за швидку відправку і якість. Подарувала чоловіку, а він виявився г******м.
- Продавец DrukaR
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалась якість чашки та оперативність нашої роботи. Сподіваємося, що наступного разу ваш подарунок потрапить у більш вдячні руки. Гарного дня та лише приємних моментів!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DrukaR. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 330
Чашка супер. Чоловіку сподобався такий подаруночок
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: DrukaR. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 330
Чашка супер. Оригінальний варіант на подарунок.
- Галина И***Отзыв от покупателя. Продавец: DrukaR. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Черный. Объем: 330
Сказати, що задоволена це нічого не сказати.Після отримання цієї кружки, зробила замовлення на ще три, але з індивідуальним надписом. Продавець з терпінням врахував всі мої побажання). Товар чудовий, продавця рекомендую!!!