- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Дякую , все добре
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Отримала, все ок дякую
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Ідеальний для пересадки,рослинка легко перенесла заміну грунту-ожила!Дякую
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що ґрунт добре підійшов для пересадки й рослина швидко відновилась після зміни субстрату. Хай росте міцною та здоровою.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5
це і не грунт, а якась рипляча в руках невідома сипуча речовина. Я мало не загубила рослину. Не раджу нікому
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- після пересадки спатифілум перестав рости ЗОВСІМ
- Продавец Exotic Plants
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що досвід із ґрунтом виявився невдалим, але хочемо уточнити кілька моментів.
Склад нашого органічного ґрунту для спатифілума — кокосова стружка, агроперліт, перегній, попіл та пісок. Усі компоненти природні, легкі на дотик і сипкі, тому можливе відчуття «рипучості» при пересипанні — це звичайні складові якісного повітропроникного субстрату, а не щось стороннє. «Рипіння» при стисканні може виникати через: кокосову стружку — волокна можуть поскрипувати при терті; агроперліт — це легкий мінерал, який хрустить під тиском пальців; пісок і попіл — додають сипкості та можуть давати легке шурхотіння.
На розвиток спатифілума після пересадки впливають не лише якість ґрунту, а й умови догляду: наявність дренажних отворів, шар дренажу, правильний розмір горщика відносно кореневої системи, частота поливу й підживлення. Навіть за ідеального ґрунту порушення цих умов може призвести до зупинки росту.
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Гарний ґрунт, все сподобалось. Дуже ввічливі та уважні продавці. Буду звертатись ще)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 10
Грунт дуже пухкий і якісний, пересадженим рослинам поки комфортно
Відпраили дуже щвидко, контактували і відповідали відразу, спілкування приємне!
Рекомендую виробника!- Достоинства:
- Готова суміш, не потрібно самому готувати
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Мені все сподобалось
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Дуже якісний ґрунт. Пересадила в нього спатифвллум після грунту іншої фірми - «Полісся», в якому половина корней загинула(
Цей такий пухкий, гарної якості. Дуже сподіваюсь, що мій спатік виживе.
Дякую за те, що реалізуєте ідею якісного ґрунту - Анастасія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Качественный хороший грунт, мой спатифиллиум чувствует себя прекрасно после пересадки.
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5
Гарно запаковано, поки нарікань немає. Грунт хороший.
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Чудовий грунт, повністю відповідає опису. Дякую за приємне обслуговування та швидку доставку!
- Достоинства:
- Ціна, якість
Дякуємо за відгук!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Дякую, задоволена цим субстратом і впевнена, що мій спатіфіллум теж буде задоволений)
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Дякую за швидку доставку.
Дякуємо Вам!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 10
За 3 місяці після пересадки спатіфілума загнило майже все коріння. Не рекомендую цей грунт.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Гроші на вітер.
- Продавец Exotic Plants
Пане Олександре, добрий день!
Нам дуже прикро, що причиною гибелі рослини, на Вашу думку, є ґрунт, придбаний у нас.
Зауважимо, що догляд за рослинами взимку відрізняється від літнього: у цей період рослини потребують вдвічі меншого поливу через короткий світловий день. Тому, як одна із причин гибелі рослини, є надмірне її зволоження.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5
Якісний товар , відповідає вимогам для вирощування саме цих квітів.
- Достоинства:
- Якісний склад для вирощування саме цих рослин.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Exotic Plants
Добрий вечір, щиро вдячні за відгук!
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5
Переїхала моя квітка у цей спеціальний грунт десь з тиждень тому. На даний час нарікань ніяких немає. Грунт на вигляд та дотик мені сподобався. Маю надію що моя квітка в цьому грунті приживеться і їй буде добре, але ще зарано робити якісь виводи, оскільки ми не так давно переїхали в новий грунт.
- Продавец Exotic Plants
Добрий вечір, дякую приємний відгук!
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3
Товар повністю відповідає опису.Продавець швидко відправив товар.
Дякую, усім задоволена )- Продавец Exotic Plants
Добрий день, дякуємо за приємний відгук.