- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Емоційний відгук номер 2 продовження Відгук Медіаплеєр Roku Express 4K інтернет Smart приставка для телевізора сумісність HD 4K та 4K-HDR ссылка#id=61985379
1. Чомусь продавець ніяк не коментує другу помилку складу на наступний день з відправкою не тієї моделі що була замовлена.
2. Телефона розмова з менеджером компанії відбувалася у пункті видачі розетка на гучномовці у присутності операторів Розетки(про що ми попередньо наголосили на початку розмови). Вони можуть підтвердити відмову менеджера про повернення коштів і факт того що менеджер не змогла вказати дату відсилання другої одиниці якої немає у наявності.
P.S: Гляне на фото. Замість того щоб переходити на особистості можна просто винести урок з ситуації і покращити сервіс.- Достоинства:
- …
- Недостатки:
- …
- Продавец В побуті
Доброго дня! Ми пам’ятаємо ситуацію, про яку йдеться. Вона вже була вирішена раніше, і всі умови виконано згідно з правилами маркетплейсу. Висновки зроблено, сервіс покращено. Дякуємо за розуміння.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Товар хороший
Продавець жахливий(ну або менеджери)
Спочатку прислали один медіаплеєр. Визнали свою помилку і вказали що другої одиниці немає в наявності. Гроші відмовились повертати. Запропонували варіант повернути 1 медіаплеєр і очікувати на іншу доставку з двома. Коли відправлять невідомо. Інших варіантів не було. Взагалі не зрозуміло чому знаючи про проблему з відсутністю другої одиниці не звʼязалися і не узгодили вирішення цього моменту.
Ми забрали 1, бо після такої розмови взагалі не було зрозуміло чи не залишать нас з дулею взагалі. Другий надіслали відразу на наступний ден, але не то що потрібно - без підтримки 4k I Wi-Fi 5. В додачу якщо перший варіант мав адаптер живлення то з другим уже не було. Дали батарейки натомість і оплатили доставку нової пошти
Добре хоч все працює, міняти вже нічого не будемо точно, бо зрозуміло що все робиться на збитки зі сторони продавця.
Зі сторони самого продукту. Брали заради використання програми Jellyfin. Прийшлося погратись зі створенням акаунту через US VPN, бо не знаходило її (проблема того що програма не сертифікована у всіх регіонах бо open source). Мова інтерфейсу англійська(загалом не проблема).
Пристрій вартий своїх грошей. Порівняно з Google Chromecast Ultra 3gen покриває набагато більше функцій і служить як повноцінна приставка для телевізора- Достоинства:
- Див. Опис
- Недостатки:
- Див. Опис
- Продавец В побуті
Дякуємо, Олександре, за розгорнутий відгук.
Хочемо уточнити деталі ситуації: під час телефонної розмови ми одразу запропонували залишити одне замовлення та відправити дві одиниці товару одночасно, без жодних додаткових витрат і повторних доставок.
Ми ніколи не відмовляємось від повернення коштів — для цього достатньо створити запит через платформу Rozetka, і маркетплейс швидко повертає оплату.
На жаль, відбулась помилка складу, дійсно була відправлена одна одиниця замість двох, але другу позицію ми довідправили одразу після уточнення, про що клієнт був поінформований. Менеджер спілкувався ввічливо, надав повну інструкцію дій і підтримку.
Ми поважаємо думку кожного покупця, однак зазначимо, що описана історія містить емоційні перебільшення та не відображає повної картини. Ми цінуємо вашу покупку і щиро шкодуємо, що непорозуміння затьмарило враження від сервісу.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Установити це ще той квест...щоб знав не купував би
- Достоинства:
- Недостатки:
- Х**н сходу підключиш.
- Продавец В побуті
Доброго дня, Олександре!
Дякуємо за ваш відгук.
Процес налаштування медіаплеєра Roku Express 4K є стандартним і не потребує спеціальних навичок — він аналогічний створенню акаунта на смартфоні або Smart TV. Після входу в систему користувач отримує доступ до всіх програм і сервісів, зазначених у описі товару.
Якщо під час налаштування виникли труднощі, ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти з інструкцією.
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Включається, але немає нашої мови взагалі та не підтримує українські додатки щоб переглядати телебачення. Приставка взагалі не прошита під наш регіон. Звʼязався з а-ля з менеджером, категорично відмовилася щось придумати та нічим не помогла. Настрій попортила та толку немає ніякого. Не рекомендую взагалі щось купляти бо по дзвінку нічого не виясниш всеодно.
- Достоинства:
- Включається та є ютуб
- Недостатки:
- Не прошита під нашу мову та регіон
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Упаковка вскрыта, комплектных батареек нет, все остальное - гуд. Первая настройка занимает некоторое время. Подключил iPad по AirPlay - работает нормально.
- Достоинства:
- Дизайн, цена.
- Недостатки:
- Пока не выявлено
- Продавец В побуті
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Хочемо уточнити, що перед відправкою приставки перевіряються на справність. Батарейки виробником у комплект не передбачені, тому їх потрібно докуповувати окремо. Раді, що пристрій працює справно і Ви задоволені покупкою!
- Петр К***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Якість товару супер. Кому потрібен сертифікований пристрій для перегляду ютуб , нетфликс та інших ліцензійних або безкоштовних сервісів це ідеальний варіант . Особисто я купував на кухню. Працює чітко.
- Достоинства:
- Якість зборки, ціна
- Продавец В побуті
Петре, щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Радий, що Roku Express 4K працює чітко й виправдав очікування.
Невеликі поради для ще кращої роботи:
- у Налаштування Дисплей оберіть Auto (4K HDR) або 4K 60fps;
- ввімкніть HDMI-CEC, щоб керувати ТВ одним пультом;
- Оновіть ПЗ: Налаштування Система Оновлення;
- для стабільного стримінгу краще підключатися до Wi-Fi 5 ГГц.
Якщо знадобиться допомога з додатками чи налаштуваннями — із задоволенням підкажемо. Звертайтеся!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Отримала швидко, але взагалі не працює пульт
- Недостатки:
- Не працює пульт
- Продавец В побуті
Пані Наталіє, дякуємо за замовлення та зворотний зв'язок.
Нам прикро, що пульт не працює — будь ласка, перевірте, чи правильно вставлені батарейки (тип AAA) та чи не розряджені вони.
Також радимо переконатися, що приставка увімкнена, і направити пульт безпосередньо на неї.
Якщо проблема зберігається — ми обов’язково замінимо пульт або приставку. Напишіть нам у чат або за номером, вказаним у повідомленні — вирішимо все максимально швидко.
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті
- Достоинства:
- Добре працює
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Прийшов розпакований. Але все ок, працює нормально.
- Продавец В побуті
Юрію, дякуємо за Ваш відгук!
Деякі товари можуть надходити перевіреними перед відправкою — саме для того, щоб переконатися в справності. Раді чути, що приставка працює нормально і Ви задоволені покупкою.
Дякуємо за розуміння та довіру!
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті
неможливо встановити світ-тв київстар-тв мегого-тв
- Недостатки:
- неможливо встановити світ-тв київстар-тв мегого-тв
- Андрей М***
Так вона і наший ринок і не розрахована
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Коробки відкривали і не один раз (2-3 клейкі стрічки). Брав одразу дві одиниці товару. В одному батарейки були в пульту.
В іншому - відсутня клейка стрічка для фіксації на поверхні. На обох плеєрах на фронтальній панелі залишки від клейкої стрічки, довелось відтерати спиртом.
Один плеєр був вже активований десь на іспанському аккаунті. Factory reset навіть не зробили перед перепродажем :(
Якби це не була купівля в офіс - повернув би назад.- Достоинства:
- Працює, ціна
- Недостатки:
- б/у товар, не рекомендую брати на подарунок
- Продавец WASHOPIK
Доброго дня, Андрій! З Вами зв'язувався менеджер по цьому питанню. Всі коробки відкриваються для перепрошивки, тому пломби зриваються. Бажаємо приємного користування.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Неохайна коробка.
Видно що вже попорсались всередині, пломби зірвані, заклеїли простим скотчем.
Батарейок нема, липкої ленти також.- Недостатки:
- Сервіс магазину
- Продавец WASHOPIK
Доброго дня, Олександр! Вже зв'язувались з Вами з приводу цього питання. Ситуація в тому, що всі коробки відкривають для перепрошивки, тому пломби мусять зривати. Стосовно пом'ятої коробки - приносим свої вибачення, але при доставці буває, що упаковка мнеться. Бажаємо приємного користування.
- Александр
Зі мною зв'язались, пояснили ситуацію з коробкою, перешивали тюнер. Запропонували компенсувати частини яких не вистачало.