Отзывы покупателей о Сувенирная чашка с подогревом и подставкой в коробке Lucky

Код:  360501987
Оценка пользователей 3.01/5
на основе 81 отзыв
  • Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Изумрудный. Объем: 400

Якщо брати на подарунок то супер

• Продавец  Sattil

Дякуємо вам за відгук
      Раді, що товар сподобався та підійшов як подарунок
      Нехай користування приносить лише приємні емоції!

• Богдан Д***

Гарно як у подарунок так і для себе сама річ зручна та не така крихка все шикарно

• Продавец  Sattil

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук

Раді чути, що чашка вам сподобалась і стала гарним варіантом як для подарунка, так і для особистого користування. Приємно, що ви оцінили її зручність та якість.

Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді вашим новим замовленням
      З повагою, команда магазину.

• ГУТЕНКО-ЗЕЛЕНСКАЯ С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kivvi.salee. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350

Спасибо,товар отличный.обслуживание так же.

Достоинства:
    Понравился,удобный в использовании
    • Продавец  kivvi.salee

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук!)

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling

Немає логотипа, прислав зовсім іншу чашку, немає підставки для підігріву

• Єгор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Основной цвет: Зеленый

Напій довго залишається теплим завдяки підставці

Достоинства:
    Об’єму 400 мл цілком вистачає для кави чи чаю
    • Продавец  StarLight

• Юрий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Основной цвет: Зеленый

Відмінна річ для тих, хто постійно забуває про свій чай чи каву під час роботи! Підставка реально працює, напій довго залишається комфортно теплим. Сама кухоль дуже красива, колір насичений смарагдовий. Дуже задоволений!

• Зелеманов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Основной цвет: Зеленый

Дуже задоволений покупкою. Рекомендую всім, хто любить довго смакувати гарячим напоєм!

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet

Это мошенники....никогда им не верьте !!! МОШЕННИКИ!!!

• Поліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Основной цвет: Красный

Приємна на дотик, не металева, не залишає присмаку. Виглядає дорого.

• Иван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Основной цвет: Белый. Объем: 350

Ужасный товар, сгорела подставка после одного использования, так же крышка с дефектом , был огромный скол, не рекомендую к покупке

Недостатки:
    Одни минусы
  • Стернад О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet

Брала на подарунок.
    Прийшли в поломаних коробках і з відбитою ручкою. Дуже розчарована

Достоинства:
    Недостатки:
    Биті
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlotku. Объем: 350

Товар прийшов, чашка ціла та не побита, що добре. Але в описі було написано, що живлення доступно в двох варіантах - від мережі та від USB. Товар надійшов з живленням від мережі, тобто користування їм в Україні неможливо через відсутність світла. Це перетворює це в звичайнісіньку чашку, від якої немає ніякої користі. Замовляла на подарунок батькові. Подарунок виявився не подарунком, а хто знає чим. Повне розчарування.

Достоинства:
    Чашка ціла та не побита. Гарна подарункова упаковка
    Недостатки:
    Немає живлення від USB, яке було заявлено в описі товару, що робить річ зовсім не корисною в умовах повної відсутності світла. Товар виявся непотрібним. Тобто це просто звичайна чашка без підігріву
    • Продавец  Vlotku

Скажіть будь-ласка, шнур вбудований ? І тільки штекер в розетку ? Чи можна вийняти від підстаканника і там буде вхід ? Юсб входу чи тайп сі немає ?

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riamon. Основной цвет: Зеленый. Объем: 400

Товар прийшов пошкоджений: чашка з відбитою ручкою! Обіцяна ложка відсутня. Упаковка ("подарункова" - ха-ха!) така, наче нею у футбол грали. Чи гріє той "підігрів" навіть не перевіряв (тим більше, що обіцяно USB-підігрів, а насправді там вилка під 220). І так з цим товаром і цим продавцем усе ясно.
    Більше НІЧОГО у Riamond не купую!

Достоинства:
    НЕМА!
    Недостатки:
    Товар пошкоджений, некомплектний, упаковка в жахливому стані
    • Олександр

1) В попередньому моєму коментарі помилка: не "Riamond", а "Riamon"
      2) До честі продавця, гроші за бракований і некомплектний товар мені повернули. Ну і то добре ((

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Planet Goods. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Белый. Объем: 350

Дякую вам. Ви встигли вчасно. Все дуже класно. Швидко, якісно. РЕКОМЕНДУЮ

• Продавец  Planet Goods

Дякуємо вам за чудовий відгук!
      Раді, що вам усе сподобалося і замовлення приїхало вчасно.
      Працюємо для вас швидко та якісно — дуже приємно отримувати такі слова підтримки
      Будемо раді бачити вас знову!
      Гарного настрою та приємного користування чашкою

• Вадим г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EPOCH. Основной цвет: Белый. Объем: 400

Ложки немає,коробка розірвана

Достоинства:
    Недостатки:
    Жах
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stylish car house. Количество предметов в наборе: 3. Объем: 350

Товар надійшов вчасно і гарної якості. Дякую

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Planet Goods. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350

Коробка була ну чучуть затерта, але скажу, що товар, який в цій коробці, за таку ціну, це просто знахідка, дякую

Достоинства:
    Гарний подарунок
  • Олена Ф***

Товар гарний, саме то на подарунок. Гарний і милий. Дякую

Достоинства:
    Гарний подарунок

Дякую за Ваш відгук

• Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LVIGroup. Основной цвет: Зеленый. Объем: 400

Підставка тримається на чесному слові. Потрібен перехідник для розетки. Напис змазаний. На підставці явні сліди браку. Якість жах!

Достоинства:
    Чашка таки керамічна.
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VashMarket Discoveries

Чи Ви вважаєте, що зім'ята упаковка може вважатись подарунковою? І що мені тепер робити із звичайною вилкою? Потрібен був USB, як було на фото товару, і у відповіді Вашому покупцю?

Недостатки:
    1. Упаковка жахлива, зім'ята, з наліпленим скотчем. 2. Вилка мала бути USB
  • віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Distik. Количество предметов в наборе: 3. Основной цвет: Белый. Объем: 450

Цікава штука, но не працездатна в корпусі дроти відпаяні , перепаяти і ніби живе, і не відповідає об'єму вказаному в замовленні при 450 максимум 380 по кришку

Достоинства:
    Одні недоліки
    Недостатки:
    В конфігураторі вибір об'єму не міняє об'єму чашки, кришка і ложка безтолкові
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Основной цвет: Белый. Объем: 350

Купила на подарунок, чашка приїхала з дефектом, таку не подаруешь, написала про повернення, мене проігнорували

• Наталья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Основной цвет: Красный

Упаковка жахлива,тобто на подарунок,як планували,не підійде.Вона ще і брудна,і розірвана.До того ж ми заказали та оплатили обраний колір,наявність якого була вказана,але потім раптом нам повідомляють,що такого кольору немає.Тому продавця не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Упаковка жахлива та відсутність кольору,що був заявлений продавцем як такий,що є в наявності.
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.

• Виктория Ш***

Нет подарочной упаковки

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми цінуємо, що ви поділилися своїми враженнями.
      Хочемо уточнити, що дана чашка дійсно йде у подарунковій упаковці — це фірмова коробка з дизайнерським оформленням та ручками, яка представлена у фото до товару. Вона входить у стандартний комплект і підходить як подарунковий варіант.
      Можливо, упаковка не зовсім відповідала вашим очікуванням за форматом, але вона є в комплекті та створена саме для подарункової подачі.
      Дякуємо вам за відгук — він допомагає нам ставати кращими!

Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Основной цвет: Розовый. Объем: 380

Підставка з підігрівом поробила 10хвилин
    І більше невключаєця
    Добре що горня ціле прийшло

• Аня Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Основной цвет: Розовый. Объем: 380

Вона взагалі не гріє ждали 2 години з крушка має гріти ане холодна буття її запакувала в подарунок а смисел її відправляти якщо вони не вернуть просто жах

• Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Основной цвет: Белый. Объем: 350

Я доволен. Греет хорошо но медленно.

Достоинства:
    Хорошо греет
    Недостатки:
    Медленно. Ложечка и выемка в крышечке под нее лишняя
  • Лиля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Основной цвет: Белый. Объем: 350

Опис зовсім не відповідає дійсності!!!!
    Жах!
    На подарунок точно не підійде!
    В жахливому стані коробка!!! І немає ніякого подарункового пакування….

• Вероніка Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Продайчик. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Розовый. Объем: 350

Заказ пришёл быстро, заказывала для себя, как на подарок бы не стала, уковка помятая, падпись немного стёрта на кружке, внутри не слодено красиво а бардак (сразу не заметила брак с надписью) не знаю сколько проработает, выглядит устройство не надёжно, очень лёгкое, не было способа доставки на розетку, немного расстроилась но чоо поделать если я цже попила с кружки

Достоинства:
    Быстрая доставка, цена
    Недостатки:
    Сами увидете на фото
  • Виктор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avail Shop. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350

Вообщем заказал 4 набора. Понравилось то что USB подставка, впринципе из-за этого я их и заказал, прислали с подставками обычными к разетке. Никто не позвонил не придупредил что USB нету. Разбирались почти неделю за эти подставки, отвечали раз в 2-3 дня, в итоге только возврат товара и говорят что у них на складах вообще нету USB подставок. Шнур к розетке слишком короткий, тоесть если хочешь чтоб у тебя был теплый чай на столе тяни туда переноску)) ну бред вообщем! Ставлю 1 звезду потому что эти чашки без USB подставки ну вообще не стоят той цены которая указана. Плюс 2 чашки из 4х кривой рисунок. В одном наборе нет ложки. Та и ложки по сути ужас просто)) ну, кто купил тот поймет) Вообщем если будете заказывать пишите им уточняйте все и в любом случае на почте проверяйте посылку, потому что продавец ненадежный. Я проверил целые ли чашки в спешке и на шнуры не обратил внимания, в итоге попал в такую ситуацию!

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Подставки НЕ usb
    Кривой рисунок
  • соломія т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Основной цвет: Белый. Объем: 350

Прийшла розбита, коробка жахлива, кошти ніхто не повернув

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Основной цвет: Белый. Объем: 350

Очень хорошая чашка кому-то в подарок

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Продайчик. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Зеленый. Объем: 350

Товар приїхав дуже швидко.

Достоинства:
    Не можу сказати, купували на подарунок.
    Недостатки:
    Пакування в середині не відповідаю ілюстрації, ложка просто валяється в коробці, для неї не передбачене місце
  • Світлана В***

При первичном использовании после включения в розетку подставка под чашку задымилась и сгорела

• Марія Г***

Було заявлено, що чашка в подарунковому пакеті. Все мало бути так гарно.... Але із пакета були лише ручки до нього. Коробка жахлива - подерта, пом'ята... Купувала на подарунок. Це просто жах!

Недостатки:
    Пакування
  • Зоряна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DVSTE. Количество предметов в наборе: 2. Основной цвет: Зеленый. Объем: 450

Прикольний набір,брали на подарунок для вчителя,оцінив