Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Автоматический капельный полив для растений Sky 12 шт (5713)

Оценка пользователей 3.2/5
  • Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group

Замовила вперше ,не пожалкувала.Нас не було вдома довгий час,пристрій спрацював ідеально-квіти вижили)

Достоинства:
    Легкий в використанні
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Friendly Group

Лілія, дякуємо вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group

Досить проста у використанні річ. Важко налаштувати точну подачу води.

• Продавец  Friendly Group

Олег, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!

• Ртищева С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group

У всіх закруток різьба пропускає воду.

Достоинства:
    Задумка не погана
    Недостатки:
    Зірвана резьба
    • Продавец  Friendly Group

Світлана,нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару. Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group

Замовляла цей набір. Швидко зв`язалися, швидко надіслали. Товар відповідає характеристикам. Тільки треба мабуть зазначати для "особливо обдарованих"))) (таких як я), що в пляшці треба робити отвір, бо тоді не буде працювати. ))) Дякую за сервіс!!!

• Елена П***

Шахраі

• Продавец  Friendly Group

Олено, дякуємо за відгук. Просимо уточнити, в чому саме виникла проблема.
      Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.

• СержиК

так а в чому проблема??? напишіть щоб всі знали чому саме шахраї?? що не так???