Отзывы покупателей о Электросушилка для обуви Теплий Пан ЕСВ-12/220 черная

• Олена І***

Гарна та потрібна річ

• Глушкевич Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Користуюсь тривалий час сушарка супер

• Ростислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

З трьох електросушарок працює тільки одна, при розборі виявилась погана зборка в середині.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Перестали нагріватись з другого разу. У моєї знайомої з першого. Купила дві пари, бо раніше користувалась аналогічними 10 років, які купила на базарі і виявились якістнішими.

Недостатки:
    Не гріють
    • Продавец  comfortno.vdoma

Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром. Ваше замовлення від 06.03.2026. Пройшло півтора місяці з моменту замовлення. На цей товар в Вас є гарантія, тому якщо товар не працює ви можете відправити його нам і ми його полагодимо.

• Яна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Отримала швидко. Відпрацювала сезон зими без нарікань. Коли напруга електромережі в нормі, сушить добре.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  comfortno.vdoma

• татьяна о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий

Замовляла 2 шт. Обидві не робочі , одну відремонтували , інша відновленню не підлягає!!! Не рекомендую

Недостатки:
    Дуже поганої якості !!
  • Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Вигня, не проработали и 5 мин... Просто мусор.

Достоинства:
    Недостатки:
    Всё
    • Продавец  comfortno.vdoma

Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок. Весь товар перед відправкою перевіряється на працездатність. Така прикра ситуація можливо могла статися тому що, нажаль, під-час транспортування перевізник може пошкодити товар і він перестає працювати коректно. На цей товар у Вас є термін обміну/повернення та гарантія, тож можемо вислати Вам іншу сушарку за наш рахунок на заміну.

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Товар смiття , замовив 3 штуки, усi не працюють.

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Жахливий товар. Замовила 2шт. Одна перестала працювати після другої сушки. Друга на 5-ту сушку.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісний товар
    • Продавец  comfortno.vdoma

Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром. Ваше замовлення від 06.02.2026. Пройшло 2 місяці з моменту замовлення.

• Ігор

Мало ефективна сушка.

Недостатки:
    Не прогріває достатньо взуття.
    • Продавец  comfortno.vdoma

Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені товаром.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Все ок, поки без нарікань

Достоинства:
    Працює, як заявлено
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Анастасія Н***

Замовила 21 лютого, сьогодні 29 березня перестали працювати

Достоинства:
    Коли працювали, добре сушили
    Недостатки:
    Швидко зламались
    • Продавец  comfortno.vdoma

Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені товаром.

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Черный

Товар прийшов непрацюючий, не нагрівається !!!

Достоинства:
    Недостатки:
    не нагрівається
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Владислав

Все працює.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Всю ніч сушила і обув все одно залишилась вологою. Раніше користувалась такою сушаркою і все висихало в три рази швидше.

Недостатки:
    Дуже слабо гріє
  • Олександр Н***

Все працює

• Олеся К***

• Надежда К***

Заказывала 2 шт, одна была не рабочая((((
    Интересно перед отправкой их тестируют или так парят!!!

Достоинства:
    Греет чучуть
    Недостатки:
    Вторая пара не рабочая!!
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий

Прийшло не робоче. Не нагрілося ні на градус, хоч і на огляд все ціле.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Виктория К***

Дякую за доставку
    Поки усе добре - гріє і сушить взуття
    Замовила ще одну для синульки

Достоинства:
    Усе норм

• Віктор М***

Дуже зручна, рекомендую

• Олексій К***

Все чудово працює)

• Оксана Ш***

Дякую!
    Гарна та практична сушарка для взуття!Все вiдповiдае опису товара!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Жахлива якість. Двічі посушила взуття і все, перестали працювати. Китайський хлам(

Достоинства:
    Недостатки:
    Перестали працювати після двох використань
    • Продавец  comfortno.vdoma

Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок. Така прикра ситуація можливо могла статися через нестабільну напругу в мережі, що зараз є розповсюдженою проблемою у нас в країні. На цей товар у Вас є термін обміну/повернення та гарантія

• Данило П***

Хороша сушарка

Достоинства:
    3 год - і взуття після прогулянки калюжами сухе

• Владимир М***

Перегоріла в перший день

• Віка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Черный

Класна сушка , гріє нормально не гарячим як слід

• Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий

Сушарка добре сушить взуття. Ставлю на ніч. Буває дуже мокре. Вранці вже сухе. Такі маленькі речі роблять життя краще

Достоинства:
    Довгий строк служби

• Михайло Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий

Висушує взуття, не перегівається.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Сьогодні отримала /тестую/поки все добре/гріє добре

Достоинства:
    Доступна ціна
    Недостатки:
    Поки не виявлені
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Вова Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Мені допомогли вирішити проблему . Це чесний і порядний продавець. Дякую!!!

Достоинства:
    Зручність

• Вова Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Доброго вечора! Сьогодні отримали заказ: 2 сушарки для взуття.Одна не гріє.Що мені робити?

Достоинства:
    Повністю покриває підошву взуття
    Недостатки:
    Одна не працює
    • Продавец  comfortno.vdoma

доброго дня, відправили Вам іншу сушарку за наш рахунок

• Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Працює. Виготовляє Харків. Можливо тому очікувати прийшлось довго. Думаю виготовляли на замовлення.
    Забрала зірку тільки за очікування

Достоинства:
    Гріє. Безкоштовна доставка а поштомат
    Недостатки:
    Очікувала товар аж 5 днів
    • Продавец  comfortno.vdoma

• Данило Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma

Работает, хорошо сушит. правда хотелось бы чтобы чуть меньше нагревался

Достоинства:
    Обычная сушилка

• Максим Х***

Приехали не рабочие

• Артем К***

• Продавец  comfortno.vdoma

Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок. Весь товар перед відправкою перевіряється на працездатність. Така прикра ситуація можливо могла статися тому що, нажаль, під-час транспортування перевізник може пошкодити товар і він перестає працювати коректно, або через нестабільну напругу в мережі, що зараз є розповсюдженою проблемою у нас в країні. На цей товар у Вас є термін обміну/повернення та гарантія, тож можемо вислати Вам іншу сушарку за наш рахунок на заміну.