- Лимешко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2
Гарна лимонадниця, містка. Зручно користуватися.
- Достоинства:
- Містка, зручна. Гарно виглядає.
- Продавец Friendly Group
Олена, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Нила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2
Лимонадниця дуже сподобалась. Добре упакована пінопластом. Дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Висока, на ніжкі, не потребує підставки для наливу в бокал. Не займає багато місця. Красива. Гарна ціна.
- Недостатки:
- Пластиковий кран.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і детальний опис. Раді, що лимонадниця вам сподобалась, приїхала добре запакованою та швидко доставлена. Дякуємо за зауваження щодо пластикового крана — обов’язково візьмемо його до уваги. Дякуємо, що обрали Supretto!
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2
Брала лимонадницу на подарок. Очень удачный подарок и прекрасный аксессуар на летний стол! Вещь красивая и в тоже время практичная
- Достоинства:
- Сочетание красоты и практичности
- Продавец SunDay
Лариса, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Антоніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2
Замовляла перший раз дві штуки, одна приїхала не пошкоджена, а другу повернула, ножка була надщербнута. Відмовилась. Через пару днів
- Недостатки:
- Має дефек, і ввдправляли два рази туж саму
- Лєна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2
Дуже гарна, вживу ще краща.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
Дуже гарний !
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2
Дуже гарна. Раджу.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2
Вишукано виглядає
- ГостьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2
Очень красивый дизайн, хорошее качество. Рекомендую к покупке!))
Доставка и упаковка без нареканий.- Достоинства:
- Прекрасная лимонадница)))
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою.