- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 200
Швидко готує каву
- Достоинства:
- Починає шипіти коли кава готова
- Недостатки:
- Не знайшов
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 420
Каву заварює, все добре.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром
Хорошая кофеварка
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 330
Кавоварка відповідає всім своїм характеристикам. Не протікає, каву варить добре. Особлива подяка продавцю, замовляла не лише цей товар, проконсультували по телефону, дуже уважно віднеслися, товар прийшов гарно запакований.
- Достоинства:
- Товар якісний.
- Недостатки:
- не виявлено
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 200
Користуюсь, дуже смачна кава
- Недостатки:
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 200
Кавоварка хороша , свою функцію виконує
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 420
Гарна кавоварка. Все відповідає вказаним характеристикам.
- Достоинства:
- Дизайн. Кава не проливається, коли в чашку переливаєш
- Недостатки:
- Трохи хліпка кришка, але то на якість кави не впливає
- Богдан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 420
Отримав . Все ціле . Помив , прокип'ятив . Зварив каву . Саме той об'єм , який був потрібен .
- Достоинства:
- Ціна , якісь
- Недостатки:
- Не виявив
- Ільченко Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 420
Покупала на подарунок. То дуже сподобалась. Кава стала ще смачнішою. Особлива подяка продавцеві.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 420
Хорошая кофеварка, качественная, быстро варит, кофе вкусное в ней, я очень довольна
- Достоинства:
- Качественная
- Недостатки:
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 200
Доброго ранку. Я вчора придбала дану кавоварку. І трохи в шоці. Як так може бути?? Каву видавлює ледь теплу, вода не закіпає навіть. Низ металу з першого разу місяцями пожовтів. Не мій варіант так економити
- Недостатки:
- Кава ледь тепла Низ металу при першому нагріванні, місцями пожовк
- Продавец Kitchen life plus
доброго дня
оформили повернення
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 330
Придбали на заміну старій кавоварці, в якій клапан скидання тиску вийшов з ладу після декількох років щоденного використання.
Нова кавоварка увійшла в сім'ю, як рідна. Після місяця щоденного використання двічі/тричі на день поки жодних нарікань. Працює бездоганно.- Достоинства:
- Гідна якість за низьку ціну
- Недостатки:
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 200
Гарна, стильна кавоварка! Кава відмінна. Швидко прийшла, гарно запакована . Дякую Розетка, як завжди все супер!
- Достоинства:
- Зручна, виходить смачна , запашна кава
- Недостатки:
- Намає
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 330
Ужасная ...даже кофеваркой назвать нельзя. Кофе не выпаривает. Внизу кипит , а вверху не выпаривает. Просто выбросила зря деньги!
- Достоинства:
- Нету!!!
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец Kitchen life plus
доброго дня
оформлюйте повернення
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 200
Начитався тут негативних відгуків, готувався до найгіршого. Але, кавоварка рівна, все закручується, нічого не пропускає, каву готує чудову. Нержавіюча сталь, товщина металу прийнятна - не фольга. Ручка схожа на бакеліт, не дешевий пластик. На конфорку газової пічки стає без будь-яких перехідників – не провалюється.
Брав розмір на 4 чашки – на виході половина людської чашки – тобто, близько 150 мл, нормальний розмір, у принципі на 2 чоловік доза.
Кава заряджається сюди 2 чайні з найбільшою гіркою, або напевно 4 без гірки.
Увага: менше класти не можна, набагато гірше заварює, якщо хочете менше - купіть або поменше гейзер, або докупіть Reducing Filter For Mocha Pot.
Окремо про смак кави з кавоварки: у мене є автоматична кавоварка Saeco Intelia, і кава з гейзерної більш насичена і смачна. Коли не ліньки, віддаю перевагу каві з гейзеру.
Готується легко - налив води в низ, насипав каву, закрутив, ставлю на газ, як тільки починає йти кава - піднімаю з вогню, чекаю, доки вийде кава і готово.
Цілком покупкою дуже задоволений.
Коли вибирав, не міг збагнути на скільки чашок треба брати. Ось моя рекомендація - беріть на стільки, скільки звичайно пʼєте. Тільки 1 доза = 2 чашки виробника. Тобто якщо хочете на двох випити свіжої кави, кавоварка на 4 чашки норм.- Достоинства:
- Кава смачніша ніж з автоматичної Saeco. Нержавійка, товщина металу нормальна.
- Недостатки:
- Якщо треба менше дозу, треба докупити Reducing Filter For Mocha Pot
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 330
Все ок.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 330
Кавоварка супер
Гарний дизайн
Проста у використанні
Раніше я каву пив максимум один раз і то воно мені було дуже бридким та не смачним....
А тепер за порадою свого директора Ігоря Степановича придбав гейзерну кавоварку і не пожалкував!!!
Відтепер каву буду пити частіше,бо вона в цій кавоварці робиться дуже смачною та запашною!!!
Дуже дякую Розетці за швидку доставку(а доставили на день раніше ) та гарний персонал!!!!
Розетка рулить !!!))) - ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 330
Кавоварка за таку ціну хороша.Все чудово.Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість кавоварки
- Недостатки:
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 330
Сьогодні отримала, як буде в дії, відгук доповню пізніше. До першого використання можу сказати наступне, збоку кавоварка крива, ніби хвиляста, явний брак (фото додаю), тому немає доброго прилягання до нижньої чаші кавоварки, є незначні вм'ятини самої чаші, на упаковці не зазначений виробник, чи то Edenberg чи то якась ТМ Пупкіна не відомо, жодної інформації на коробці. Суто моя думка, яка б не була вартість товару, продавець обов'язково має перевіряти кожен товар на відсутність будь-якого дефекту/браку і т.п. Зі своїх висновків можу сказати, що даний продавець не добросовісний, халатне відношення до своїх покупців, ніякого огляду ніхто не робить, аби що відправити, такого браку на цій кавоварці (якби її оглядали) не можливо було не помітити і як буде вона поводити себе в використанні невідомо. В силу своєї зайнятості отримувала посилку не я, якби я сама її отримувала, то явно була б відмова, а бігати тепер робити відправку/обмін і т.д. абсолютно немає ні часу, ні бажання. Розетці потрібно відмовитися від таких продавців, бо репутація страждає і їхня. Я, обираючи товар, віддала перевагу Розетці, оскільки завжди була задоволена їхньою роботою, а наступного разу вже подумаю чи варто щось обирати на їхній платформі, оскільки не факт, що отримаєш якісний товар. Абсолютно розчарована, не рекомендую!
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Кавоварка з браком
- Продавец Kitchen life plus
Доброго дня
надішліть фото товару будь ласка
можемо запропонувати обмін або повернення
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 330
Зручно і смачно
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Хром. Объем: 200
Хороший товар
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Цвет: Хром. Объем: 300
Якість хороша
- Достоинства:
- Підходить до індукційной плити
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Хром. Объем: 200
Чудова кавоварка .. В мене вже було їх декілька різних .. Ця найкраща !
- Достоинства:
- Зручна надійна річ
- Недостатки:
- Не помітив ..
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450
Я задоволена, що зробила вдалу покупку. Дякую виробнику.
- Достоинства:
- Кофе готується швидше ніж у звичайній гейзерній кавоварці.
- Продавец Amicus
Пані Олено, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені покупкою. Ви абсолютно праві — гейзерні кавоварки Edenberg для індукції розроблені так, щоб максимально ефективно та швидко прогріватися, зберігаючи весь аромат кави. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нехай кожний ранок починається зі смачної кави та гарного настрою!
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450
Поки що працює, долікив немає!!!
- Достоинства:
- Гарно працює
- Недостатки:
- Поки що немає!!!
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Хром
Хорошая кофеварка.
- Достоинства:
- Соотношение цены и качества.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450
Ідеально готує запашну каву, зручно і швидко. Недоліків за 2 роки користування - НЕ ВИЯВЛЕНО!
- Достоинства:
- Ідеальна кавоварка по вартості і якості !
- Недостатки:
- Не виявлено!
- Продавец Amicus
Пане Олександре, щиро дякуємо за такий ґрунтовний відгук! Почути, що кавоварка бездоганно служить уже 2 роки — це найкраща нагорода для нас. Ми пишаємося якістю бренду Edenberg і дуже раді, що Ви задоволені результатом кожного ранку. Дякуємо, що поділилися досвідом. Нехай кожна чашка кави з нашої гейзерки і надалі дарує Вам бадьорість та гарний настрій!
- Мар'яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Каперс. Цвет: Хром. Объем: 200
Дуже задоволена, товар виглядає дуже гарно
- Достоинства:
- Все супер, товар гарний. Багато прочитала, що не якісна кришка, в мене все СУПЕР. ЛЕГКО ЗАВАРИЛАСЬ КАВА І СМАЧНА)
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 200
Дякую за оперативність. Давно шукала
- Достоинства:
- Підходить до індукційної плити
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец Amicus
Пані Людмило, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви знайшли саме те, що шукали.
Гейзерна кавоварка Edenberg — це дійсно чудовий вибір для індукційних плит, вона надійна та дозволяє готувати справжню насичену каву щоранку. Нехай вона служить Вам довго та дарує приємні моменти за чашечкою улюбленого напою!
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 300
Дякую за оперативність. Давно шукала
- Достоинства:
- Підходить до моєї індукційної плити.
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец Amicus
Пані Людмило, ще раз дякуємо за довіру та подвійне замовлення!
Модель на 300 мл — чудовий вибір для компанії або великої порції кави. Дуже раді, що обидві кавоварки підійшли до Вашої плити . Користуйтеся / Даруйте з задоволенням!
Нехай аромат кави завжди додає бадьорості та гарного настрою! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних клієнтів знову!
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: profikuhnia. Цвет: Хром
Товар соответствует описанию.
Работает.- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Если налить чуть больше воды чем нужно будет фонтан во все стороны.)
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Цвет: Хром. Объем: 300
Доставили дуже швидко,головне підходить для індукції,гарний дизайн.
- Достоинства:
- Відповідає характеристикам
- Недостатки:
- Не виявила
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: PosudEasyі. Цвет: Хром. Объем: 100
Маленька, така я і хотіла. Колба для води і верхня всередині емальовані, ручка при приготуванні не нагрівається. Виглядає якісно, легко миється. Я задоволена
- Продавец PosudEasyі
Дякуємо, Миру Вам і гарного дня!
- Черников Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Цвет: Хром. Объем: 200
Доброго дня! Прийшла кововарка все добре. Але вже після першого користування одразу ж почала тріщати та стріляти. Сьогодні зранку взагалі стрільнула аж з іскрами. Я так розумію , що коли кавоварка нагрівається метал "грає" та деформується, а його покриття тріскається. Повторююсь кавоварка ціла, але при кожному нагріві стріляє 1 або 2 рази. При сьогоденні дуже лячно такою користуватися
- Достоинства:
- Я з кавою
- Недостатки:
- Стріляє при нагріві
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 450
Категорично не рекомендую
- Достоинства:
- Немає...
- Недостатки:
- Через рік дно окислилось, використовувати неможливо, тільки на сміття
- Продавец Amicus
Дякуємо Вам за залишений відгук і за те, що поділилися своїм досвідом використання гейзерної кавоварки протягом року. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою окислення дна, і що кавоварка вийшла з ладу.
Ми розуміємо Ваше розчарування, адже всі ми бажаємо, щоб посуд служив довго. Термін "один рік" для інтенсивного використання, безумовно, не є малим, але ми завжди прагнемо до максимальної якості.
З огляду на те, що кавоварка використовувалася протягом року і виникло окислення, ми хотіли б пояснити декілька моментів, пов'язаних із доглядом за металевими виробами:
Гейзерні кавоварки дуже чутливі до догляду, особливо їхній нижній резервуар. Окислення (потемніння) металу, що призводить до руйнування захисного покриття, найчастіше відбувається внаслідок:
Використання агресивних миючих засобів (абразивних порошків, хлорвмісних гелів).
Миття в посудомийній машині (що часто протипоказано для алюмінієвих та деяких сталевих елементів).
Перегріву на плиті (якщо кава повністю википіла, а кавоварка залишалася на сильному вогні, це може зруйнувати захисне внутрішнє покриття).
Хоча ми не можемо знати всі деталі Вашого догляду, ці фактори можуть суттєво впливати на термін служби посуду. На жаль, більшість виробників не надають гарантії на зовнішні та внутрішні покриття посуду через рік використання.
Ми цінуємо кожного клієнта і прагнемо надати найкращий сервіс. Якщо Ви бажаєте обговорити можливі індивідуальні варіанти вирішення цієї ситуації напишіть нам у віконечку "Запитати про товар"
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Цвет: Хром. Объем: 300
Купив. Працює.
- Продавец Amicus
Дякуємо за замовлення та відгук! Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!