- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Черный с серебристым
Так як я лівша то це просто вау! Зручний, їжа не пристає,гарно миється !!!!
- Недостатки:
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Отличный ковш ничего не пристаёт легко моется
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Ковшик супер!
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Якісний ківш, зручна ручка, прикольний носик, класна кришка. І як я без нього жив раніше?
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Дуже гарний зручний ковш!
- Достоинства:
- Не підгорає, гарно миєтся
- Недостатки:
- Не помітив
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Дуже гарний ківш
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.9
Вибирала ківш за відгуками, і можу підтвердити хорошу якість покупки. Міцна ручка, зручний "носик", щоб злити рідину, прозора кришка, до дна нічого не пристає - самі переваги)
- Продавец SKL SHOP
Дякуємо за відгук, Користуйтесь с задоволенням.
Миру Вам та гарного дня!
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.9
Кошик те що треба, молочні каші, заварний крем не пригорають. Миється легко, швидко нагрівається.
- Достоинства:
- Не пригорає, легко миється.
- Недостатки:
- Як для мене носик для зливу треба з іншої сторони, або з обох сторін)
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Це то що я хотів. Дякую!
- Продавец SKL SHOP
Дякуємо за відгук, Користуйтесь с задоволенням.
Миру Вам та гарного настрою!
- Ксения Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Брала маме на подарок, осталась очень довольна. Тяжёлый, антипригарный.
- Достоинства:
- Быстро отправили товар
- Недостатки:
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
В користуванні місяць. Каструля просто бомбічна. Дно товсте, нічого не підгорає, якісне покриття. Взагалі виконана дуже міцно і якісно. Здивувало, що кришка не накаляється, можна просто рукою зняти. Але обережно, може то мені тільки нормально))
Висновок: якщо б купувала для дому ще каструлі, то цієї фірми і серії- Достоинства:
- Товсте дно, якісні матеріали, гарний вигляд
- Недостатки:
- Жодних
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Чудовий ківш з товстими стінками.Підходить для варіння,тушіння та навіть прожарки
- Достоинства:
- Товсте дно і антипригарне покриття
- Недостатки:
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Покупал маме на подарок.... Отличный ковшик...все понравилось
- Достоинства:
- Ковшик
- Недостатки:
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Ківш сподобався загалом - якісне покриття, нічого в ньому не підгорає, рівномірно прогрівається, довга ручка, що не нагрівається. Єдиний нюанс - перевертається на плиті, коли порожній, бо заважка ручка. Але коли наповнений, то все добре.
- Достоинства:
- якісне покриття
- Недостатки:
- перевертається в порожньому стані
- Продавец LioniS
Дякуємо за відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Цвет: Черный с серебристым. Емкость: 1.3
Якісна, зручна і красива.
Молочні кашки варю без проблем - нічого не пригорає.
Буду однозначно замовляти інші каструльки цієї торгової марки.- Достоинства:
- Якість, візуально красива і антипригарна.
- Недостатки:
- Немає. Вона ідеальна!
- Продавец LioniS
Дякуємо!