Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Электросушилка для обуви USB, синяя, Теплый пан , Украина, арт. 63464

Есть в наличии

4.4/5
Оценка пользователей 4.4/5
  • Михайло С***

Товар належної якості.

• Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за замовлення! Звертайтесь! Гарного дня!

• Костянтин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

Дуже сподобався товар. За останні дні сушив двічі. Пробував і від мережі, і від павербанку на 10000. В обох випадках сушить добре, температуру тримає на належному рівні.

Достоинства:
    Якість, ціна, функціональна придатність
    Недостатки:
    Не відчув
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за замовлення! Звертайтесь! Гарного дня!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

Зі своїми завданнями справляється вправно

Достоинства:
    Гріє добре, добре співвідношення ціна/якість. Рекомендую
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам, що обрали наш магазин для покупок! Звертайтесь! Гарного дня!

• Денис П***

Хорошо

• Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам, що обрали наш магазин для покупки! Звератйтесь! Гарного дня!

• Сергій С***

Чудова сушарка

• Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за описані враження від покупки! Звертайтесь! Гарного дня!

• Артём О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

Горошо греет , со своими задачами справляется на ура , рекомендую

• Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за описані враження від покупки! Гарного дня!

• Продавец  Good-Day

Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені своєю покупкою! Але справа в тому, що неякісні чи малопотужні блоки живлення чи павербанки (ті, які "не витискають" чесні 2 ампери при 5 вольтах) не працюють як слід з цими пластинам. Слабенькі блоки живлення можуть вимикатись або переходити у режим зниженого струму, через що пластин можуть не нагріватися як слід. Інколи ця проблема може бути неочевидна, підключили,, воно почало добре грітись, але через деякий час блок живлення "здався" і вимкнувся або знизив струм. Але з блоками живлення, які мають запас по потужності- проблем не виникає

• Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

За 4 часа еле влажные берцы не высохли от слова совсем.

Недостатки:
    Слабое тепло
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволеним покупкою! Зателефонуйте будь ласка нашому менеджеру, зможемо провести обмін або повернення товару! Гарного дня!

• Кузик А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

Безпечно що не 220вольт. Але гріє слабо. Заявлених 50-60 град немає. Взуття довго сохне. На фронт не підійде(((

Достоинства:
    Безпечних 5вольт
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим 50-60град
    • Продавец  Good-Day

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

Нарешті безпечна версія популярної сушарки. Все те саме, але вона не вб'є вас струмом. Гріється на достатньому рівні - більше, думаю і не треба. Рекомендую всім повикидати небезпечні і замінити їх на такі.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Недоліків (як на свої гроші) я не виявив
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук! Безперечно, він буде корисним для інших покупців! Гарного дня!

• Кузик А***

До якої темп нагрівається?

• Олександр

Я не міряв температуру, але суб'єктивно - до достатньої, більше наврядчи треба.

• Володимир Л***

Непогана сушарка, але слабувата

Достоинства:
    Недостатки:
    Слабо гріє і сушить.
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня! Так як даний товар працює від PowerBank, він не може видавати таку ж температуру, як від електромережі. Дякуємо за відгук! Гарного дня!

• Ясик.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

Электросушилка для обуви USB, температура 50-60 С, синяя, Теплый пан , Украина, арт. 63464 штука супер беру третью греет 55 -всё зависит сколько будет, стоять грелка ,а так до утра обувь сухая ,и можно вещи сушить трусы если нету отопления и носки к утру уже сухие флеш моб.Все ещё от банка зависит у меня он 60тыс милеампер.и обувь высушить в экстремальном положении и можно греть руки зимой тепло кстати греет .

Достоинства:
    Бесплатная доставка
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за детально описані враження від покупки та поради покупцям, щодо практичності та різноманітності використання електросушки для взуття від USB! Однозначно, Ваш коментар буде корисним для покупців! Звертайтесь, будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів! Гарного дня!

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

чудова сушарка, чоловік оцінив , для польвих умов штука незамінна

Достоинства:
    гріє гарно, працює від павербанку
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня Марино! Щиро вдячні Вам за описані враження від покупки! Звертайтесь! Гарного дня!

• Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

Хороша річ. Працює від павербанку.

Достоинства:
    Можна брати з собою в дорогу.
    Недостатки:
    Вказано, що синя, а прийшла чорна)
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня! Вельми вдячні Вам за описані враження від покупки! Гарного дня!

• Нестеренко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good-Day

Купили сушку, для того щоб в відрядженнях можна було просушити взуття. Приєднується до павербанка легко. Сушарка має гарну міцну конструкцію, немає жодних сторонніх запахів, сушить взуття за короткий час. Повністю мокре взуття з текстильних матеріалів, висушило за 6 годин - це дуже добре.
    Сама сушка легка, вміщюєтся в невелику сумку, можна під'єднати навіть в автомобілі, через USB. Все дуже сподобалось!

Достоинства:
    Можна брати в дорогу, займають мало місця - компактні, сушать дуже швидко, приємні на дотик, відсутні сторонні запахи, міцна конструкція.
    Недостатки:
    Не побачила.
    • Продавец  Good-Day

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за описані враження від покупки! Гарного дня!