Отзывы покупателей о Орбитрек King Sport Neon магнитный

Оценка пользователей 4.25/5
  • Христина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

Дякую за орбітрек,мені подобається!Чоловік склав швиденько. Окремо дякую за швидку доставку

• Наташа Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

Користуємося днів 10. Поки все добре, тільки іноді почав підскрипувати. Можливо треба підкрутити. Загалом задоволені, для домашніх тренувань те що треба. Не займає багато місця, не важкий, отже при необхідності можна перемістити. А головне можна тринуватися в будь який зручний час. Ціна дуже доступна. Рекомендую.

• Ира К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

Добрий день, отримала орбітрек в гарному пакування, не знаю чи заводському, бо купа скочування, але відсутня інструкція і не зрозуміло як його скласти. На всі мої звернення відповідь, то обідня перерва ( о 15.00), то Вас переадресовано. І тиша. Як же все таки отримати інструкцію? Навіть в лего вона є.

• Данило
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

Це мій перший орбітрек яким я користувався в принципі, так що можна сказати що для першого він не поганий, приємний в використанні але за тривалий час користування може почати скрипіти (хоча я міг десь не підкрутити болти до кінця), і з інструкцією прийшлось погратися бо підключення проводів з основним приладом не є як на картинках, самі болти і гайки не одразу зрозуміло які де використати, і сам внутрішній механізм заставив подумати

Достоинства:
    1) простий у використанні
    2) орбітрек як орбітрек
    Недостатки:
    1) не було усіх деталей в коробці (саме підшибника, 1 болта і одного шестиграника)
    2) скрипи
    3) в разі написання продавцю, відповіді не буде
    4) інструкція трохи не є дійсною
  • Юлия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

Менеджер сказав, що повернення коштів, при умові що товар не підійшов, напротязі 1 дня після отримання товару. Чіткий один коментар. А коли отримали товар, то вже починаються підводні камені, про які мене не попереджали. Сьогодні вже 3-тій день, коли мені не повертають гроші. І ще кажуть, що огляд товару буде аж у Понеділок. Хоча товар вже в них, і я не знаю як з ним поводилась нова пошта, а потім хто його забирав і як ставив, і з якою обережністю і т д. В мене є фото орбітреку перед відправкою, навіть є відео, яке підтвердив менеджер.

Я хочу повернути гроші.

Достоинства:
    Класний тренажер, але не підійшов для мого зросту
    Недостатки:
    Погане обслуговування.
  • Павло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

Зібрав за пару годин з перекурами, дуже толкова схема збірки і підписані всі болтики, шайби і гайки, всі ключі для збірки в комплекті. Гарно упаковано, кожна деталь в пакеті з пінопластовими вставками. Купляв дітям, їм сподобався. Якщо буде працювати довго без проблем, то гарна річ за таку ціну. Батарейки для компа в комплекті.

Достоинства:
    Якість, простота збірки, зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Инна М***

Які батарейки?

• Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

Хороший орбитрек для дома, собрали за полтора часа, вполне реально, если следовать инструкции. Сервис магазина отличный, быстро перезвонили,быстро отправили.

Достоинства:
    Компактный, цена
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

Гарний орбітрек. Були складнощі із збіркою, але магазин їх вирішив (за що - окреме Дякую!).
    Звикала два дні (після років занять на професійних, спочатку, здавався незручним, але загалом - доволі непогано). Можна регулювати навантаження. При зрості 168 см. розташування елементів - зручне, саме те, що потрібно.
    Дуже гарна альтернатива заняттям в залі (за кілька місяців окупиться). Однозначно- рекомендую.

Достоинства:
    Виконує свої функції "на ура". Вартість.
    • Тамара о***

Як може окупитись за кілька місяців. З яких пір в нас абонемент коштує понад 3000 гривень ?

• Марина

Тамара, у Вас дивний метод підрахунку у відгуку написано "кілька місяців" , а не "два місяці". І вартість абонементу в зал, який я ходила останні кілька років майже рівнозначний вказаній Вами. Але навіть з нижчою вартістю місячного абонементу (напр. близько 1000 грн.) все одно, окупиться за кілька (~8) місяців

• Юрий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FoxxyMart

1.Замовив, передзвонили, підтвердив, відправили, доставили, оплатив, забрав-все дуже швидко і дуже чудово.
    2.В фірмовій коробці, все новеньке, кожна деталь в окремій упаковці, інструкція на Україньській мові. . Все як для людей.
    3.Інструкція,як зазначено в п. 2 на солов'їній, та ще в картинках. Збирається тренажер швидко(в мене вийшло за 69 хвилин), навіть з перервами на каву і дивлячись якийсь серіал. В моменті з підключенням контактів для міні-монітора треба десь хвилинку(кому більше, кому меньше) подумати, і все вийде. Взагалій-цей тренажер збере навіть школяр початкових класів. Все легко і зручно.
    4.Всі характеристики відповідають заявленим(я важив рівно 120 кг, зараз вже меньше завдяки цьому красеню-він все витримав) Рівнів навантаження, їх вісім, більш ніж достатньо(навіть на нульовому рівні відчувається дуже сильний супротив, тобто якщо є цілюліт, то він дуже швидко зникне, при умові регулярних занять).
    Займатися зручно і приємно.Компактний і багато місця не займає. Для домашнього використання це один з найкращих варіантів.
    Я дуже, а моя дружина ще більше задоволені придбанням цього тренажера.

• Кристина В***

Який у вас зріст ?