Отзывы покупателей о Сушилка с ультрафиолетом электросушилка для обуви Energy Yellow

Оценка пользователей 4.38/5
  • AI аналіз відгуків
    93 відгуки:  позитивні 67%, нейтральні 13%, негативні 20%
    Клієнти в цілому позитивно оцінюють електросушарку для взуття, відзначаючи її ефективність у підсушуванні навіть дуже мокрого взуття, швидку роботу, зручність використання і якість обслуговування продавця. Особливо задоволені ті, кому сушарка допомогла з дитячим, спортивним та військовим взуттям. Серед основних недоліків часто згадують ненадійність (бувають поломки після декількох використань), короткий або незручний шнур, а також розчарування через відсутність реальної функції ультрафіолетової дезінфекції — багато хто вважає цю характеристику маркетинговим трюком. Декілька клієнтів не помітили усунення запаху чи знищення мікробів. Загалом співвідношення "ціна-якість" більшість покупців влаштовує.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Сушилка работает довольно тихо, за несколько часов справляется даже с плотными зимними кроссовками.

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Сушарка не гріється до надто високих температур, тому її можна сміливо залишати на ніч .

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Чудова сушарка! Взуття висихає за кілька годин

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Чудова сушарка! Працює швидко і безшумно. Ультрафіолет класно прибирає запах!

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Працювала нормально, щодо дезінфекції від ультрафіолету немає розуміння, сушила делікатно. Але в один час як коротнуло її, і стало 2 частини. От думаю , чи запаяти, чи нову купляти.

Достоинства:
    Нормально працювала
    Недостатки:
    Перегоріла, добре, що під наглядом і без пожежі.
    • Продавец  StarLight

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності.

• Матвій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Шляпа повна) У використанні до 15 разів, одна із сушок вийшла з ладу. Ніякої функції з позбавлення запаху не побачив. Шнур короткий
    Виконує функції звичайної сушки за 100 гривень

• Продавец  StarLight

Доброго дня. Товар якісний та перевіриний часом. Сушка могла вийти з ладу з багатьох причин та не обов'язково через брак, або дефекти, саме тому на товар надається повноцінна гарантія впродовж 12-и місяців. Запах у взутті з'являється через те, що бактерії починають активно розмножуватися, що спричиняє неприємний запах. Запах зникає за рахунок ультрафіолету та високій температурі в середені взуття. Але якщо за взуттям не слідкувати, то сушарка не стане панацеєю від запаху. Розміри шнуру заявлені в картоці товару та відповідають заявленій інформації. Ця сушарка не позиціонується як не звичайна. Це якісна сушарка для взуття, з ультрафіолетом, гарним набором температури та гарантією на рік, тож її ціна повністю відповідає заявленій. Дякуємо за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому.

• Роганова О***

Працює чудово

• Ніна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Корисна річ, добре підсушує взуття.якраз вчасно придбала до холоду і дощів.

Достоинства:
    Компактна, з ультрафіооетои
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Сушарки вже виконують свою роботу, гарний якісний товар! Відправили швидко. Продавця рекомендую!!!

Достоинства:
    Швидко сушать є індикація роботи
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  StarLight

• Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Сушила, поки не зламалася. Одна частина перестала працювати через декілька використань.

Достоинства:
    Зручно сушити взуття
    Недостатки:
    Перестала працювати
    • Тетяна І***

Продавець оперативно звʼязався зі мною та вислав новий товар. Обслуговування на найвищому рівні

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та раді що змогли із Вами вирішити дане питання шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Все вчасно і професійно

Достоинства:
    Все працює, брав до війська, ще не знадобилось поки
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  StarLight

• Антоніна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Товар гарної якості, все відповідає опису та фото, швидка відправка. Рекомендую

Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Висушив дійсно дуже добре. Кросівки аж теплі були. Але нажаль акція була одноразова. Другий раз сушарка просто не включилась

• Продавец  StarLight

Будь ласка, очікуйте. Наш сервісний менеджер надішле Вам всю відповідну інформацію та нами буде проведена заміна товару.

• Олександр Б***

Дякую. Отримав нову. Спробую покористуватися цією. Сподіваюсь вона буде працювати довше.

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олександр. Питання було вирішено шляхом відправки заміни за наш рахунок.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

В таку жару в мотоботах ноги пріють, боти смердять. То ж взяв сушилку. Сушить швидко - обмеженого наявністю електрики часу вистачає. Ультрафіолет, здається, теж корисний, аромати значно слабші стали)

Достоинства:
    Гріє, світить, сушить
    • Продавец  StarLight

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Відмінно, брали на подарунок - сподобалось)

• Іван М***

Чудово сушать взуття

Достоинства:
    Компактні, швидкі

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Чудова річ, сушу трекінгове взуття після мокрого ґрунту, висихає повністю годин за 5. Результат прекрасний

Достоинства:
    Компактно, не пересушує

• Сергій В***

Рекомендую

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Хорошая штука. Работает так, как надо

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Отримала швидко, бо потрібна була сушарка синові в спортивний табір. На відмінно впоралась з поставленою задачею

• Аня О***

Чудово працює

• Юрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Все працю доставка та швидкість продавця на висоті.. рекомендую)

• Ян Д***

Все працює. Все добре.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Зручна та швидка доставка. Пристрій працює справно, нарікань немає

Достоинства:
    Функціонує справно
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  StarLight

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Реально класна сушилка для обуви, не знаю как но она очень сильно повлияла на мою жизнь, ко мне обратно люди начали притягиваться, от девушке теперь нет отбоя.

Недостатки:
    Какие могут быть недостатки, их нету
    • Продавец  StarLight

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Не впевнений що вона дезинфікує, але сушить дуже добре. Геть мокрі після дощу кросівки за 8 год сухісінькі. Дякую Розетці і китайцям

• Антон Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Сушить добре, але п'ятку треба досушувати ставлячи сушарки вертикально. Кабель заважає поставити впритул до п'ятки.

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Для дорослого взуття сушимо спочатку носок, потім розвертаємо і п'ятку сушимо, часу треба більше. Проти старого запаху від взуття результату не замітили. Може у нового буде краща динаміка)

Достоинства:
    Сушит нормально
    Недостатки:
    Шнур короткий, ледве достає до підлоги.
    • Продавец  StarLight

• Лілія П***

Нормально

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Не погано справляєтеся з сушінням взуття.

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    Трохи замалий для чоловічого взуття
    • Продавец  StarLight

• Володимир Т***

Все працює

• Людмила О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Хорошие симпатичные сушилочки, отлично сушат.

Достоинства:
    Красивенькие, сушат хорошо

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Сушарка зручна у використанні, просушує добре, але заявлена функція дезинфекції не працює, запах залишається ((

Достоинства:
    Швидко просушує взуття
    Недостатки:
    Не дезинфікує
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Наталі
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Брала для дитячого взуття, просушує добре, за декілька годин, а от за дезінфекція не працює, запах залишається

Достоинства:
    Швидко просушує
    Недостатки:
    Не працює дезінфекція
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Діана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Добрий вечір!Заказувала цю сушарку для сина щоб сушити бутси,гарно справляється зі своєю задачею,на рахунок ультрафіолету що вбиває запах нічого сказати не можу,бо різницю не відчула.Якщо будете перевіряти на Розетці,майте на увазі що нагрівається сушарка поступово і це її « ».Ще перевага,що в цій сушарці довгий дріт який дозволяє просунути до носка щоб просушити взуття повністю.

Достоинства:
    Ціна,якість,довгий дріт

• Даниїл Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Довго не пропрацювала, замкнула.

Достоинства:
    Нормально сушила, знищувала запах.
    Недостатки:
    Швидко зламалася сама по собі
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам вечора! Очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер та Вам буде відправлена заміна товару за наш рахунок!