Топи продажів

Отзывы покупателей о Сушилка для обуви электрическая универсальная Monocrystal Blue

• Отзывы про товар продавца StarLight
  • Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Чудова сушка, якраз дитина після дощу була, вирішили протестувати - диво, все висохло за пару годин) Спасибі!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Дуже дякую! Менеджер одразу зв'язався, уточнив колір, день доставки. Товар прийшов вчасно, сушаркою задоволені

Достоинства:
    Все сподобалось
    Недостатки:

• Александра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Рада что приобрела такую вещь, перед выходом всегда хорошо просушиваю обувь, приятно обувать в теплые ботинки. Спасибо!)

• Продавец  StarLight

Олександр, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні

• Макс Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Красный

Хорошая вещь в быту, взял чтоб просушить свою пару ботинок, тк. в обычной комнатной температуре сохли целую вечность. Буду пользоваться, благодарю

• Продавец  StarLight

Максим, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Віталій Д***
    Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Пишу відгук повторно, на прохання працівника фірми постачальника товару : фірма вибачилася за невиконання своїх зобов'язань, пов'язаних з доставкою товару, зіславшись на збої в логістиці (); кошти повернули одразу . Можливо наступного разу все буде інакше, тоді і комент буде інший.

• Продавец  StarLight

Ще раз дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Віталій, та вибачаємось за незрунчості.

• Віталій Д***
    Продавец: StarLight. Цвет: Синий

На обкладинці сторінки написано
    : відправимо сьогодні. Х** там. Навіть за 2-4 дні, як зазначено, товар не відправили. Ніхто з менеджерів не зателефонував, поки не відмовились від доставки. Інформації про фірму - ніякої. На запитання: де забрати товар без доставки - на складі, в гаражі. Без коментарів. За якість товару не можу нічого сказати, так як, його просто не отримав. Гарантія, мабуть, там же де і склад. Сподіваюсь, що кошти повернуть .... Не раджу користуватися послугами цієї фірми.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не виявлено із-за відсутності товару.
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності.

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24. Цвет: Голубой