- AI аналіз відгуків172 відгуки: позитивний – 69%, нейтральний – 11%, негативний – 20%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Перевірена часом сушарка, рекомендую.
Ту що з ЮСБ взагалі можна за відсутності світла використовувати як грілку від вапербанка- Достоинства:
- Простота
- Аріна В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Сушарка не перегрівається, тому не деформує устілки та матеріал, навіть якщо залишити на всю ніч.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Підходить для будь-якого взуття. Кросівки, черевики, чоботи, дитячі валянки – все проходить без проблем. Нагрівальні елементи не надто гарячі, тому не деформують взуття навіть із делікатних матеріалів.
- Віктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Сушить м'яко, не пересушує матеріал, запах пропадає повністю.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Працює тихо, економить електроенергію. Вже кілька місяців користуюся – політ нормальний. Дуже задоволений покупкою!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Підходить для різного взуття, навіть для дитячого.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Очень доволен весь сезон пользовался.
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Чудово рятує в дощову погоду чи після тренувань. Рекомендую для дому!
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Чудова сушарка! Яскравий жовтий колір – легко знайти. Сушить взуття швидко, бережно, без запахів.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Купил две пары .
Одна пара ели греет!!!!
Вторая пара работает ( -)
Что указано в характеристиках,не соответствует этому !
P.S. если есть возможность , проще приобрести на любом базаре .Там же и проверить товар на его работоспособность!!!- Недостатки:
- Не соответствует описанию !
Из двух приобретенных, одна пара работает .
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Зазначимо, що товар відповідає заявленим характеристикам, а температура нагріву електросушарок є помірною за конструкцією - це зроблено для безпечного та рівномірного сушіння взуття без його пошкодження.
Щодо ситуації з однією парою, тобто що працює некоректно - це може свідчити про індивідуальну несправність. Водночас за період після покупки ми не отримували від Вас звернень щодо гарантійного обслуговування, хоча на товар діє гарантія 12 місяців.
Рекомендуємо звернутися до нас через сервіс "Rozetka" - ми зможемо перевірити товар та запропонувати рішення в межах гарантії.
Дякуємо.
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Все супер
- Достоинства:
- Свою функцію виконує відмінно
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Шукала саме таку сушарку.Свою функцію виконує класно.Задоволена пркупкою.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Дуже зручні, гарно висушують
- Достоинства:
- Зручні у використанні
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Сушарки чудово справляються зі своєю функцією!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Все добре.
Свою функцію виконує- Достоинства:
- Гріє
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Товар відповідає опису. Покупкою задоволений. Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Зі своєю задачею справляється
- Недостатки:
- При перших використаннях не виявлені
- Продавец StarLight
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Ще не користуватися.
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Екатерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Обычно не обращаю внимание на отзывы, ну у каждого свои требования).
А сейчас хочу оставить, может кому то и пригодится. Сушилка от слова совсем не сушит обувь. Нагревается очень долго, если это можно назвать, что она нагрелась(
Она еле-еле теплая, соответственно обувь она просушить не в состоянии. За всю ночь работы-обувь мокрая.
Разочарование полное!- Достоинства:
- Недостатки:
- Не сушит, чуть-чуть нагревается
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності через заводський брак товару.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Одноразові. Працювали 3 години. Відправив у смітник.
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Все працює,все добре
- Константин Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Все відповідає описанню. Працює все без нарікань. Роботу свою виконує, сушить )) Дякую.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Працює добре, жодних нарікань
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Надіслали оперативно, працює добре. За ніч взуття висушує.
- Достоинства:
- Ціна, продуктивність
- Продавец StarLight
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Працює. Поки не було необхідності реального використання.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Надіслали не того кольору, що було обрано
- Продавец StarLight
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Добре, усе працює як потрібно
- Надежда А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Гарний товар , все працює
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Купили товар два рази включили працювало все, на третій раз не гріє вже. Продавцю написала та менеджеру про таку ситуацію так як є гарантія і був час щоб повернути товар бо не пройшло ще 14 днів, але мені так ніхто і не відповів. Сервіс жахливий, навіщо писати про ці 14 днів якщо ніхто не відповідає. Я розчарована.
- Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.
- Злата П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Все ок , дякую
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Хороша сушарка, дуже стала у пригоді в осінній сезон, коли висока вологість, холодно і опалення ще немає, то взуття після прання взагалі не сохне. Сушарка не гаряча, в міру тепла, як і треба, щоб не зіпсувати взуття. Покупкою задоволена
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Продавець бажано щоб повідомляв про наявність кольору.
Замовляв один колір, відправили інший, без попередження- Достоинства:
- Доставка
- Недостатки:
- Проінформуйте в наступний раз про відсутність кольору який замовник оформлює
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! В карточці товару зазначено: "MIX".
- Сергій П***
Жовтий МІХ!!!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Товар якісний і відповідає всім характеристикам
- Достоинства:
- Все добре
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Дуже врятувала сушарка у відрядженні. Дякуємо продавцеві, товар якісний і відповідає все заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Компактний пристрій працює.
- Продавец StarLight
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Хороші сушки за свої гроші. Демісезонні кросівки після цілого робочого для висихають за 4-5 годин. Не мають запаху пластмаси. В цілому доволі хороша покупка особливо для осені та зими.
- Достоинства:
- Недорогі. Не мають запаху пластмаси. Зручні.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец StarLight
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый
Сушарка прийшла швидко, виконує свою функцію на всі 100%. Продавця рекомендую
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Чудова сушарка, гарно сушить взуття. Рекомендую
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Працює