Отзывы покупателей о Кастрюля из нержавеющей стали 3.9 л 20 см Krauff Lokka с антипригарным покрытием и мерной шкалой

Оценка пользователей 3.85/5
  • Ліна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Texnoposud. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Каструля супер

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Використовую майже щодня, все зручно, добре тримає тепло, матеріал на вищому рівні, каструля міцна й довговічна, покупкою задоволена

Ольго, дякуємо за ваш вибір.

• Юлія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Готую в ній вже місяць, справді чудова, нічого не прилипає, і виглядає стильно. Мій щирий рекомендасьйон :)

Юліє, дякуємо за ваш вибір.

• Мирослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Ручки міцні , але трохи розхиталися після тривалого користування . У цілому - задоволений

Достоинства:
    Варю в ній усе і виглядає як нова
    Недостатки:
    Розхитались ручки

Добрий день, Мирославе!

Дякуємо за ваш відгук! Радий, що кастрюля вам подобається і відповідає вимогам. Щодо розхитування ручок, рекомендуємо періодично перевіряти їх кріплення та за необхідності підкручувати, щоб продовжити термін служби кастрюлі.

Бажаємо вам гарного дня та приємного користування кастрюлею!

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Дуже задоволена цією покупкою!
    Каструля просто бомба, на кухні вже як рідна, ручки не нагріваються, кришка щільно прилягає. Підходить для приготування будь-яких страв

Марино, дякуємо за ваш вибір.

• Леонід Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Гарний дизайн, зручно користуватися щодня. Посуд відповідає всім очікуванням.

Достоинства:
    Симпатична кришка, гарна якість.
    Недостатки:
    Відсутні.

Леоніде, дякуємо за ваш вибір.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Фото після одноразового використання. Готували борщ з щавлем, то ж якщо плями і повилазили б то від такого, кислотного, борщу точно. Як бачите нічогісінько немає. Блищить як у собаки... ніс... Дно не відклеїлось, все ок. Побачимо що буде далі.

Достоинства:
    Гарна кастрюлька, сучасний дизайн.

Людмило, дякуємо за ваш вибір.

• Светлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Користуюся каструлямі цієї фірми. Ця вже четверта. Старі в нормальному стані. Такої ємності була каструля Веленберг, відслоїлося дно, але теж після десь 5 років. То замінила на знайому фірму. Вже користувалася. Відмивається до блиску. Варю тільки супи та макарони, картоплю. Може якщо кашу варити, то і з'являться плями.

Достоинства:
    Нормальна каструля , товар зі скидкою.
    Недостатки:
    не знайшла

Світлано, дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом використання нашої продукції.

Ми раді чути, що ви задоволені нашими каструлями й продовжуєте користуватися ними. Ваші позитивні враження дуже цінні для нас.

Щодо вашої нової каструлі, ми раді, що вона відповідає вашим очікуванням і добре відмивається. Якщо ви зіткнетеся з будь-якими проблемами, такими як плями при варінні каші, будь ласка, звертайтеся до нас для отримання рекомендацій та підтримки.

Дякуємо за ваше довір'я до нашої продукції. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потреба в допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми завжди раді допомогти!

• Настя К***

Гарна кастрюля.

Дякуємо за ваш вибір)

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

З першого погляду все добре, але після першого приготування результат вражає, на дні залишились чорні цятки які не від пригару а з'явились одразу після того як приготували страву

Недостатки:
    Не рекомендую

Олена, вибачте за будь-які непорозуміння, пов'язані з каструлею. Сприймаю ваше занепокоєння щодо якості посуду з високоякісної сталі.

Наш посуд зроблений із високоякісної нержавіючої сталі, яка повинна забезпечувати стійкість до корозії та довгий термін служби. Запевняємо вас, що відходження покриття або інші проблеми не відповідають нашим стандартам якості.
      Підтримуйте чистоту: Ретельно мийте та висушуйте посуд після кожного використання.
      Використовуйте дерев'яні або силіконові інструменти: Це допоможе уникнути подряпин на поверхні.
      Зберігайте без води: Намагайтеся не залишати воду в посуді після миття або варіння.
      Уникайте агресивних мийних засобів: Використовуйте нейтральні мийні засоби для миття. Агресивні хімічні речовини можуть впливати на вигляд і якість покриття.

Уникають занадто високих температур: Хоча нержавіюча сталь стійка до високих температур, уникайте екстремально високих вогнів, оскільки це може призвести до деформації чи зміни властивостей матеріалу.

Не залишайте солону воду на посуді: Солона вода може впливати на стійкість до корозії, тому слід уникати залишення солоної води на посуді.

Уникайте ударів і подряпин: Уникайте використання грубих губок чи абразивних засобів для миття, оскільки це може пошкодити поверхню посуду.

Якщо у вас виникають проблеми, які не відповідають нашим стандартам якості, рекомендуємо звернутися безпосередньо до магазину, де ви придбали продукт. Ми готові надати конкретні поради або вирішити ваше питання.

• Анатолій С***

"Запевняємо вас, що відходження покриття або інші проблеми не відповідають нашим стандартам якості."
      Це про яке ще покриття ідеться мова? Вона що, не з нержавійки, а просто з гальванічним покриттям під нержавійку?

Анатолій, добрий день.

Модель має додаткове нікелеве покриття, яке захищає виріб від корозії та є безпечним у використанні. Будь ласка, зверніться до магазину, для відправлення товару на експертизу та можливого обміну.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Ось що прислали, розгледіла вдома, більше не хочу звязуватися із розетка!
    Хай щастить !!!

Тетяна, добрий день.

Розкажіть детальніше, чому товар вам не сподобався?
      Ми бачимо, що вам прийшла каструля з оновленим логотипом.

• Анна

все добре

Достоинства:
    гарна

Дякуємо за ваш вибір)

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Фото не відповідає надісланому товару, то я розцінюю, як обман покупця.

Достоинства:
    Бренд
    Недостатки:
    Підробка
    • Яна

що саме не відповідає? Можна фото?

Тетяна, дякуємо за ваш відгук.

Просимо детальніше описати ситуацію, щоб ми змогли розібратися та допомогти вам.

• Ярослав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

Зайшов на розетку замовити каструлю побільше, згадав про цю, саме час залишити відгук =) Каструлі скоро 2 роки, майже щоденного використання, та іронічно, що наліпка на крищці з написом "German quality" до сих пір не віддерлась))

Достоинства:
    виконує всі свої функції, питань нема
    Недостатки:
    недодививсь, що реальний об'єм 2.5л, хоча здебільшого вистачає й такого

Ярослав, дякуємо за Ваш вибір)

Користуйтесь тільки із задоволенням)

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Реальний розмір каструлі: максимальна поділка всередині відображає 1,5 л. Якщо там є 2 л, то це об'єм по вінця, а так ніхто не готує. Сама каструля виглядає добре, міцною, але орієнтуйтеся на те, що готувати ви будете менше, аніж заявлений об'єм

Достоинства:
    Норм каструля, виглядає якісною, хороша кришка
    Недостатки:
    Об'єм насправді менший
  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

Доставка - отлично. Кастрюля внешне симпатичная. Но после первого кипячения воды на дне образовались точки по типу ржавчины. Крышка потрескивает при нагревании.

Достоинства:
    симпатичный вид, хороший объем
    Недостатки:
    точки ржавчины после первого приготовления
  • Вера Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Хорошая кастрюль за свои деньги. Пока не горит по бокам, если нет попадания прямого огня на ручки- они не греются.

Достоинства:
    Удобная форма, не плохое качество
    Недостатки:
    Пока не вижу.

Добрый день, Вера!
      Спасибо за отзыв! Готовьте с удовольствием!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Кастрюля после первого использования как-будто побита ржавчиной. Буду сдавать.

Татьяна, добрый день!
      Нам очень жаль, что произошла такая ситуация, для данного вида товара это абсолютно не свойственно. Обратитесь, пожалуйста, к продавцу через форму обратной связи для обмена товара или возврата денежных средств.

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Через 2 недели использования начало ржаветь дно изнутри.

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

Цена-качество очень даже. Обычная удобная кастрюля не "за все дньги мира"

• Шмойс М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Попробовали, кастрюльку купив в другом магазине. Вторую уже купил на Розетке. Что можно сказать, удобная, глубокая, новая, приятная.

Недостатки:
    Нету
  • Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

Хороша кастрюля, одна з найдешевших при даних параметрах і якості. Об'єм можна побачити на фото, 2,5 л. 2,9 то мабуть про самі вінця

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Для своєї ціни - немає
  • Ищук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Каструля сподобалась , гарний дизайн , багатошарове дно , ще й купила по скидці , тільки не зрозуміло , чому на коробці написано 3,9 л , а реальний об"єм приблизно 3,2 л.

Достоинства:
    якісна каструля
    • Катерина

* Увага! В описі/характеристиках товару вказаний загальний (розрахунковий) об'єм посуду. Фактичний об'єм може бути меншим на 10-15%.
      Докладніше: ссылка

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Хорошая качественная кастрюля,производство Германия.

Достоинства:
    Все хорошо
    Недостатки:
    Разметка внутри не очень четко нанесена
    • Людмила

Взагалі то Китай. То ж не вводьте людей в оману і читайте опис товару.

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

Кастрюлю придбали нещодавно зі скидкою, доставили швидко. Країна виробник, якщо вірити написаному- Германія. Покупкою задоволені.

Достоинства:
    Досить важка, поліровка хороша, термоаккумулююче дно і ручки на заклепках.
    Недостатки:
    Замість 2,9 літра містить приблизно 2,5 літра.
  • Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

Вказано, що каструля на 2.9 л, а насправді ця каструля 2 літра рівно, що підтверджується мірною шкалою на внутрішній поверхні каструлі….

Достоинства:
    Каструля якісна
    Недостатки:
    Каструля замаленька
  • Довгий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

рік користуємося - все ок.

Достоинства:
    надійна, важка
    • Карапыш

А подскажите пожалуйста точный объём? Мерная шкала есть и сколько?Нам нужно для ребенка. Много жалуются что приходит намного меньше, а на сколько???

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Дата изготовления кастрюли декабрь 2016 года. Мерная шкала на стенке внутри на 1.5 л. Полная вместимость (через верх) 1.7 л. Что значит 2.1 л непонятно. Кроме того, в одном месте пластинка закрывающая многослойное дно не прилегает к стенке кастрюли. Хотя на дне кастрюли и выдавлено слово GERMANY, то покупка не оправдала ожиданий так как есть с чем сравнить (с уже имеющейся посудой из нержавеющей стали).

• Алена

Скорее всего, имеется в виду полный объем, при закрытой крышке (там же есть еще пространство).

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Доброго дня! Замовила кастрюлі, Прийшли. Кастрюля під арт.
    Кастрюля Krauff Lokka 2.1 л (26-242-032) не відповідала характеристиці. Написано, що діаметр 16 см, а в реальності13,0см!!!!!
    Шокована, тому що уточнювала із оператором, і читала характеристику!!!!
    А це на подарунок. Тепер цим людям прийдеться міняти це все, їздити в офіс, і т.д.....
    Кльовий вийшов подарунок!!!!!!((((((((((((
    Має бути відповідність між реальністю і написанним!!!!!
    Адже ви-РОЗЕТКА!!!! Якій довіряють мільйони!

Достоинства:
    ТМ
    Недостатки:
    Невідповідність реальним даним та характеристикам
    • Ульяна

Странно, должно быть 16 см. Вы перемеряли? Или это написано где-то на вкладыше, что 13 см? Фото можете сделать?

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Була потреба в додатковій і трішки більшій каструлі
    ссылка
    В цій, меншій - ручка зручніша - не так нагрівається в коли перевернути кришку, щоб покласти в холодильник каструлю - кришка не сягає третини від поверхні каструлі

Недостатки:
    незручна ручка кришки - висока і менша теплоізоляція
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Кастрюля пришла в фирменной упаковке, но с царапинами и вмятиной. Такое впечатление, что китаец, обрабатывавший ее, специально прошелся по ней гвоздем, да еще молотком пристукнул.
    Советую очень тщательно осматривать каждый миллиметр поверхности перед оплатой (при быстром осмотре можно не обнаружить).

Достоинства:
    Вроде как немецкое качество
    Недостатки:
    Царапины и вмятины
    • Дмитрий

вернуть удалось?

• Артем

Да, вернули деньги.

• Ирина Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Кастрюлька с браком. Пришлось отказаться от товара.

Ірина, добрий день.

Дуже прикро, що виникла така ситуація. Розкажіть детальніше про дефект каструлі. Можемо запевнити, що такі випадки є виключенням. Рекомендуємо замовити ще раз і ви отримаєте ідеальну каструльку на довгі роки)

• Олена Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

З першого погляду все добре, а от після першого приготування результат вражає чорними цятками на дні

Достоинства:
    Кришка тільки
    Недостатки:
    Після першого приготування Чорні плями на дні

Олена, добрий день.

Дякуємо за ваш відгук. Дуже шкода, що виникла така незручність. Причин утворення такої реакції може бути безліч. Від фізичного пошкодження металевим приладдям до підгорання солі, що потрапила на дно каструлі. Просимо звернутись до магазину для відправлення каструлі на експертизу та подальшого обміну.

• Анна
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 3.9

Готовить в кастрюле одно удовольствие! Варю в ней каши, супы, тушу мясо. Все нравится и по удобству приготовления и внешний вид и готовиться стало быстрей.

• Ксения
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

Приобрели эту модель кастрюли, но не здесь.
    Первый минус: потрескивает крышка при приготовлении, кажется вот-вот лопнет (судя по отзывам не у меня одной).
    Второй минус: на дне кастрюли появились черные точки( пользовалась 2 раза кастрюлей), которые ничем не убираются. У меня с кастрюлями из нержавейки (других марок) впервые такое. И теперь гадай безопасно ли использовать эту кастрюли для приготовления или нет!
    Krauff больше точно не возьму, очень разочарована качеством. Не советую!

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Черные точки на дне кастрюли. Потрескивает крышка.
  • Николай
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Емкость: 2.9

Красивая и качественная посуда! Рекомендую! уже третью кастрюлю фирмы Крауф покупаю)

Достоинства:
    Толстое дно!