Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Бак - емкость прямоугольный пищевой пластиковый 125 л (82х44х37 см)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Сергій І***

Товар повністю відповідає опису

Достоинства:
    Міцний, без різкого запаху
    • Продавец  Дом на все 100

Дякуэмо, Сергій, за позитивний відгук. Ми працюємо для Вас. З повагою, адміністрація інтернет магазину «Дім на всі 100».

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Бессовестный продавец. Прислал испорченный товар: царапины, потертости. В одном лишь СТРЕЙЧЕ хотя должен быть как минимум в картоне. Т.е. я заплатил 380 грн за пересылку чтоб они замотали бак емкостью 125 литров в 1-1,5 слой стрейча. Один слой! Можете себе представить какое ЖЛОБСТВО. При этом я заранее попросил всё проверить чтоб было хорошо, заранее оплатил товар. В ответ получил такое наплевательское отношение.

Возвращайте деньги за пересылку. Как минимум.

Завтра буду проверять на герметичность. Если ещё и будет протекать...

• Продавец  Дом на все 100

Шановний Олександр, нам дуже шкода, що Вас засмутили зовнішні пошкодження товару, які були виявлені в момент огляду. В такому разі, Отримувач (Покупець) має право відмовитися від отримання відправлення у відділенні перевізника, а Продавець зобовʼязаний обміняти пошкоджений товар на новий, або повернути кошти, на вимогу Покупця. На жаль, даний товар надходить від Виробника зовсім без зовнішньої упаковки, яка не закладена у собівартість виробу. З повагою, інтернет магазин «Дім на всі 100».

• Ярослав Т***

Норм

• Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою товару. Очікуємо наступних замовлень.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Бак гарної якості, як за такі кошти.
    Запах пластику мінімальний, наразі активно використовується в зберіганні води для часу коли нема електрики. Термін експлуатації поки що 1 міс.

• Продавец  Дом на все 100

Андрій, дякуємо за детальний відгук. Впевнені, що цей міцний харчовий бак прослужить Вам довгі роки.

• Малипко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Якісно зроблений бак, без сторонніх запахів, відповідає опису (довжина враховуючи ручки дещо більша ніж вказано)

Достоинства:
    Якісний бак на 125л
    Недостатки:
    • Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за позитивний відгук. Ваші враження від покупки , важливі для нас.