Отзывы покупателей о Гейзерная кофеварка Bialetti Moka Express на 2 чашки 90 мл серебристая (0001168)

Оценка пользователей 4.53/5
на основе 461 отзыв
  • Отзывы про товар продавца RozetkaEU
  • Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Хороша мока, зроблена якісно, свою справу робить.
    Клапан працює, пропорції води та сухої кави в балансі.

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Все, як я очікувала. Італія. Код на коробці і на виробі співпадають. Кава смачна. Все робила по інструкції.

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Гейзерна кавоварка перевершила всі мої очікування))) Кава така, як у кав'ярні - щільний еспреессо, міцний.

Достоинства:
    Достатній обсяг на чашку. Кава на смак щільна
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Якщо хтось як і я вагається з приводу того, на яку кількість чашок купувати, то можу порадити наступне.
    Для однієї людини, яка звикла до кави з кавомашини еспрессо, вистачає Bialetti на 2 чашки (90мл.).На три чашки особисто мені буде забагато і даремно витрачена кава. Машину вже практично не використовую. Якщо кава з молоком, то Bialetti, якщо чорна, Aeropress.
    На фото стандартна мірна ложка від кавомашини Philips Saeco без гірки.

Достоинства:
    Чудовий винахід
  • Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 60

Хороша якість напою та самої моки

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Оригінальна італійська кавоварка. Зазначений об'єм - це 3 маленькі горнятка міцної кави-експресо. На смак впливає сорт кави. Якщо хтось полюбляє варити в джезві або
    заварювати, то кава з гейзерної кавоварки буде міцнішею, але до неї можна додати воду, чи молоко. Мені сподобалося.

Достоинства:
    На сиак
    Недостатки:
    На смак
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 420

Робе норм

Достоинства:
    Робе
    Недостатки:
    Надо розбирати та мити після кожної варки кафки
  • Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 60

Придбав іще й таку, на 60 мл. Враження найкращі. Як докипає, не бризкає, потім із дзьобика ллє точно. Смак кращий, ніж у дешевших кафетьєрах із тією самою кавою. - Не жалійте грошей на добру каву. Вода холодна (кімнатна). Насипайте із гіркою. Вогонь найменший. Enjoy!

Достоинства:
    Усі можливі
  • Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 270

Якісна брендова гейзерна кавоварка. Кава готується насичена, міцна та смачна. Поціновувачам кави - маст хев.
    Щодо того, що пишуть, що замовляли 1 об'єм, а отримали інший - зверніть увагу на табличку в інструкції (яку край бажано все ж читати ;) ) - там чітко показано, що заливається ХХ об'єм води в нижню частину, а на виході з верхньої частини ви маєте ХХ мл кави )))
    В мене в замовленні в описі Розетки було 300 мл (тобто вказано об'єм води на вході), при цьому на самій коробці вказаний об'єм кави на виході.
    Розетка, наведіть лад в описі характеристик, бо у вас там якесь бородино - "змішались в купу коні люди", через що в людей, які принципово не читають інструкції, виникає відчуття що їх десь трішки нажухали, бо ж об'єми різні на вході та виході )))

Достоинства:
    брендова якісна кавоварка
    Недостатки:
    не помічено

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.

• Сергій П***

Мені, як новачку, не зрозуміло яка вага кави на кожний обєм використовується. Тобто я хочу робити собі одне амерікано чи хай то фільтр, десь на 200 мл, це достатньо 60 мл чи 90

• Олександр Б***

Вітаю) Хочу відповісти Сергію (можливо буде цікаво іншим)
      Це кавоварка для приготування еспресо! Для отримання американо Ви повинні до готового продукту додати води !
      Дуже важливий розмір кавоварки !!! Якщо вона розрахована на 6 порцій то це означає що ємність для кави необхідно заповнити майже повністю (але не утрамбовувати!) і ви отримаєте приблизно 6 порцій смачного еспресо. Якщо Ви насипете меньше кави (в надії отримати американо) - Ви отримаєте не смачний напій.
      Я пройшов через це: придбав на 6 порцій (для компанії супер) - насипав меньше для однієї персони (я дивився на ml і вважав що мені особисто для одного те що треба) - не отримав очікуваного результату - придав на 3 порції (для двох ідеально) - потім придбав ще на 2 порції особисто для себе (це моя улюблена - вона завжди зі мною - або в машині або в походи або велопокатухи). Якось так)

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 150

Оригінальний Bialetti зроблений в Італії. Дякую Розетці.

Достоинства:
    Оригінальний Bialetti. Смачна кава. Швидка доставка навіть з Європи.
  • Оля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Якісь чудова (нержавійка). Кавоварка міцна, важкенька, не тонка.
    Замовила ще одну, для подруги.

• Сергій Б***

Це алюміній.

• Станіслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 50

Сразу видно что изготовление на уровне.

Достоинства:
    Качество товара
    Недостатки:
    Взял 60мл. Нужно чуть чуть больше
  • Наталья О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 150

Відсутнє брендоване тиснення. Для індукційної плити не підходить

Недостатки:
    Не підходить для індукційної плити
  • Наталья С***

Замовили кофеварку по ціні як 150 мл , а отримали 130 мл
    Це що за маркетинговий хід ?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Все як в описі. Дуже смачна кава

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 420

Оригінальний Bialetti зроблений в Італії. Цього чайника вистачає на 2 звичайні чашки кави, або 9 еспресо.

Достоинства:
    Велика ємність, оригінальний bialetti
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Вчора придбала кавоварку гейзерну Bialetti. Зробила все, як по інструкції: промила водою, заварила порцію з водою без кави і верхній резервуар одразу потемнів всередині. З попередньою кавоваркою вдвічі дешевшою такої проблеми не виникало.

Недостатки:
    Верхній резервуар потемнів всередині.
    • Дмитро С***

Можливо бо це алюмінієва а не стальна ? В мене теж темнішає верх від кави, але помити не проблема. Користуюсь 5 років і дуже задоволений. Міняю тільки ущільнювачі)

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 270

Супер, очень понравилась, кофе поменялось по вкусу в лучшую сторону и на много вкуснее стало

• Леонид С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 270

Штука классная но через раз почему то протекает но не сильно пускает может потому что еще резинка новая не знаю но вкус готового кофе конечно очень вкусный

• Ельвіра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Приємний подарунок собі, десь 120мл. на виході, для одного в самий раз!)) Домочадців пригощаю інколи.. Не критично, але зовсім трохи "плаче" під час приготування кави (все щільно, нічого не заважає, закручена максимально плотно). Може перестане з часом )) поки що "нова"

Достоинства:
    Зручний об'єм
    Недостатки:
    Трохи підтікає
    • Владимир Н***

Скажите, пожалуйста, в каком месте она подтекает. Какая может быть причина?

• Ельвіра М***

"Плаче" при закіпанні на різьбі у різних місцях, шипіть та тут же випаровується) В інструкції від виробника зазначено, що якщо кавоварка підтікає, то можливє повернення та заміна. Але у нашої кавоварки підтікання, як вже казала, для нас не критично, тому вирішили не замінювати. З часом не пройшло, ущільнювач, в якості експерименту замінювали на новий, але це не виправило ситуації.
      Користуємося щодня по декілька разів із задоволенням

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 60

Приїхала з Європи і виробник Румунія а не Італія як вказано на сторінці продукту, немає фірмових логотипів bialetti, якістю дещо таки поступається.
    Майте на увазі при покупці.

Достоинства:
    Недостатки:
    Виробник
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Серебристый. Объем: 130

Одна прийшла нормальна. Друга коробка обдерта. Кавоварка там догори дригом лежала. Інструкції нема.

• Олена П***

Чудова кавоварка.

• Колесниченко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 60

Из трех вариантов приготовления одного сорта кофе: чашка, турка и гейзерка, последний -самый вкусный. Расход кофе -2 ложки с горкой вместо предполагаемой одной, рассчитывала на одну. Возможно, у Биалетти Оригинальной нет таких недостатков. Мне привезли изготовленную в Малайзии, судя по штрих-коду.

Достоинства:
    Варит очень вкусный кофе
    Недостатки:
    Если не допускать переэкстракцию, то в чаше остается 30 мл воды из 60.
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Доставку чекали майже два тижні. Доставили кавоварку на 130мл замість тієї, яку замовляли і оплатили на 200мл.

• Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Не пожалійте грошей на якісну кавоварку. Вона того вартує)
    Навіть каву варити приємніше)

Достоинства:
    Гарна, Товсте дно, Якісна
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Вікторія С***

Який об'єм,200 мл? Та колір

• Олександр

Класні у вас шкарпетки!!!

• Анатолій К***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Кавоварка відмінна. Якісна кава виходить смачна. Мені подобається.

Достоинства:
    Якість ціна
  • Вера П***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Серебристый. Объем: 130

Рекомендую

Достоинства:
    Користуюсь гейзерними кавоварками вже багато років, завжди обирала бюджетний варіант з класичного алюмінію. Цього разу взяла Bialetti і не пожалкувала. Кава в неї виходить більш насичена, можливо завдяки більш товстим стінкам нижньої чаши.
  • І_ Н***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

улюблениця

• Сергей И***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Проблемная доставка, это главный минус!

Достоинства:
    Недостатки:
    Доставка
    • Костя

так а що з доставкою?

• Добровольский О***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 270

Заказал эту кофеварку ,в описании написано что ПРОИЗВОДСТВО ИТАЛИИ!!!!! Списался с представителями отправителя розетки. Подтвердили что СДЕЛАННО ИМЕННО В ИТАЛИИ как мне и надо было !!! Как написано в разделе характеристики!!!! Ждал доставку 20!!!!!!! дней.Итог: приносит доставщик и что ,ДА ТО ЧТО НА КОРОБКЕ ЧЕТКО НАПИСАНО ПРОИЗВЕДЕНА В РУМЫНИИ!!!!! ЗАЧЕМ ДУРИТЬ ЛЮДЕЙ И ГОНЯТЬ ЗРЯ ДОСТАВЩИКА????? Естественно отказ!!! Фото коробки сделал но прилагать не буду им все равно пофиг!Только время потерял.Думаю если бы с того кто дает неверную инфу покупателю удерживоли за всю прцедуру доставки с ЕС то все работало как часики!!! МОЖЕТ ТАК И НУЖНО ДЕЛАТЬ!!! Народ как думаете!!!

Достоинства:
    НЕ УВИДЕЛ
    Недостатки:
    Покупателю дается ложная информацияо происхождении товара!!!!!
  • Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Много лет являюсь обладателем кофемашины Делонги, но категорически не устраивал эспрессо и вообще чёрный кофе в ней. Только молочные варианты отличные. Решил прошерстить рынок и понял, что гейзерная кофеварка - оптимальный вариант. Заказал, получил через день. Пока ехала - пересмотрел массу видео, где во многом были противоречия, но в среднем я сообразил, как правильно заварить. Купил подходящий кофе, измолол средним помолом, промыл кофеварку от заводской смазки и приготовил с первого же раза отличнейший кофе. Рекомендую останавливать экстракцию в ёмкости с холодной водой, как только начнёт плеваться желтой жижей. Кофе получился восхитительный, ароматнейший и без горечи. Доволен на все сто, теперь я нашёл идеальную кофеварку для себя!
    Рекомендую!
    Кто не в курсе - не мойте её моющими средствами и не дерите металлическими щётками. Всем хорошего кофе!

Достоинства:
    Идеально варит кофе, если руки не из одного места.
    Недостатки:
    Возможно, это расход кофе на одну порцию.
  • Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Відмінна кавоварка , та й продавець добре все зробив. . А головне що Він робить по різним способам доставки. а не тільки Н.П А це особе.
    Дякую !

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Чюдово ! Кофеварка гарна (важка ) а це добре Я люблю цей бренд , тут і кава смачніша -:з цієї кововарки пити це не просто смакувати в рітуал .

Достоинства:
    Все
  • Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Класна річ, робить дуже смачну каву, нарікань нема, рекомендую

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Кавоварка класна зовні і загалом по взаємодії з нею, кава виходить дуже смачна. Але резинка... Досі не вкладається в голові, навіщо в 2026 році продовжувати в преміум-кавоварках застосовувати смердючу резину, а не силікон. Вона не виванюється за жодних обставин, вона просто по мірі використання просочується трохи кавою, набирає запаху кави, відтак, резиновий духман тупо приховується. Але він нікуди не дівається. Навіть після десятка заварок якщо провести фейкову заварку з простою водою без кави, то від води буде відчуватись цей запах, і в самій кавоварці, поки гаряча, теж пахнутиме. Разом з тим, якщо заварювати хорошу каву, воно якось нівелюється і враження від напою не псує. Що ж, може за пару місяців і повністю вимиється той запах. Не дивлячись на цей нюанс, все одно можу радити до покупки. Єдине, якщо у вас газова плита з велики відстанями між кінцями прутків, на які ставиться посуд над конфоркою, одразу придбайте підставку/накладку, бо принаймні 130 мл кавоварка у мене не стала на рідну конструкцію плити, проєм виявився завеликий, а кавоварка вельми мала, як ви розумієте)) Див.фото.