Отзывы покупателей о Эспандеры для рук эластичные резиновые ручные набор 5 шт эспандер трубчатый жгут тренажер резинка для спорта силовых тренировок кисти руки предплечья плечей грудей ног фитнеса и реабилитации после травм Newt power strength tube нагрузка 5 9 13 17 20 кг

Оценка пользователей 4.73/5
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Дякую, дуже універсальна штука для тренувань, сподобалась комплектація та якість жгутів

Достоинства:
    Якість резини та кріплень
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Підходять для різних вправ - руки, спина, ноги, розтяжка і навіть реабілітація після травм

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Компактний домашній тренажер для всього тіла. Ефективно, зручно, недорого.

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Для збільшення навантаження можна використовувати дві трубки одночасно або скласти їх вдвічі. Дуже гарна покупка!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Гума якісна, еластична, не тріскається, не втрачає форму. Ручки зручні, не ковзають, не натирають долоні.

• Ольга Д***

Міцні

• Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Набір ідеально підійшов як для силових тренувань, так і для реабілітації після травми плеча.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Прекрасний тренажер. Якість та ціна порадували!

• Борис Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Відмінний тренажер, якість на висоті

• Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Очень хороший набор для тренировки! Всем Рекомендую!!!

Достоинства:
    Удобный, компактный, практичный
  • Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Класний тренажер! Вартує уваги однозначно!

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Все супер! Якість чудова! Навантаження рівномірне, руки буквально «горять» після кількох підходів. Рекомендую тим, хто хоче зміцнити хват і грудні м’язи.

• Илья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Товар супер! Відповідає характеристиці. Я дуже задоволений! Дякую!

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Брав для занять дома, дякую за оперативну доставку, Використовую для розігріву, вправ на руки, спину та навіть ноги. Зручні карабіни на резинках. Дякую ще раз за оперативність. Рекомендую!

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP

Товар не соответствует описанию, нагрузка максимум до 1 кг. Зря потратила деньги. Даже ребёнок 3 лет смог потянуть. Не советую

• Продавец  ASAP

Добрий день, не можемо з Вами звязатися, наскільки ми зрозуміли Вам товар не підійшов- добре, буває. Чому не повернули? Ми б залюбки зробили повернення...

• Продавец  ASAP

З товаром все гаразд: комплектація, навантаження, на товар даємо гарантію. Прикро що пишите, що з товаром щось не так... Але ще раз не можемо з Вами зв"язатися...зв"яжіться з нами ми відкриті до діалогу і вирішим любі питання