Отзывы покупателей о Катушка для мотокосы 104 мм алюминиевая тип Oregon Зенит Профи

Оценка пользователей 3.2/5
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бузьок

Ліска погано тримається

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Складно закріпити ліску, погано утримує ліску
  • Гринчак М***

Не повна комплектація. Замість 4 лісок 2. Відсутнє з'єднання м10х1.25FLH

• Сергій С***

Приїхав на точку видачі в розкритій упаковці. Ліски 2 шт. Вам що ліски не вистачає? Можу вислати)))

Достоинства:
    Ще не перевіряв. На вигляд норм

• Игорь Б***

Пока ещё не пробовал но в инструкции написано что в комплектации 4 лески а в реальности 2. 2 как помощь из США пропали в неизвестном направлении

Достоинства:
    Аллюминевая
    Недостатки:
    Недоукопклектованность
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Перепрошуємо за непорозуміння з комплектацією. Можливо, сталася помилка в пакуванні. Ми рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки, щоб вирішити це питання. Ваші зауваження важливі для нас, і ми будемо раді допомогти)))!

• Владимир З***

Нельзя леску устанавливать так, чтобы она вылезала с противоположного отверстия, поскольку трава выдернет леску.

Достоинства:
    Надёжная
    Недостатки:
    Неверно нарисовано на рисунке расположение лески
  • Зебницкий В***
    Продавец: Rozetka

Отличная шпуля.

Достоинства:
    Крепкая,легко заправляется