- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: InClub. Вес 1 шт: 5. Цвет: Черный + Серый
За свою ціну топ, вагу додають, фіксуються надійно - супер
Через те що дешеві використано дешевий, тому об'ємний наповнювач, але золоті обтяжувачі вийшли б значно дорожче))- Достоинства:
- якісні, дешеві
- Недостатки:
- доволі габаритні
- Розсудовський І***Отзыв от покупателя. Продавец: InClub. Вес 1 шт: 3. Цвет: Черный + Серый
Товар відповідає заявленим характеристикам, до продавця зауважень не маю, відправили вчасно і гарно упакували.
- Юрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Майже місяць розетка тримає гроші за повернення товару. Від розетки такого не очікував. Товар повернув на другий день після отримання.
Усі контакти та електронна пошта у вас є. І повернення коштів має відбуватися на картку, з якої був платіж через ваш додаток.
Прошу розібратися, не ставити мені додаткові умови отримання грошей (див. скрін переписки) та вимагати надання фізично акту з відвідуванням відділення. Вільного часу не маю на це.
У разі відсутності реакції мушу звернутися із заявою про захист прав споживачів.
З повагою, Юрій - Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Порядок
Можна замовляти. - Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Вес 1 шт: 3. Цвет: Черный + Серый
Гарні обтяжувачі для тренувань!
Хочу відмітити безпрецедентний професіоналізм продавця, який пішов на зустріч клієнту та зробив все від себе залежна для усунення проблеми з товаром, який надійшов. Однозначно рекомендую- Достоинства:
- Гарний товар та продавець
- Продавец YogaLife
Щиро вдячні за довіру! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені)
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный + Серый
Гарна якість
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Кароліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Серый
Швидка доставка, зручні і добра липучка
- Достоинства:
- Дуже зручні, мені сподобалося!
Дякуємо за відгук!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5. Цвет: Черный + Серый
Якісні обвантажувачі
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Серый
Хороша якість, гарний вигляд, демократична ціна
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Таких не бачу
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Серый
Заказала вдруге ,все подобається
- Достоинства:
- Ціна і безкоштовна доставка
- Сергій с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5. Цвет: Черный + Серый
Свою роботу робить
- Достоинства:
- Важке,міцне,надійно тримається
- Недостатки:
- Не помітив
- Юрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 3. Цвет: Черный + Серый
Досить обʼємні штуки, уявляв їх рази так в 1.5 менше, але вага є вага)
Легко вдягаються та сидять досить зручно. Матеріали виглядають цілком якісними, сподіваюсь, проживуть довго) - Ямщикова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Серый
Супер! За таку ціну неймовірна якість. Я брала навантаження по 1 кг (на них чогось написано 0,5). Дуже міцно "сидять" на нозі, не спадають, вага рівномірна. Супер!!! Буду брати ще!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- каріна д***
1 то загальна вага, по 0,5 кожен
Представник постачальникатак. такі вимоги до публікації. Вага обтяжувачів зазначена у назві товару та характеристиках
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Вес 1 шт: 3. Цвет: Черный + Серый
Очень удобные, не скользят, крепежи надежно фиксируют ногу, главное с них ничего не сыпется, как у многих.
- Достоинства:
- Все прекрасно!
- Андрей Б***
Не знаю квк вы их так фиксируете, но вообще держатся они так себе, приходится часто поправлять
- Екатерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 0.25. Цвет: Черный + Серый
Вещь качественная. Жалоб нет
- Достоинства:
- Такой же как и на фото
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 2. Цвет: Черный + Серый
Довольна заказом) цена очень приятная, получила товар на следующий день, оперативно. Липучки крепкие. Швы добротные. Придраться не к чему. Спасибо)
- Достоинства:
- Цена, оперативность, качество.
- Недостатки:
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 0.25. Цвет: Черный + Серый
Удобные и в них комфортно. Рука не потеет и самое главное они не слетают.
- Достоинства:
- Удобные
- Недостатки:
- Назарчук Я***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 5. Цвет: Черный + Серый
Для тренувань те що потрібно
- Продавец 0spring
Доброго дня, Ярослав. Ми вдячні за ваш відгук!
- Василий п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5. Цвет: Черный + Серый
Все отлично рекомендую
- AnnaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
супер утяжелители, для домашнего использования просто огонь
- Достоинства:
- хорошее качество за невысокую цену
- Недостатки:
- надеюсь и не появятся
- Анжеліка М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Серый
Качественный материал. Хорошо крепятся и держатся во время занятий.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаДоброго дня!Дякуємо за відгук !
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: ProPump. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный
Дуже подобаються ці обтяжувачі, замовила 0,5 кг і 1 кг. Гарна якість, добре прошиті шви, липучка надійна, міцно тримаються на нозі. Рік тому замовляла від цієї ж фірми обтяжувачі на 2,5 кг, то досі практично в ідеальному стані
В залі бачила жовті обтяжувачі на 1 кг і 2 кг (не знаю якого саме бренду), яким не було ще року і з них але сипався наповнювач, з цими наразі такого немає- Достоинства:
- Якісь, шви, наповнювач, липучка
- Продавец ProPump
Щиро дякуємо за такий відгук!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: ProPump. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный
- Якісь матеріалів, шви, липучка
- Недостатки:
- Наразі не знайдено
- Продавец ProPump
Дуже дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный + Серый
Все добре тримається, але для інтенсивних тренувань напевно що було би краще дві фіксуючі лямки
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук!
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 0.25. Цвет: Черный + Серый
Швидка доставка. Якісний товар
Щиро дякуємо за відгук!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 0.25. Цвет: Черный + Серый
Отлично!!!
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.5. Цвет: Черный + Серый
Прекрасные утяжелители, на ногах сидят плотно, тренироваться удобно. Вес соответствует. Спасибо буду обращаться за покупками ещё.
- Достоинства:
- Удобные
- Недостатки:
- Екатерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный + Серый
Класний обтяжувач, добре допомагає при тренуваннях
Єдине що, не дуже зручно бо там тільки одне кріплення, обтяжувачі брала по 1кг. Адже при активному русі вони можуть або з'їхати або трохи бовтатися на нозі, через що є можливість отримати травму. Хоч і намагаюсь якомога сильніше зафіксувати, золотої середини немає або перетягую або трохи бовтається. Було б краще якщо б там було подвійне кріплення, за рахунок чого фіксація була б більш надійною - Татьяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2. Цвет: Черный + Серый
Чудові обвантажнювачі. Товар відповідає опису. Гарні липучки.
- Достоинства:
- Міцні липучки.
- Недостатки:
- Не знайшла ще
- ВолодимирПродавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный + Серый
Чудові обтяжувачі. Зручно сидять та надійно тримаються на ногах.
Рекомендую ,широка ліпучка вдобна сидять на нозі .
- Достоинства:
- Широка ліпучка
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 4. Цвет: Черный + Серый
Хорошие утяжелители!!! Рекомендую!!!Брал для работы в зале,клиенты довольны!!!
- Продавец 0spring
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо продуктивних тренувань!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Sports Awords. Вес 1 шт: 4. Цвет: Черный
Качественные утяжелители из хорошего материала. Должны долго прослужить.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 5. Цвет: Черный + Серый
Чудова якість, зручні для вправ. Дякую!
- Продавец 0spring
Дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Вес 1 шт: 1. Цвет: Черный + Серый
Покупкой остались довольны
- Продавец 0spring
Дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань!
- Таїса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Вес 1 шт: 0.5. Цвет: Черный + Серый
Дякую продавцю за швидку обробку замовлення.
- Достоинства:
- Якісні, компактні обважнювачі, добре прошиті, міцно тримаються на нозі.
- Недостатки:
- Не виявила