Отзывы покупателей о USB cушилка для обуви с таймером 3/6/9 ч
Нет в наличии
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Круто
- Продавец AllHit
Андрію, дякуємо Вам за вдгук. Приємного користування!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Моя перша сушка для взуття. Користуюсь давно. Працює безвідмовно й досі. На ППД, в бліндажі незамінна річ. Навіть просто висушити відносно швидко носки.
- Достоинства:
- Ціна, якість, працює з повербанком.
- Недостатки:
- Невиявлено
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Дуже корисна річ, рада, що придбала. Приємно взувати сухеньке взуття. Дякую!
- Достоинства:
- Швидко висушує взуття
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец AllHit
Інна, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що ви задоволені придбаним товаром. Сподіваємось, ваші ніжки завжди будуть в комфорті за будь-яких погодних умов, Мирного неба!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Дуже швидко зв'язались та відправили.
Сушилки нагрілись хвилин за 5 до нормальної температури
Подивимось скільки пропрацюють- Продавец AllHit
Катерина, щиро дякуємо за відгук! Сподіваємось, тепер ваше взуття та ніжки завжди будуть в теплі і комфорті! Мирного неба!
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Сушарки класні, добре висушують взуття. Дякую
- Продавец AllHit
Вікторія, щиро дякуємо за відгук і за вибір нашого магазину! Раді, що Ви задоволені придбаним товаром. Сухих ніжок Вам! Мирного неба!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Не знаю як далі, але зараз працює відмінно. Таймеру тут немає, але гріє достатньо, щоб висушити взуття, але не пошкодити його. Рекомендую.
- Продавец AllHit
Катерина, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук! Нехай ваші ніжки завжди будуть в комфорті! Мирного неба!
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Чудово працює!
- Достоинства:
- Гарно гріє
- Продавец AllHit
Щиро дякуємо Вам за відгук, Дмитро. Сухих ніжок! Мирного неба!
- Вероніка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Непогана сушилка, гарно висушує взуття і досить швидко
- Продавец AllHit
Вероніка, щиро дякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою. Сухих ніжок та міцного здоров'я Вам! Мирного неба!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Сушарка працює, замовили саме через наявність usb. Нічого зайвого, сподіваюсь, що працюватиме довго, дуже приємний представник продавця.
- Достоинства:
- Працює, швидко відправили, гарне обслуговування
- Продавец AllHit
Наталія, щиро дякуємо за відгук! Окрема подяка за те, що відмітили роботу нашої колеги. Сподіваємось, що тепер ваше взуття буде сухим, незважаючи на погоду за вікном. Мирного неба!
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Якісний пластик, без запаху, суше взуття швидко
- Достоинства:
- Класна сушка! Користуюсь другий тиждень, асе супер! Вже і побратими замовляють)
- Недостатки:
- Немає, вона чудова
- Продавец AllHit
Дмитре, дякуємо за відгук. Ми ретельно відбираємо товари в наш магазин і нам дуже приємно, коли наші покупці задоволені ними. Звертайтесь до нас ще, будемо дуже раді Вам! Мирного неба!
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Через декілька місяців не активного використання(5-6 разів сушив взуття) майже перестали гріти(там точно не 60 градусів). Це дуже не приємно зважаючи на ціну цих сушарок.
Також на рахунок озонатора - це звичайний фіолетовий або ультрафіолетовий світлодіод за 4-5 грн на радіоринку.
На рахунок потужності, перевіряв через спеціальний пристрій - їсть 1.7 А МАКСИМУМ, ТОБТО ПОТУЖНІСТЬ 8.5 Вт, ЩО ВЖЕ НЕ ВІДПОВІДАЄ СПЕЦИФІКАЦІЇ. !!!АЛЕ!!! Перевіряв вже ПІСЛЯ того як вони стали погано гріти.- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, живлення від 5 В
- Недостатки:
- Ціна, якість, не відповідність специфікації
- Продавец AllHit
Доброго дня. Для того, щоб виміряти температуру сушіння, треба вложити сушарку у взуття, ввімкнути її і через годину виміряти всередині взуття. Вона повинна бути 50-60 градусів, щоб взуття не зіпсувалося від надмірного перегріву.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: AllHit
Попрохав відправити якнайскоріше, бо це для військових, посилку відправили ще до обіду. Окрема подяка!
- Достоинства:
- Наші військові протестили ці сушарки і повідомили, що все супер, вони задоволені!
- Недостатки:
- Не виявлено!
- Продавец AllHit
Доброго дня, Сергій. Дякуємо за відгук! Дуже раді бути чимось корисними для наших військових. Сподіваємося, що вони лишилися задоволені!