Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Эспандер кистевой силиконовый Cornix 23 кг XR-0074

Оценка пользователей 4.7/5
  • Отзывы про товар продавца forFIZJO
  • Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Уровень нагрузки: 32

Достоинства:
    Стиль
    Недостатки:
    Нету
  • Кравцов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 32

Я купив декілька еспандерів з однаковими показниками пружності
    1_Еспандер кистьовий силіконовий CorniX 32 кг (XR-0076)
    2_Еспандер кистьовий силіконовий PowerPlay PP-4337 Hand Grip Hard 30 кг Чорний (PP_4337_Black_30kg)

3_Еспандер кистьовий FITNESSGUMA анатомічний 35 кг Червоний (A80040000083372)

1_Найслабкіший
    2_Середній (блище до 1го)
    3_Найміцніший

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Заслабкий, ціна

Доброго дня, Павле.
      Дякуємо вам за коментар.
      Всі три еспандери про які ви написали мають кардинально різну ергономіку, тому при стисненні вони будуть відчуватися по різному.
      На виробництві Cornix для перевірки опору еспандерів використовується промисловий динамометр, ось приблизно так виглядає процес (на відео інша модель):
      ссылка
      Заміряти опір по відчуттях - це не коректно та не інформативно.
      Є багато факторів, які впливають на відчуття, наш еспандер має овальну форму, завдяки чому площа контакту долоні є більшою, матеріал - силікон, який є еластичнішим, поверхня гладка, виїмки під пальці.
      Якщо ж в еспандера інша форма, мателіал, поверхня - це все на пряму впливає на ефективність його стиснення. Менша площа контакту, пупирчаті виступи на поверхні = менший комфорт для долоні, а значить потрібне більше зусилля для роботи з тим же опором. А отже складається помилкове відчуття, що опір відрізняється.

Ми не можемо говорити про характеристики та матеріали еспандерів інших виробників, але за нашу модель Cornix ми впевнені у відповідності характеристик та матеріалів, адже на виробництві у нас строгий контроль.

З іншої сторони, якщо ви оцінюєте еспандер лише за опором, то у нас є серії з більшим навантаженням під будь-які потреби. Звертайтеся в наш чат підтримки, допоможемо підібрати та розібратися у питанні:
      ссылка

• Виталий

взял 6 эспандеров, сейчас по кистевому динамометру жму до 60 кг (в юности больше 80), ладонь 18 см (10й размер перчаток)
      1. PowerPlay PP-4333 Hand Grip Hard 30 кг - самый жесткий (за подход сжимаю 40-50 раз), небольшой (75мм), несимметричный (разная жесткость по диагоналям), довольно скользкий
      2. PowerPlay PP-4336 Hand Grip Hard 30 кг - самый мягкий (можно бесконечно сжимать), маленький (примерно 70/85мм), ход небольшой, можно использовать в конце тренировки просто чтоб забить мышцы
      3. EasyFit EF-1904-70 32 кг - средняя (ближе к первому, сжимаю до 50 раз), комфортная жесткость, большой (85мм), жаль, из этой линейки нет жестче, буду еще брать аналогичные на 23кг и 27кг
      4. FITNESSGUMA анатомічний 35 кг - довольно мягкий (ближе ко второму, сжимаю больше 50 раз), но с хорошим ходом из-за размера (85/90мм), эргономично-анатомичный, тоже можно использовать в конце тренировки для забития и в начале для разминки
      5. MaxIQ Куля (MaxIQ-MD1110) - подойдет для разминки
      6. Powerball Gyroball - мышцы хорошо тонизирует

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 32

Пишуть правду, що не має заявленого навантаження. А так для розігріву чи відновлення роботи м'язів, то класний.

Достоинства:
    Приємний у руці. Єргономічний.
    Недостатки:
    Іграшка. Для розігріву чи відновлення.

Доброго дня, Максиме.
      Дякуємо за ваш коментар. Хочемо звернути увагу, що зазначене в описі навантаження є вірним.
      На жаль, часто будується помилкова асоціація і порівнюється навантаження із вагою. Ніби й логічно і те і те можна виміряти кілограмами, от тільки 32 кг на стиснення це не те саме, що умовний жим гантелі на 32 кг.
      Еспандери даної серії - це не про ультимативне навантаження на кисті, а справді - про розігрів, відновлення, укріплення чи навіть зняття стресу.
      Якщо вам потрібен еспандер такий, щоб ваші руки "горіли" від навантаження, то у нас є й такі варіанти.
      Звертайтеся - радо допоможемо вам підібрати оптимальну модель під ваші потреби.

• Донецкий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 32

Нормальный товар, может быть слабоват для кого то

Доброго дня, Кириле! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Виктория С***

Нормальный товар.

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Едуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 23

Брав для дружини, задоволена. Як для чоловіка слабенький.

Достоинства:
    Естетичний, гарно лягає в руку.

Доброго дня, Едуарде! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

Саме те, що потрібно для реабілітації рухливості кисті та мʼязів руки після перелому. Підходяще навантаження, зручний, приємний на дотик. Яскравий колір для позитивних емоцій. Задоволена!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

Наразі мені підійшло. Думаю, пізніше куплю з більшим навантаженням.

Достоинства:
    Мені підійшло навантаження
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Ярослав Л***

Угодою задоволений

• Ярослав Л***

Відповідний товар!

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

Без запаха , хорошее качество, хорошо пружинит .

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

Еспандер приємний на дотик, зручний, красивий жовтий колір. Неприємного запаху немає. Але для мене навантаження виявилося все ж заслабким, ож, думаю, пізніше куплю з більшим навантаженням. купувала в якості антистресу.

Достоинства:
    Приємний на дотик
    Недостатки:
    для мене все ж заслабкий
  • Роман К***

еспандером задоволений.

Достоинства:
    чудова форма, матеріал.
    Недостатки:
    відсутні.
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 32

Матеріал гарний і форма зручна. Але є один мінус, він дуже слабкий. Для дорослого чоловіка, хіба що для розминки. Хто хоче тренуватися, він не підійде. І це при тому, що він найважчий серед силіконових еспандерів у їхньому модельному ряді. А слабші тоді, що взагалі для дітей? Навіщо обманювати людей?

Достоинства:
    Матеріали, форма.
    Недостатки:
    Буде слабкий. Не відповідає зазначеній вагі.

Доброго дня, Владиславе.
      Дякуємо за вашу особисту думку.
      Фото та характеристики товару відповідають дійсності. Навантаження динамічне та рівне 32 кг. Не зовсім коректно писати, що воно "слабке" чи "сильне", коли є чітко зазначений виробником числовий вимір навантаження.

Наприклад, є гантелі для фітнесу вагою по 1 кг, що для дорослого чоловіка не є чимось суттєвим, але ж ви не будете при цьому писати, що вони погані, тому що легкі. А це, до речі, є одна з найпопулярніших моделей гантель для фітнесу.

Так само і з еспандерами, силіконові еспандери мають великий попит, тому що далеко не всім потрібна така модель аби скласти 10 разів і забити руку. Більшість людей їх обирає за чудову ергономіку, можливість розробити кисті, розігріти їх, щоб кров наситилась киснем, також їх використовують для реабілітації, зняття стресу чи просто щоб скоротати час. І для багатьох людей дане навантаження зовсім не є слабким.

Якщо ж особисто вам товар не підійшов, ви помилились при виборі, то скористайтесь опцією повернення. У виробника Cornix є чудовий модельний ряд металевих еспандерів з навантаженням аж до 136 кг для справжніх гурманів.

• Володимир О***

Еспандер як еспандер.

Достоинства:
    Жовтий.
  • Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

Нормальний еспандер, приємний на дотик, зручно користуватися. Не пахне резина. Може для великої руки буде трохий замалий за розмірами, але все інше задовольняє.

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 23

Тільки для дитини. Я взагалі не спортсмен, але дуже легко. При цьому якість норм!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Легкий

Доброго дня, дякуємо за ваш коментар, ми цінуємо те, що клієнти діляться з нами своїм досвідом. Хочемо зазначити, що опис товару відповідає дійсності.
      Періодично ми стикаємось з тим, що клієнти плутають силу супротиву при стисненні з вагою.
      Даний еспандер, звісно, не дасть вам такого навантаження, щоб після умовних 10 закриттів у вас було повністю забите передпліччя. У нього зовсім інша функція: розігрів, реабілітація, антистрес і т.п.

• Игорь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 23

Нажим слабый , для многократных подходов по 40-60 раз .

Достоинства:
    Качество
  • Олександр А***

Все чудово

Достоинства:
    Якість, форма, навантаження, відсутність запахів резини
    Недостатки:
    Їх просто немає
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 32

Чесно кажучи він не відповідає 32 кілограмам. Максимум 15 кг. Маю круглої форми іншої фірми на 20 кг, то він плотніший за цей.

Достоинства:
    Эргономіка
    Недостатки:
    Слабкий

Доброго дня, дякуємо за вашу думку.
      Силікон, з якого виготовлений даний еспандер, має іншу структуру та вагу на відміну від звичайної гуми, тому може відчуватись по іншому. Але це не означає, що еспандер не має зазначеного опору.
      Загалом, навіть навантаження 32 кг, як в даної моделі, це не є щось аж на стільки потужне для фізично розвиненої людини.
      Тому якщо вас цікавить виключно параметр навантаження, щоб він був максимальним, то в лінійці виробника є металеві еспандери з опором від 45 до 136 кг.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Чудова річ для розвитку сенсорної чутливості та моторики рук. Навантаження мені достатньо. Якість гарна, еспандер зроблений нормально, у руці тримати зручно

Достоинства:
    Якість, зручно тримати у руці
  • Владислава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Це мій перший еспандер, тому порівнювати немає з чим. Але річ класна. Отримала швидко без запаху та дефектів. За два тижні користування не тріснув. Ціна чудова!

Достоинства:
    Ціна-якість, але подивимось на скільки його вистачить
    Недостатки:
    Подивимось на скільки його вистачить
  • Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

За свою ціну добра річ. Замовлення отримали швидко, питань до якості немає. В дитячі руці сидить добре, м’язи тренує, матеріал приємний на дотик, колір відповідає заявленому. Купували для сина, який багато часу сидить за комп’ютером. Сину подобається

Достоинства:
    Якісна річ, без запаху
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Женя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

Класна штука. Форма зручна, жорсткість середня. Матеріал якісний, нормально згинається та розгинається

Достоинства:
    Все добре, якість
  • Андрей

Хорошее качество!

• Виктор И***

Отличное качество.

Достоинства:
    Материал не пахнет, приятный на ощуп, хорошо лежит в руке, соотвутствует указанной нагрузке.
  • Пилип К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 32

Дуже хороший еспандер, виготовлений з якісного матеріалу, навантаження помірне.

Достоинства:
    Якісний матеріал
  • Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Удобная форма, средняя жесткость, качественный материал

Достоинства:
    качественный материал
  • Сергій М***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 23

В мене є такий самий тільки він круглий

Добрий день, Сергію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix . Бажаємо приємного користування.

• Александр Д***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

Пришёл забирать. Проверяю а там ну максимум 3 кг :)

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    18кг нет 100%

Доброго дня, дякуємо за ваш коментар та вашу особисту думку.
      Характеристики в описі відповідають дійсності. В цілому, 18 кг - це є еспандер початкового рівня.

• Сергій Ш***

Є там 18 кг. Бо я знаю свою силу на медичному повіреному динамометрі. Якщо я десь 100-120 разів підряд можу стиснути, це біля 20 кг) ВІзьміть більшй, на 27 кг.

• Сергій
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 32

В мене є звичайний еспандер на 15 кг. То він набагато сильніший від цього. Цей еспандер наче на 5 кг. Довелося відмовитись від покупки.

Недостатки:
    Не відповідає заявленим кг
  • Павло С***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 18

При отриманні запаху гуми не було, за три тижні використання не потріскався. Якістю задоволений, товар рекомендую!

Достоинства:
    Якісний матеріал
    Недостатки:
    Жодних
  • Ольга П***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Достоинства:
    Ціна-якість, але подивимось на скільки його вистачить
    Недостатки:
    Подивимось на скільки його вистачить
  • Данил
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Можно ли будет его вернуть, если не подойдёт

Достоинства:
    Ещё не знаю
    Недостатки:
    Тоже не знаю
  • Катерина
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 27

Матеріал якісний та приємний на дотик. Еспандер зручно тримати в руці, але мені потрібно докласти, щоб його стиснути. Колір як на фото. Замовлення задоволена на всі 100%

Достоинства:
    Колір, якісний та приємний матеріал
    Недостатки:
    Ніяких
  • Андрій
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 32

Мені подобається даний еспандер, не до порівняння зі старими совковими гумовими бубликами. Силіконовий легший, не смердить, має нормальну форму під долоню і додаткові виїмки. Штука дуже крута і невбиваєма!