- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: КРОКОДАЙЛ
Взагалі не було ефективним
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: КРОКОДАЙЛ
Неділю увімкнений в розетку , працює без перестану . Як гоняли ,так і продовжують . Повна туфта .тільки не кажіть що в мене миші глухі xD. Відлякувач змій я так розумію такеж саме . А може і змії глухі?))))
- Достоинства:
- компактний
- Недостатки:
- Не відлякує
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: КРОКОДАЙЛ
Прилад має ефект тільки коли він увімкнений. Через 2 доби після неперервної роботи я його вимкнула і відразу ж з'явилися миші. Інструкції немає, тому не зрозуміло, коли його треба вимикати і чи треба взагалі
- Достоинства:
- Допомагає
- Недостатки:
- Треба щоб він постійно був увімкнений, немає інструкції
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: КРОКОДАЙЛ
Він дійсно працює. Після його встановлення вже як 2 місяці жодної миші не потрапило на липучки, хоча до того ловились майже щодня.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: КРОКОДАЙЛ
Пристрій невеликий, майже беззвучний, звук чутно тільки від діода, який сяє на всю кімнату червоним кольором, довелося затуляти, щоб вночі не сяяли вікна.
Живу в багатоквартирному будинку, і якось завелася миша - залізла через балкон. Першу спіймала звичайною мишоловкою, думала на тому все і закінчиться. Але потім виявилося, шо по всій будівлі їх ціла навала, то замовила відлякувач, шоб хоч не лізли та не шкодили. Коли залізла друга миша, розумніша, яка не лізла в жодну з пасток, вирішила поставити цей відлякувач. По рекомендаціях, які читала, треба ставити на кілька діб увімкненим, щоб задовбати тих мишей звуком, і щоб вони втекли в більш приємніше та спокійніше місце. Але через добу використання поки що змінилося тільки те, що раніше миша бігала тихенько ввечері і вночі і щось шкрябала, то тепер вона бігає, шкрябає і буває пищить. Я дістаю її звуком, вона - мене; розважаємося, коротше кажучи. По ефективності ще не знаю, але веселіше стало, то точно. Сподіваюся, що скоро ця втече через безперервну роботу приладу через кілька днів, і нові не будуть бігти.- Достоинства:
- Невеликий розмір, легко вмикається в розетку, не люфтить, тримається щільно, без перебоїв в роботі та інших проявах неправильного функціонування техніки.
- Недостатки:
- Через добу роботи поки що мишу не відлякав та не вигнав. Миша обурено пищить, але продовжує ганяти по квартирі та шкрябатися. Сподіваюся, що вона таки скоро втече після безперервної роботи приладу.
- Дмитро Д***
Оце екшн у Вас ))))