Отзывы покупателей о Пищевой термометр щуп для мяса кулинарный градусник цифровой для еды Benetech
- Гончар О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Брав друзям, відгук від них: термометр чудово працює, вимірбвання йде досить швидко. Є батарейка в комплекті. Плюсом можна назвати адекватну ціну
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замечательный термометр,работает,идёт в комплекте в батарейкой
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр працює чудово
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую він крутий
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все супер. Якісний товар, актуальна ціна, швидка доставка.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец StarLight
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Міцна конструкція викликає повагу. Великий дисплей.
- Достоинства:
- Міцна конструкція, великий дисплей, здатність міряти до 300 градусів
- Недостатки:
- Діаметр датчика ("голки") міг бути менший
- Продавец StarLight
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює. Тепер стало набагато зручніше готувати страви та десерти. Дякую)
- Продавец StarLight
Альона, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!