Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Ароматический конус стелющийся жидкий дым Микс 21 шт Гранд SD001

Оценка пользователей 3.83/5
  • Михайло Т***

Дуже гарний запахи

• Лариса З***

Мені подобається

Достоинства:
    Приємно пахне
    • Продавец  Гранд

Доброго дня, Лариса! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром. Дякуємо за зворотній зв'язок та за оцінку. Користуйтесь із задоводенням!

• Саша С***

Гарні

• Коваль Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гранд

Враження жахливі!!! Запах дуже не приємний, таке враження, що палю вонючу бумагу, а вивітрити не можливо! Розчарована

Достоинства:
    Недостатки:
    Не приємний запах
  • Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гранд

Товар гарної якості, багато диму і дуже гарно виглядає на димному фонтані.

• Альона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гранд

Самі арома конуси нормальні, але чому вони приїхали у коробці з сирків та в середені коробка чомусь трохи жирна та з залишками шоколаду від сирків.

Достоинства:
    Гарні конуси
    Недостатки:
    Коробка..
    • вуп н***

во прикол дефіцит коробок

• Светлана О***

Тому що конуси продаються на розсип, а продавець любить сирки. Я також, до речі.

• Антон К***

Вам ещё повезло. Мне прехали другие классные благовония Satya но упаковка у всех ВОНЯЛА таким ядреным дешёвым порошком что положив на 5 минут посылку на стол, сам стол начал вонять ТАК что рядом сидеть было невозможно.

Даже пластик внутри коробочек провонян этим порошком. Так что при покупке надо срочно сменить полностью упаковки вплоть до пластика и ни в коем случае никуда не класть упаковку чтобы она ничего не провоняла.