- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Черный
Протестували. Костюм супер. Розмір відповідає чітко, малий в мене худий. Сів ідеально. Супер термо
- Продавец Be in fashion
Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный
Все підійшло по розмірам,дитині тепло та зручно
- Продавец Be in fashion
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный
Термобилье супер то что я хотела как на фото. Качество отличное. Размер как указан в таблице. Мне очень понравилось
- Достоинства:
- Качество
- Продавец Be in fashion
- В'ячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный
Добре
- Продавец Be in fashion
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный
Зручна та легенька термобілизна. Одягаємо і на футбол у манєжи, і під гірськолижний одяг.
- Достоинства:
- Зручна
- Продавец Be in fashion
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Черный
Ще не одягали, по якості на вигляд супер
- Продавец Be in fashion
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Черный
Гарна по якості
- Продавец Be in fashion
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный
Тепла і зручна, не обʼємна
- Продавец Be in fashion
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Черный
Гарна якість. З легким начесом. Сподіваюсь будуть теплі.
- Продавец Be in fashion
- Шульженко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 110. Цвет: Черный
Зручна, гарна. Рощмірна сітка співпадає
- Продавец Be in fashion
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 116. Цвет: Черный
хороший костюм, синочку 5ти років підійшов (116р)
- Продавец Be in fashion
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный
Замовленням розчарована... Замовила дитині термобілизну, прийшли тільки штанці,кофтинки не має
- Достоинства:
- Тканина приємна до тіла
- Недостатки:
- Відсутній верх
- Продавец Be in fashion
Добрий день! Дякуємо за чесний відгук. Виникла помилка при відправці. Наш менеджер уже написав Вам в особисті задля залагодження ситуації
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 110. Цвет: Черный
Щіро вдячна
- Продавец Be in fashion
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный
Все супер
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 158. Цвет: Черный
На худу дитину. Нам підішло. Оперативна доставка. Досить хороша якість
- Достоинства:
- Хороша якість
- Продавец Be in fashion
- Токар В***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный
Як на фото. Метеріал 100%бавовна з начесом. Сину підійшов розмір.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 158. Цвет: Черный
Швидко доставили, розмір підійшов, все чудово!
- Достоинства:
- Дуже сподобалось дитині. Одягнув поміряти, знімати вже не хоче. ;)
- Недостатки:
- не знайшли
- Продавец Be in fashion
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 116. Цвет: Черный
Дуже сподобалося
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный
Дуже гарна якість та ціна! Розмір підійшов ідеально! Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не помітили
- Продавец Be in fashion
Добрий день, ми раді, що Ви задоволені замовленням, дякуємо за відгук
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный
Термобілизна гарної якості. Дитині сподобалась.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный
Термобілизна якісна, гарно тягнеться, прилягає. Розмір відповідає заявленому.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Продавец Be in fashion
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу продукцію. Ваша підтримка для нас дуже цінна. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 158. Цвет: Черный
Класна термобілизна по хорошій ціні ! Прийшла дуже швидко! Дякую!;)
- Продавец Be in fashion
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 116. Цвет: Черный
Розмір відповідає заявленому.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявила
Соответствует
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 134. Цвет: Черный
Супер костюмчик, теплий реально, не тоненький. Тянеться, гарно прилягає.
- Достоинства:
- Теплий
- Продавец Feromon
Добрий день! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що вам все сподобалося! Сподіваємося, ви станете нашим постійним клієнтом)