Отзывы покупателей о Спортивний купальник для дівчинки Носи своє 116 Білий (p-9514-100620)

Оценка пользователей 4.76/5
  • Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный

Боді гарної якості, брала дочці на тренування по танцях. Носе більше пів року, не полиняв, не розтягнувся. Повністю задоволена.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не має
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 116. Цвет: Черный

Велике Дякуємо! Дуже швидко відправили! Якість супер!

Достоинства:
    Швидкість та якість
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарні якісь. Гарна резинка. По розміру.

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Черный

Чудовий, зручний купальник. Порадувала якість, резинки не тиснуть, відповідає розмірній сітці

Достоинства:
    Якість на висоті
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Be in fashion

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 110. Цвет: Черный

• Евгения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 116. Цвет: Белый

Хороший купальник. Размер точный

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 104. Цвет: Белый

Чудова якість і ціна, дякую за швидку відправку

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный

Приємно здивована, купальник дуже сподобався. Тільки обирати розмір потрібно за таблицею, на 116 зріст підійшов 128 розмір.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Be in fashion

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный

Замовленням дуже задоволені, тканина супер, не кашлатиться, до тіла дуже приємна, рекомендую.

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Be in fashion

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 134. Цвет: Черный

Качество супер, цена хорошая.
    Размер подошёл идеально.

• Лілія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Белый

Чудовий купальник. На зріст 110 підійшов 116 розмір.

Достоинства:
    Гарна якість
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 104. Цвет: Черный

Розмір відповідає,швидка відправка,якість чудова

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день, ми дуже раді, що Ви залишились задоволені замовленням, дякуємо за відгук!

• Катерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Белый

Замовила купальник, одразу оплатила повну вартість — 189 грн (доставка на Укрпошту). Але товар надійшов як накладений платіж, і щоб не втратити час (купальник був терміново потрібен), я його забрала та оплатила повторно: 189 грн за товар 55 грн доставка 13,78 грн переказ.
    Звернулася до продавця — він пообіцяв повернути кошти, і дійсно повернув 189 грн, але без компенсації комісії 13,78 грн, яку я заплатила через помилку продавця.

До самого купальника претензій немає — якість хороша, розмір відповідає опису.
    Але прошу продавця бути уважнішим до оформлення замовлень, щоб покупці не сплачували зайві кошти.

Достоинства:
    Гарна якість, за доступні кошти.
    Недостатки:
    Товар відправили як накладений платіж замість оплаченого, через що довелося сплатити зайву комісію, яку продавець не компенсував.
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день! Дякуємо за Ваш детальний відгук Нам дуже приємно, що якість та розмір купальника Вам підійшли.
      Щиро перепрошуємо за прикру ситуацію з оформленням замовлення. Ми врахуємо Ваші зауваження та зробимо все можливе, щоб подібні помилки більше не повторювались.

Ваша думка для нас важлива, адже вона допомагає нам ставати кращими та вдосконалювати сервіс. Сподіваємось, наступні покупки принесуть Вам лише позитивний досвід

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Черный

Підійшов

• Продавец  Be in fashion

Щиро дякуємо за приємний відгук! Гарних вам покупок і будемо раді бачити вас знову!

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 116. Цвет: Белый

Все супер
    Вже не перший раз замовляємо

• Дарья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 110. Цвет: Черный

Дуже сподобався)

• Продавец  Be in fashion

Дуже дякуємо за ваш приємний відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Ми щиро цінуємо вашу довіру і будемо раді бачити вас знову!

• Надія Г***

Все супер

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Белый

Супер ) гарна якість) рекомендую.
    Є розмірна таблиця, що надає перевагу обрати правильний розмір

• Продавец  Be in fashion

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою Чекаємо вас знову в нашому магазині!

• Алёна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Белый

Заказывали перел Новым годом для выступления 6шт спортивных купальников-сначала отправленная посылка была посчитана выше стоимость чем была,потом приехали купальники половина черного половина белого цвета (заказывали все белые),возврат конечно предложили но по времени мы не успели бы забрать посылку,ну и конечно возврат средств в течении 7 дней .Сами купальники х/б качества хорошие)

• Продавец  Be in fashion

Дякуємо за ваш відгук! Вибачаємося за помилку з кольором купальників та неточність у вартості доставки. Ми вже працюємо над вдосконаленням процесів, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому. Раді, що якість виробів вам сподобалась. Сподіваємось, наступного разу все буде ідеально!

• Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидкість прийняття замовлення та відправка на вищому рівні...Все що замовляли відповідає фото , ціна супер. Дякуємо

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Продавец  Be in fashion

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу продукцію. Ваша підтримка для нас дуже цінна. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців!

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 104. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

Сам боді гарненький, але нічого спільного з 104р. не має… Підійде на дитину півтора року.

Недостатки:
    Маломірить
    • Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Продавец  Be in fashion

Дякуємо за ваш відгук! Рекомендуємо орієнтуватися на розмірну сітку при виборі товару, щоб підібрати найбільш підходящий розмір для вашої дитини. Якщо виникнуть ще запитання, звертайтесь, будемо раді допомогти!

• Гісем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Белый

Гарна якість, трішки менший заявленого розміру

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Маломірить
  • Віра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 134. Цвет: Белый

Дякую. Купальник якісний . Доставка швидка. Упакування охайне. Рекомендую

• Продавец  Be in fashion

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашими товарами та обслуговуванням. Чекаємо вас серед наших постійних покупців!

• Наталья Г***

Підійшов

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 110. Цвет: Белый

Швидка доставка
    Якісний одяг

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный

Гарна якість, доставка своєчасна. Але маломірять. На 110см взяла 128 розмір і не прогадала.

• Продавец  Feromon

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми ретельно слідкуємо за тим, щоб надавати точну інформацію про продукт. Також, ми висилаємо окремо індивідуальну розмірну сітку товару , якщо є сумніви по розмірах.

• Елена Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный

Божие маломерит , замерам не отвечает, резинки сильно давят , рукава подстреленные. Списалась с продавцом - игнорирует.

• Продавец  Feromon

Вітаємо! Ми ретельно слідкуємо за тим, щоб надавати точну інформацію про продукт. Крім того, надсилаємо індивідуальну розмірну сітку, якщо є сумніви по розмірах. Будь ласка, уточніть, у яких месенджерах Ви намагались зв'язатись з нами? Оскільки наші менеджери завжди готові відповісти на всі питання. Також, у разі потреби, Ви можете зробити обмін товару на більший розмір.