Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Спортивний купальник для дівчинки Носи своє 104 Чорний (p-9514-100617)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный

Боді гарної якості, брала дочці на тренування по танцях. Носе більше пів року, не полиняв, не розтягнувся. Повністю задоволена.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не має
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 116. Цвет: Черный

Велике Дякуємо! Дуже швидко відправили! Якість супер!

Достоинства:
    Швидкість та якість
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарні якісь. Гарна резинка. По розміру.

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Черный

Чудовий, зручний купальник. Порадувала якість, резинки не тиснуть, відповідає розмірній сітці

Достоинства:
    Якість на висоті
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Be in fashion

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 110. Цвет: Черный

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный

Приємно здивована, купальник дуже сподобався. Тільки обирати розмір потрібно за таблицею, на 116 зріст підійшов 128 розмір.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Be in fashion

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный

Замовленням дуже задоволені, тканина супер, не кашлатиться, до тіла дуже приємна, рекомендую.

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Be in fashion

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 134. Цвет: Черный

Качество супер, цена хорошая.
    Размер подошёл идеально.

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 104. Цвет: Черный

Розмір відповідає,швидка відправка,якість чудова

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день, ми дуже раді, що Ви залишились задоволені замовленням, дякуємо за відгук!

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Черный

Підійшов

• Продавец  Be in fashion

Щиро дякуємо за приємний відгук! Гарних вам покупок і будемо раді бачити вас знову!

• Дарья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 110. Цвет: Черный

Дуже сподобався)

• Продавец  Be in fashion

Дуже дякуємо за ваш приємний відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Ми щиро цінуємо вашу довіру і будемо раді бачити вас знову!

• Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидкість прийняття замовлення та відправка на вищому рівні...Все що замовляли відповідає фото , ціна супер. Дякуємо

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Продавец  Be in fashion

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу продукцію. Ваша підтримка для нас дуже цінна. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный

Гарна якість, доставка своєчасна. Але маломірять. На 110см взяла 128 розмір і не прогадала.

• Продавец  Feromon

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми ретельно слідкуємо за тим, щоб надавати точну інформацію про продукт. Також, ми висилаємо окремо індивідуальну розмірну сітку товару , якщо є сумніви по розмірах.

• Елена Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный

Божие маломерит , замерам не отвечает, резинки сильно давят , рукава подстреленные. Списалась с продавцом - игнорирует.

• Продавец  Feromon

Вітаємо! Ми ретельно слідкуємо за тим, щоб надавати точну інформацію про продукт. Крім того, надсилаємо індивідуальну розмірну сітку, якщо є сумніви по розмірах. Будь ласка, уточніть, у яких месенджерах Ви намагались зв'язатись з нами? Оскільки наші менеджери завжди готові відповісти на всі питання. Також, у разі потреби, Ви можете зробити обмін товару на більший розмір.