- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 35. Цвет: Оранжевый
Користуюсь більше року. Гарна, пружна. Отримала покупку швидко. Всім рекомендую для занять фітнесом
- Достоинства:
- Прудна. За час користування більше року не розтягнулась
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец CHAMPS
Лариса,дуже дякуємо Вам за відгук після тривалого використання!Бажаємо гарних тренувань)Завжди раді Вам!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 5. Цвет: Зеленый
Дякую! Якісна резинка.
- Продавец CHAMPS
Наталія,дякуємо Вам за відгук!Ми дуже раді,що Вам все сподобалось.Бажаємо гарних тренувань)
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
10/10
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам, Марина!Завжди Вам раді)
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 5. Цвет: Зеленый
М'яка, але пружна. Саме така була потрібна. Добре розтягується і повертає форму. Зручна в руках. Зшита акуратно. Доставили швидко.
Дякую.- Продавец CHAMPS
Світлана,дуже дякуємо за такий чудовий розгорнутий відгук. Бажаємо гарних тренувань)
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
норм, але для хлопців буде залегка
- Продавец CHAMPS
Добрий день! Дякуємо, що знайшли час і поділились своїм відгуком. Завжди Вам раді.
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
Прикольна резинка
- Достоинства:
- Нормальна
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Юрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
Гарна якість
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- віра к***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 35. Цвет: Оранжевый
Все чудово, дякую
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
Міцна і якісна резинка. Дякую!
- Достоинства:
- Якісна, міцна, насичений колір, ціна
- Недостатки:
- Жодного
- Продавец CHAMPS
- Ружена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
Для початку вистачить але взагалі якість так собі і не така вона широка як потрібно
добрий день, дякуємо, за відгук) Довжина резинки - 32 см
Ширина:4,4 см. якщо навантаження не підходить, можна розглянути модель де менше навантаження, або більше. Дякуємо)
- Емілія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 45
Гарний магазин. Товар якісний. Рекомендую.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за зворотній зв'язок)Раді, що Вам все сподобалося)
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
Задоволена
- Продавец CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Степаненко І***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
Резинка яскрава, колір повністю відповідає заявленому. Користуюсь часто - все ціле, недоліків поки не знайшла. Покупкою та обслуговуванням задоволена.Єдине зауваження - не змогла оформити безкоштовну доставку на магазин Розетка...
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Ми не сама розетка, ми магазин, який розміщується на розетці, дана інформація вказана на сайті. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
Резинка хорошої якості,замовленням задоволена,виконує свої функції
- ВикторияПродавец: CHAMPS. Уровень нагрузки: 25. Цвет: Малиновый
Отказали в заказе в грубой форме
Первый заказ сообщение не пришло что собрано или отправлено
В других интернет магазинах продавцы перезванивают и подтверждают и сообщают о доставке в данном случае продавец разговаривала грубо и ставил условия- Достоинства:
- Недостатки:
- Общение и отношение к покупателю
- Продавец CHAMPS
Добрий день, відправка Вашого замовлення була на наступний день після оформлення. Тн також було продубльовано в особистий кабінет на розетці, та в смс на мобільний. Дякуємо, за Ваш відгук.
- Виктория
Это вы знаете когда товар отправляется ( тем более продавец не вышел на связь и не сообщил что товар отправлен или что товар в отделении)