Отзывы покупателей о Ківш RINGEL EXPERT 16 см 1.6л з кришкою (RG 4018-16)

• Виктор К***

Не вклали в посилку

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не вклали в посилку
    • Виктор К***

Все є, просто недодали в магазині

• Андрей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной с зеленым. Емкость: 1.6

Хороший, недорогой и удобный в использовании.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной с зеленым. Емкость: 1.6

На жаль, майже через 2 роки не витримало одне кріплення ручки (інше виглядає, що теж вже не в найкращому стані) та додатково стало протікати в тому місці. Використовувалась тільки для нагрівання води в домашніх умовах на газовій плиті, тому дивно що від такого щось сталось із кріпленням. Гарантії як розумію на товар вже немає.
    Якби не ця поломка, то був би дуже добрий товар. Але як розумію проблеми із ручками є типовими для цієї категорії товарів всіх виробників.

Достоинства:
    Зручність у використанні, наявність поділок об'єму, протрималось майже 2 роки.
    Недостатки:
    Через якийсь час роз'їлось кріплення ручки від води
  • Береза Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной с зеленым. Емкость: 1.6

менше тиждня користуємось. поки лише гріли воду - все ок, а варто було почати готувати страви - дно пішло плямами. дуже погано. не рекомендую та готова повернути.

Достоинства:
    зручна конструкція з носиком та отворами на кришці, силіконові вставки
    Недостатки:
    погана якість сталі
  • Альона
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной с зеленым. Емкость: 1.6

Дуже задоволена товаром і швидкою відправкою. Ківш такий як я і очікувала, все відповідає опису. Якість на вищому рівні. В мене весь посуд для приготування від Рінгель, і я дуже задоволена якістю. Ківш виправдав всі очікування.

Дякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!

• Светлана С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной с зеленым. Емкость: 1.6

До ковшу претензій немає
    Варю, грію, тушу - все ок
    Всім задоволена, дякую

Достоинства:
    Висока якість, співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!