- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga
Робота магазину відмінна
- Достоинства:
- Працює перший день між включеннями світла, з роботою справляється добре з об'ємом 1,2 м2
- Недостатки:
- Шкода що Не запропонували взяти ще один додатковий змінний картридж зразу
- Продавец Calabuga
Юліє, дякуємо за такий хороший відгук! Приємно, коли покупці оцінюють якість нашої роботи. На жаль, змінних картриджів наразі немає у продажі, тому і не запропонували додати до замовлення. Неодмінно чекамо нових Ваших звернень!
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті
Добрый день. Вместо модели 58383 получил модель 58381, с производительностью в два раза меньшей. Все плохо...
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies
Насос працював кілька годин і потім прокачка води через фільтр припинилася. Звук роботи двигуна чутно, але фільтрація не відбуваеться
- Достоинства:
- Простота використання
- Недостатки:
- Зіпсувався за кілька годин
- Роман К***
Можливо фільтр потрібно промити (замінити).
- Продавец ForBabies
Доброго дня, Володимире. По заключенню сервісної діагностики виявилося, що фільтр у насосі був повністю забитий, через що його продуктивність значно знизилася і він перестав фільтрувати воду. При сильних забрудененнях басейну рекомендується використовувати додаткові засоби очищення, або обирати більш потужнішу модель. Також, в даному випадку, допомогла б заміна фільтру на новий. Хоч недолік виник не з вини продавця, ми цінуємо нашими клієнтами, тому зробили повернення товару. Дякуємо за звернення. Бережіть себе!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: ADEKVAT.MARKET
За свої кошти гарний вибір
- Достоинства:
- Ціна порівняно з іншими продавцями
- Недостатки:
- Поки не найдемо