Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Гантели для фитнеса пластиковые цельные (неразборные) + коврик OSPORT Lite 2шт по 0,5 кг (OF-0213) Розовый

Оценка пользователей 4.4/5
  • Альона С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Хороші гантелі для занять.

• Продавец  CHAMPS

Альона,дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!)

• Наталия П***

Рекомендую
    Якісні, приємно тримати в руках

• Продавец  CHAMPS

Наталія,щиро дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!

• Віта С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5

Позитивний, товар відповідає опису

• Продавец  CHAMPS

Віта,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Володимир М***

Покупкою жінка задоволена

• Продавец  CHAMPS

Володимир,дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви та ваша дружина залишилися задоволені покупкою Гарного користування!

• Виктория М***

Прийшли 1,5 кг,а в замовленні 2кг

Достоинства:
    Недостатки:
    Інша вага
    • Продавец  CHAMPS

Приносимо вибачення, склад переплутав вагу при відправці, різнцицю в сумі повернемо . Вже звязались з вами для вирішення.

• Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Гантелі величезні, незграбні, пластмаса репнута на швах. По вазі мають бути 2 кг кожна, а вони разом важать 3,7 кг. Кустарщина

Достоинства:
    Гантелі
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук! Вага гантелей відповідає заявленій характеристиці, а різниця під час зважування може бути через похибку ваг.

Оскільки у вас була оплата при отриманні, якщо товар не підійшов, його можна було не забирати з пошти. Також повернення можливе протягом 14 днів.

• Юлія Ч***

Гарна ціна

Достоинства:
    Гарний матеріал, зручно з ними займатися
    Недостатки:
    Через декілька занять, з однієї сторони почав сипатися пісок, причому з обох гантелей.
    • Продавец  CHAMPS

Добрий день,Юлія!Дякуємо Вам за відгук.Рекомендуємо зняти заглушки на гантелях та висипати дрібний виробничий пил, який міг залишитися всередині. Це не впливає на якість та використання гантелей)Гарного користування!

• Юлиана Т***

Все супер,удобные и компактные

Достоинства:
    Удобство,наличие коврика
    • Продавец  CHAMPS

Юліана,щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою Гарного користування!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Зручні для тренувань, швидка доставка, рекомендую

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалося! Бажаємо комфортних та ефективних тренувань.

• Альона С***

Замовленням задоволена !

Достоинства:
    для мене колір, хотіла саме такі рожеві
    Недостатки:
    не побачила
    • Продавец  CHAMPS

Альона, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені замовленням і колір повністю виправдав ваші очікування!)

• Анжела І***

• Продавец  CHAMPS

Анжела, дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!

• Мила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Удобные гантели. В руке держать легко) Вес соответствует. Занятие - в удовольствие)) Понравились! Рекомендую

• Продавец  CHAMPS

Міла,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка!Раді,що Вам сподобались гантелі) Користуйтеся із задоволенням )Завжди Вам раді!

• Анна К***

Все сподобалось

• Продавец  CHAMPS

Анна,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Наталія С***

Сиплеться пісок з гантель

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук. Рекомендуємо зняти заглушки та висипати дрібний виробничий пил, який міг залишитися всередині. Це не впливає на якість та використання гантелей.

• Інна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Покупала около года назад.Всё было прекрасно.Сейчас начался из гантелей сыпаться содержимое,хотя я с ними обхожусь крайне аккуратно.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не долговечные
    • Продавец  CHAMPS

Інна,дякуємо за відгук. Рекомендуємо зняти заглушки та висипати дрібний виробничий пил, який міг накопичитися всередині . Це не впливає на якість та використання .Дякуємо,що поділилися враженнями!Гарного користування!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Отримала швидко,все згідно опису.Зручні.

Достоинства:
    Ціна-якість
    • Продавец  CHAMPS

Тетяна,дякуємо за довіру та відгук! Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Гарного користування!

• Олеся С***

Добрі гантелі , зручні

• Продавец  CHAMPS

Олеся,щиро дякуємо за відгук !Нам важливо знати, що ви задоволені якістю нашої продукції ! Користуйтеся із задоволенням )

• Валерій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5

Якісні .

Достоинства:
    Всі
    • Продавец  CHAMPS

Валерій,дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою ) Гарного користування!

• Дмитро Л***

Якість хороша.

Достоинства:
    Тільки плюси
    • Продавец  CHAMPS

Дмитро, щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Відповідає опису, швидко відправили!

• Траченко В***

Зручні,не прогинаються

Достоинства:
    Дешеві
    • Продавец  CHAMPS

Вікторія, дякуємо за замовлення) Приємного користування)

• Крістіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1

Гантелі супер, зручні, гарні :)

• Продавец  CHAMPS

Крістіна, щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )

• Анна Т***

Гантелі класні !

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Гантелі відмінної якості!!Єдине,що прийшли без килимки,хоча в оголошенні він заявлений!Рекомендую

• Продавец  CHAMPS

Ірина,щиро дякуємо за відгук ! Нам дуже приємна ваша оцінка. Рекомендуємо оглянути упаковку, килимок йде в наборі,він може щільно прилягати до самої упаковки. Користуйтеся із задоволенням )

• Краснікова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Гарні гантелі для занять вдома .Плюс,що є килимок для них. Ціна адекватна, в поштомат була безкоштовна доставка. Продавець зразу після замовлення зателефонував і швидко відправили. Дякую.

Достоинства:
    доступна ціна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  CHAMPS

Валентина,щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Ірина Д***

Прекрасний товар

• Продавец  CHAMPS

Ірина, дякуємо за замовлення) Приємного використання !

• Григорій Б***

Класні гантелі...

• Продавец  CHAMPS

Григорій, щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1

Дякую. Товар відповідає заявленому на сайті. Відправка швидка.

• Продавец  CHAMPS

Олена, дякуємо за відгук!)Приємного використання)

• Дарина Л***
    • Продавец  CHAMPS

Дарина , дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань)

• Манько А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Гантелі як на фото. Замовленням задоволена

• Продавец  CHAMPS

Вдячні за ваше замовлення!) Користуйтесь із задоволенням!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1

Отримала гантелі, все як в описі, гарненькі, дякую

• Продавец  CHAMPS

Марина,щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1

Гантелі важать по різному одна 890 інша 953 грами , всередині наповнювач з цементу , і коли їх перевертаєш воно сиплеться в середині , гантелі не якісні (

Недостатки:
    Поганий матеріал
    • Продавец  CHAMPS

Добрий день,Денис, наш менеджер вам написав в особовий кабінет для вирішення питання.Чекаємо від Вас зворотнього звязку!Дякуємо.

• Оксана П***

Швидка доставка,товар відповідає опису

• Продавец  CHAMPS

Оксана,щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )Бажаємо гарних тренувань!

• Безпала І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 2

Гантелі ззовні норм,красиві,килимок поклали,але ніде не вказано що в середині пісок,після 3х разів користування почав просипатися пісок,з'явилася щілинака, маленька але все ж є,рекомендую продавцю вказати що в середині пісок .

Достоинства:
    Недостатки:
    Не дуже якісно зроблено
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук. В описі товару зазначено матеріал, додатково надано рекомендації щодо використання в особистому кабінеті. Ваше зауваження врахуємо.Завжди готові до зворотнього зв'язку)Бажаємо Вам гарних тренувань!

• Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1

Достойні гантелькі за гарною ціною надійний продавець дякую

Достоинства:
    Гарна ціна
    • Продавец  CHAMPS

Наталя, дякуємо за замовлення! Приємного використання )

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 1

Замовила доньці на подарунок. Дуже розчарована. На жаль, на пошті перевірила лиш одну. Пил та мілкі подряпаних не злякали. Але коли в дома добре оглянула і другу, то була обурена, оскільки друга гантеля має сліди експлуатації. Таке враження, ніби їх хтось уже використовував.

• Продавец  CHAMPS

Марина,дякуємо за замовлення.Наш менеджер зв язався з Вами для вирішення питання!Вибачте за надані незручності.

• Марина В***

Після цієї ситуації написав менеджер. Безкоштовно без обміну відправили нові гантелі. Прийшли надійно запаковані, і у відмінному стані. Задоволена зворотнім зв'язком і швидкістю вирішення ситуації. В майбутньому користуватимусь послугами даного магазину.