- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Розовый
Якісні .
- Достоинства:
- Всі
- Продавец CHAMPS
Валерій,дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою ) Гарного користування!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Розовый
З гантелей сиплеться білий порошок. Одна гантель взагалі б/у. Дитина розчарована.
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Розовый
купив дочці для привиття спорту з дитинства. Дивиться як я займаюсь вдома, бере свої рожеві гантельки і давай повторювати ))
- Достоинства:
- ціна
- Продавец CHAMPS
Павел, дякуємо за відгук!) Приємного використання)
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Розовый
З гантель сиплеться білий пісок. Килимок в поганому стані.
На пошті наче все було нормально, принесла додому і побачила що з них сиплеться білий пісок, прийдеться заливати їх горячим клеєм щоб використовувати. Шкода витрачених коштів.- Недостатки:
- Сиплеться пісок(
- Продавец CHAMPS
Добрий день, з Вами зв'язався менеджер для обговорення деталей, та запропонували вирішити дане питання.Приносимо вибачення, за незручності
- Єлизавета К***
Хочу зауважити, що зі мною звʼязався менеджер, та запропонував вирішити проблему. Замінити гантелі на нові або ж зробити знижку на доставку.
Приємно, що мій коментар не залишився без уваги. Претензій до магазину більше не маю.
- титов в***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Розовый
ве в чудовом стани
- Достоинства:
- все окей
- Продавец CHAMPS
Доброго дня, нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Зеленый
Дякую
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Зеленый
Дуже все сподобалось
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Зеленый
Гантелі браковані, пошкоджені, з них сипеться якийсь пісок. Килимок відсутній, дитина розчарована ((
- Достоинства:
- Картинка з інтернету
- Недостатки:
- Брак
- Продавец CHAMPS
добрий день, дякуємо, за звернення, з Вами з'язався менеджер щодо урегулювання цієї ситуаці. Вибачте, за незручності, будь ласка
- Марина
Добрий вечір! Сьогодні хочу написати, що гантелі нам поміняли на нові і коврик додали, все в порядку. Тому можу радити даного продавця, дякую за не байдужість і вирішенні питання)
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Вес: 0.5. Цвет: Фиолетовый
Сервісом задоволена як і гантелями.Донька хотіла фіолетовий колір,але в момент замовлення такого не було.Подзвонила дівчина,запропонувала обрати другий колір.Обрали червоний,чому донька зраділа що не було фіолетового.Гарне обслуговування,швидка доставка,все було добре запаковане.Дякую❤️
❤️