Отзывы покупателей о Набір чашок Ardesto Dew 8 шт х 350 (AR2635C)
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Greewain. Количество предметов в наборе: 12. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Красиві, практичні
Дякуємо за відгук.
Приємного користування!
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Greewain. Количество предметов в наборе: 12. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Дуже гарні горнятка! Сучасні, стильні якісні. Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Наразі не знайшли
- Продавец Greewain
Дякуємо за ваш відгук та приємного користування:)
- Дем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Greewain. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Д'якую,чашки дуже гарні.
- Достоинства:
- Дизайн,колір,ціна.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец Greewain
Дякуємо за ваш відгук та приємного користування!
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Greewain. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Дякую, все супергарна якість та доступна ціна
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Продавец Greewain
Дякуємо за ваш відгук!
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Greewain. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Дуже красиві.Але був прикрий нюанс.В першому замовленні прийшли чашки дві з чотирьох з браком,тріщина на ручці.Причому було зрозуміло ,що це брак,а не пошкодження при транспортуванні бо чашки були гарно запаковані,нажаль при огляді на НП цього не помітила,а лише прийшовши додому при денному світлі помітили.Продавець запропонував повернути ,як що я впевнена,що брак фабричний,але доставка за мій рахунок.Але на хвильку!!!!Доставка 130грн маленької коробочки в один бік!Або повернути 10 відсотків від суми,ну це зовсім смішно! Наважилася замовити ще один набір,тому що чашки дійсно дуже красиві,перевіряла вже якість з ліхтариком,тому що світло на НП не дає можливості гарно роздивитися.Так що висновки робіть самі.А продавцю раджу почати працювати з Укрпоштою,все ж таки доставка НП у два рази дорожче ,інколи і більше
- Достоинства:
- Красиві,хороший об'єм
- Продавец Greewain
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що ви отримали негативний досвід, але нажаль іножі трапляється брак в будь-яких товарах. З свого боку запропонували вам законну можливість повернення товару пов'язану з браком. Щоб компенсувати неприємний досвід без повернення було запропоноване повернення 10% від суми, яким ви скористались як знижкою для замовлення нового комплекту. Бажаємо приємного користування та перепрошуємо за незручності!
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Они шикарны.
Стакан разбивается на не острые осколки, если кому-то интересно))
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Сподіваємось, чашки ще довго радуватимуть вас своєю якістю та дизайном!
- Дарія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Користуюся 3 місяці. Дуже подобаються, красиво переливаються на сонці. В посудомийці мити можна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
замовляла подрузі в подарунок, чашок не бачила, але лишаю відгук з її слів :)
чашки супер, гарнющі і зручні.
від себе додам, що маючи посуд від Ardesto, задоволена якістю і довговічністю.- Достоинства:
- об'єм, зручність.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що обираєте наш товар для себе та на подарунок
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Неймовірні чашки! Легенькі, гарненькі, добре запаковані (можна і на подарунок, мені здається). П'ю чай, мелену каву (і навіть ложкою розмішую цукор, не сильно, звичайно). Все ціле) Наклейки, як не дивно, в теплій воді відстали чудово (в мене вічно з цим проблеми). Витвір мистецтва, а не чашки)
- Достоинства:
- Гарні, зручні, легенькі
- Недостатки:
- АНОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Превосходные чашки. Лёгкие, удобное ушко, устройчивые. Заливаю крутой кипяток - идеально. Высота 9 см, дно - 8 см, диаметр сверху - 7,2 см. Очень красивые. Упакованы в подарочную коробку, где каждая чашка в защитной обёртке.
- Достоинства:
- Лёгкие, устойчивые, удобный размер для чая и кофе, красивые, годятся для горячих напитков.
- Недостатки:
- Александра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Які ж вони класні! Я думала, що вони будуть великуваті, так як 350 мл., але ж ні. Завдяки продуманій формі, дивляться дуже гарно та не громоздко! ))) Мені ще подобається, що в них бистріше холоне кава )) можна зразу пити)
- Достоинства:
- Дуже гарні
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Дуже гарні, стильні.
Приємні на дотик.- Достоинства:
- Можна мити в посудомийці
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Купила на розетке данный товар и осталась очень довольна
- Достоинства:
- Стильные
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Сашуи дуже гарні та вмісткі. Вони виглядають ніжно та ефектно. Бо вже так набридли звичайні чашки. А тут щось цікаве та нове в дизайні. Вони досить легкі, але добре витримують миття, гарячі та холодні напої
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Классные чашки, непривычно, что они такие лёгкие, когда берёшь их в руки ощущения по весу что-то между пластмассой и обычным стеклом. В целом рекомендую!
- Достоинства:
- Дизайн супер, удобно пить, удобно мыть в посудомойке
- Недостатки:
- Есть мелкие дефекты литья, но они на использование не влияют. Так же оттенок ручек отличается( одна попалась желтая, остальные оранжевые), но мне это не критично
- Павлюк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Kitchen life plus. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Чашки класні, замовила ще 4
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Надія У***Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Чашки неймовірно гарні!!!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Павлюк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Чудові чашки
Зручні, гарні. В посудомийні миються. Все ок- Достоинства:
- Гарні
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Брала на подарунок, дуже сподобались) чудово прикрашають стіл
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Супер, дуже задоволена якістю товара.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за вибір нашого бренду та відгук!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Quality Life. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Відправили товар дуже швидко. В наборі 4 чашки. Чашки легкі та мають красивий дизайн. Чудово на подарунок. Ціна у даного продавця найнижча. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість, дизайн, укр. виробник
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Quality Life
Ми дуже раді, що Ви задоволені! Щиро вдячні за відгук нашому магазину!
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Брала на подарунок,дуже сподобався дизайн та якість
- Достоинства:
- Ціна,якість,дизайн
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Все ідеально!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Чашки чудові
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Чудові чашки!!!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Чашки дуже гарні, відповідають опису та зображенню
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Юля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Чудові чашки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Дуже класні чашки
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Основной цвет: Прозрачный
Чашки супер,легкие и стильные!
- Наталя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
дуже класні естетичні!!!
- Достоинства:
- легка! гарна!
- Недостатки:
- тендітна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Брала на подарунок, дуже сподобались мені) Коли подарувала, то виявилось, що саме такі чашки вже є та їх дуже полюбляють усі вдома та дуже зраділи поповненню.
- Достоинства:
- дуже легкі, гарно виглядають
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір Ardesto!
- Дарина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Це наші найулюбленіші кружки. Виглядають гарно, стильно, естетично. Дитина трохи побила, то замовили ще один набір
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Чашки дуже гарні та легкі.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Дуже подобаються. Легенькі.
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Дуже гарно виглядають. Правда трішки тонке скло, думала будуть трішки масивніші
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Карина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 4. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 350
Очень красивые чашки , приятно из них пить чай ) взяла еще чайник этой фирмы ) ну очень красивый комплект получился
- Достоинства:
- Красивый и качественный
- Недостатки:
- Не нашла