- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З вибором коси не роздумував, тому що за назвою, придбав таку модель ще навесні 2015р, І проблема виникла тільки через 11 років. Але те що отримав це зовсім інше і саме по якості. З першим обертом ліскою вібило ніж, що має відсікаті зайву довжину ліски, він вібпав з кусочком кожуха в місці дкріплення. Кожух з дуже крихкого плачтику. Пізніше коли ліска дістала до краю кожуха - його нижня частина розсипалась. У пстарої - коси цієї моделі кожух досі цілий. Але тепер кріплення інші і вони не взаємозамінні. Викосив біля 2-х соток трави, це третина в перший день ввечері і вранці не за один раз а з переривами і з мотора пішов дим та запахло смаленим. І навіть гарантійного талона немає, та й завантажити його з Розетки не можна, мабуть Розетка щось знала. От замовляв ще драбину (отримував разом) так на драбину і гарантію видали і чек. А на цю чудо косу ні. Подумав що не біда - як треба буде то завантажу з сайта, але чомусь пише гарантія надається виробником і все. Та сумніваюсь, що по гарантії відремонтують. Даремно витрачені кошти. Ні в якому разі не раджу.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Погана якість матеріалів, вдразу проблеми з захисним кожухом, неякісний мотор.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал в 2015г. Использую каждый год. Работает как часы.
По факту уже морально этот тример надоел, и реально жду когда же он уже сломается, чтобы с чистой совестью приобрести что-то другое.
Forte всегда считал и считаю надежным инструментом, и несколько разных типов инструментов этого бренда использую.
Сейчас еще и RZTK очень ценю. Конечно с Makita или чем-то профессиональным сравнивать не будем, но для домашнего использования - это отличные надежные инструменты.- Достоинства:
- 9 лет пользуюсь
- Бабій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gran Venta
Ціна вигідна. Але це далеко не той тример Forte, що раніше. Пластик дешевий. Редуктор сильно гріється (смазка є) . На ранніх версіях стояв якісний японський редуктор. Захист - це найжалюгідніша шкарлупа, що я бачив. Все що трапляється на шляху жилки летить вам в ноги. Не подобається як виконана кнопка запобіжник. Буває що треба по при бардюр/огорожу зменшити оберти короткими нажиманнями кнопки. В ранній версії це зручно - тут ні.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З рідними "щітками" прослужила кілька сезонів.
Кріплення редуктора погане. Появився люфт практично зразу.- Недостатки:
- Проблема знайти відповідний розмір "щіток" для заміни. Менші по розміру прослужили 1 день. Оригінальних нема де придбати.
- Сергей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косил пока не кончилась леска. При замене лески откручивал катушку и корпус редуктора начал рассыпаться. Розетка что делаем в таком случае?
- Достоинства:
- Косит норм
- Недостатки:
- Но вот такой осадок с качеством
- Дима К***
- Дмитрий А***
При замене штули корпус редуктора не участвует. Вы не поставили нижнею шайбу под шпулю !! И пытаетесь здесь с дурной головы переложить проблемы на здоровую.
Таких "деятелей" с руками из "плеч" , ламастеров пачками каждый сезон в сервисе
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В доверешення ідилії попереднього коментаря. Редуктор відвалився і погнув кардан. Так от редуктор знайти шанси є а от новий кардан по ходу ні так от висновок. Один рік і один місяць і маю в гаражі запасний двигун до тримера. просто супер. Попередній тример експерт також мав купу недоліків але прослужив років 8-10.
- Анатолій Я***
Та сама проблема. Всі вали, котрі продаються - 153см. В цій косі довжина 148,5 см.
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трімеру вього лиш рік. Редуктор відвалюється. Двічі заварював толку нуль.Чи то метал такий що не вариться чи шов від вібрації лопає.Люфт редуктора ліквідувати шансів нуль. Захисний кожух зняв тому що його вивертає. Правда тепер без окулярів косити ідея так собі тому що всі камінці що попадають під ніж в морду летять. Наплечник дівся десь не знаю де. Не рекомендую даний трімер.
- Сергей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сравнивать нес чем. но в целом нормальный триммер. Жалко что конструктивно в некоторых мелочах отличается. к примеру на видео у других пользователей есть как бы защитный чехол который накрывает контргайку. У меня такого нет и на нее наматывается трава. Розетка так и не ответила на вопрос по поводу смазки (это вам камень в ваш огород) я не поленился позвонил в сервис сказали Литол или любую тугоплавкую смазку. Может кому то пригодится. По факту на коробке указанно непонятно что с леской 7000 а с ножом 10000 оборотов. Как это двигатель сам подстраивается и выдает разные обороты? ТАкже комуто может будет полезно в паспорте написано 15 работы и 10 нужно отдыхать. Двигатель сам не сильно греется а вот редуктор нагревается. плюс я думаю в том что редуктор в низу а не в верху. И еще один из минусов вибрации кабы сильно не ощущаешь, но поработав 15 минут чтобы дать остыть в пальцах ощущаешь легки тремор и покалывание, не очень приятно. Но если покосить немного как мне раза три в году на приусадебном участке. то терпимо. В целом нормальная коса за свои деньги можно брать.
#моєрозпакування- Достоинства:
- Не дымит и не воняет в отличии от бензиновых
- Недостатки:
- Маленький козырек защиты и какой то хипленький тупо пластикатовый, если сравнит к примеру с Форсе
- Филипп М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
8 лет назад я приобрела триммер этой модели..отслужил он замечательно..Когда встал вопрос,что приобрести взамен "отслужившего",то ответ был однозначный-такой же"Forte EMK-420 M"!!! Триммер привезли укомплектованный,рабочий,но...качество деталей..все удешевили,что только можно,все хлипенькое.Рукоятку сразу же заменили,поставили с прежней модели,та ,которая в наличии(новая)доверия не вызывает вообще.Защитный кожух,слов нет,тонкая пластмасска,угол,которой отвалился в первый же покос травы.Пока косит,но видя разницу,знаю,что на 8 лет "этого недорозумения" явно хватит.Разочарование..Не советую.
- Недостатки:
- Не то качество,что ожидалось
- Андрій В***
Ну не знаю, почему вы говорите, что качество ухудшилось, у меня первый шуруповерт форте был плохим и второй такой же. Всё стабильно.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто чумовой тример!
Купил для уборки травы с 6ти соток купленного участка. Поскольку участок с домом продавали, то никто за ним не ухаживал и все заросло густой и высокой травой, так что встал вопрос о покупке мощного и недорогого тримера для его уборки, после чего решил остановится на данной модели. Сразу купил к нему алюминиевую головку, чтобы заправлять более толстую леску (ссылка) леску "звёздочку" от Sigma, с диаметром 2.4мм. Результат превзошел все ожидания!
Триммер сметает все подряд: трава, бурьян, тонкие ветки затесавшегося в траве кустарника (тример для этого не предназначен, так что пишу об этом больше в контексте того - насколько он мощный и что он может "переработать", не сломавшись), если головка слишком низко ушла - срезает траву вместе с поверхностным слоем грунта - как скальп) Во время покоса, в траве попалась алюминиевая проволка, которая мгновенно намоталась на редуктор, благо я моментально успел остановится и после смотки проволоки покос (к счастью) продолжился как ни в чем не бывало. Убрал сегодня 80% участка, завтра закончу остальное, уберу скошенную траву и пройдусь еще раз - чтобы уже скосить остатки как можно ниже (алюминиевая головка косит под самый корень и даже ниже).
В общем впечатления самые положительные!- Достоинства:
- Мощность, возможность установки альтернативной головки, удобство в эксплуатации
- Недостатки:
- Не обаружил
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар хороший рекомендую купляю не перший раз цієї фірми.
- Недостатки:
- Немає.
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поговоримо про проблеми перш ніж їх публікувати я почитав коменти і виявив що з редуктором ідентичні проблеми є. Так от болт що фіксує рудуктор зглюзований хоч я ніразу до нього не ліз а поліз тому що редуктор має люфт. Пластикова бабайка що являє союою захист чомусь перекосилась, повернення на місце нічого не дає. Так як я лєскою не користуюсь а надаю перевагу ножові тож відсікати лєску потреба відсутня доведеться захист зняти або обрізати щою він був симетричний відносно ножа. Хоч спершу я мав сумніви щодо захисту але по факту камінців чи цегли він не боїться. Сам тример серйозні кущі бере але редуктор їх боїться та і ручка може відійти при ударі об кущ. Висновок такий тример годиться так для травички для дуже захаращених участків не варто його брати.
- Роман У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Декілька років купую різні речі на Розетці, але жодного разу не було нічого подібного. Замовив тример, отримав на Новій Пошті, і зробив велику помилку, не перевіривши комплектації. Розпакувавши вдома, підозрілою видалась коробка, стара, і пошарпана. В середині був тример, благо новий та робочий, АЛЕ: відсутній захисний кожух, і набір ключів. Неочікував від Розетки такого
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості
- Недостатки:
- Перевіряйте комплектацію, при отриманні
Онлайн-консультант RozetkaДоброго дня, Роман! Приносимо свої вибачення. Зверніться в сервісний центр для якнайшвидшого вирішення проблеми.
- Павел З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работой доволен полностью.Ожидал меньшего.В руках сидит удобно,косит остервенело.Уход за ним не сложный.Сразу смазал редуктор и чищу после покоса. Леску купил сразу,2 мм,на дольше хватает и косит лучше.Даю отдыхать после 15 минут работы,хотя остановиться трудно. Уж очень нравиться косить этой штукой!!! За магазин и писать ничего не буду. Всем доволен!
- Достоинства:
- Мощный,удобный,производительный.
- Недостатки:
- Непонятная инструкция,будто от другой модели.Долго разбирался.
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На холостому ходу без нагрузки з мотора іде досить теплий воздух. Так повинно бути? Думаю якщо косити мотор перегріється і згорить Відпишіть будь ласка хто в курсі.
- Недостатки:
- На холостому ходу без нагрузки з мотора іде досить теплий воздух
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мощности хватает, гарантийный талон от производителя пришел не заполненный. Где можно купить отсекатель лески к этой модели ? Покупкой доволен.
- Достоинства:
- Мощьный, удобный
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене одне питання а де захист для ножа. Чи для шпульки і ножа тут універсальний захист. Якщо це так то пластик для захисту ножа то повна маячня в мене в перередньому тримері металевий захист повідбивало тож при зустрічі з цеглиною пластиковому буде хепі енд. Зовсім його знімати коли кошу ножем не знаю якось привик з наявним захистом косити дринь траву. Шпулькою якось не дуже зацінив косіння. Ножем не знаю косив не знімаюси захист по крайній мірі косить тример класно. В навантаження на двигун що шпулькою що ножем різниці не відчув. В попердньому тримері експерт різниця була відчутна. Хоча я користувався ножами для бензокос в них зовнішній діаметр трохи більший ніж для електро. По комплектації ключ лиш один хоча має бути два тому що на заливне горло редуктора йде ключ іншого діаметра. Стопора для заміни шпульки чи ножа в комплекті також немає. Хоча монтаж тієї ж шпульки чи ножа значно простіший ніж у тримера експерт.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косили один раз всё Ок.
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення пришло швидко без товарного чека.Залишив два чека з Нової Пошти при отриманні,може допоможе.В наступний раз відмовлюсь від замовлення.
- Достоинства:
- Коса працює без нарікань.Варіант з чорною штангою і деякими перевагами.Попередня модель була з анодованою штангою.
- Недостатки:
- Поки немає.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ігор! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив на заміну старому тримеру експерт. Хоч експерт відслужив всіма правдами і неправдами сезонів 10 чи 9 але вньому постійно все відкручувалось. Редуктор вже навіть довелось заварити так як болт для заливки оливи постійно відпадав. Враховуючи ремонтонепридатність і поважний вік замінив діда експерта на молодого трохи потужнішого молодого хлопця форте. Старий тример мав потужність 1,2 кВт. Цей має на борту 1,4 кВт. Як приліпити шпульку або ніж розібрався швидко процедура протіша ніж в діда експерта.Я обрав 1,4 кВт щоб не міняти переноску так як жили у переносці 0,75 мм то набільш потужний пристрій треба і переноску грубшу. Хоча 1.4 кВт в руках відчуваються.По крайній мірі мені більше не потрібно а менше трохи маловато. Тример на 1,2 кВт з деякими задачами важко справлявся. Тож стрибати далеко я не став лиш трішки додав потужності. Йдемо далі. Поки я вкумекав що під ручку щоб вона не їздила треба підкласти дві резинові прокладки які є в комплекті зглюзував два болтика. Ще одна причина чому я вибрав саме цей тример це ручка. Я не люблю ручки типу бензокоса так як я лівша і вони мені зручні. Положення двигуна тут я так розумію одне. В стаорому тримері їх було три і це дуже зручно коли ти лівша. Але експерт то розвалюха хоч і довго живуча тому привіт дядько форте надіюсь на довгу та продуктивну співпрацю.
- Багаторазовий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже розчарував магазин Розетка!
1)02.06.2020 придбали в Розетці forte емк- 420м на ПОДАРУНОК!Товар був по знижці та з подарунком (подарували подовжувач на 10 м).Оскільки,особисто нічого не тямлемо в електрокосах,а вказаний товар обрано по порадам знайомих та відповідних відгуках,ми оглянули її на пункті видачі на цілісність,наче коробка ціла ітд!Однак,коли настав час збору подарунку виявилось,що електрокоса бракована!Не можемо стверджувати,але враження,що косу вже збирали,та не зібрали ще до нас!Так при зборі виявилося,що місце кріплення леза/катушки заклинене (неможливо поставити ні катушку ні лезо,оскільки відкрутити кріплення неможливо).Коса збиралася людиною,яка не одну електро/бензокосу зібрала.
2)07.06.2020 року купили дитячий велосипед в Розетці на подарунок!Товар був також зі знижкою!Дитина так і не проїхалася на ньому,оскільки були відсутні запчастини які йдуть в комплекті,і які потім докуповувалися!- Достоинства:
- Електрокоса реально хороша і варта цих коштів!Однак,збирати її треба там де її забираєте!
- Недостатки:
- Якщо берете товар в магазині Розетка за знижкою,краще перевіряйте його)
Эксперт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подскажите где купить шпултку на этот триммер?
Пользуемся два года, стерлась- Достоинства:
- Лёгкий, удобный и мощный
- Ирина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Долго выбирала, и этот оказался отличный!Леской косит даже высокую траву, ножом ещё не пробовала. Сначала показался великоват, но главное отрегулировать ручку и ремень. Не слишком греется,хватает на покосить, оч.даже рекомендую!
- Достоинства:
- Достаточно мощный!
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покосил 3 раза 2 сотки газона, мелкой травки. На третий раз просто остановилась и все. Обратился в розетку суазали отправлять им за мой счет))) отправка минимум 250грн в одну сторону) туда назад 500) даже если сгорел якорь мне его дешевле за 700грн дома поменять и не ждать пару недель пока вы решите что с ней делать. Спасибо большое магазину розетка, не рекомендую данный магазин и соответственно данный товар.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Очень быстро выходит из строя
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Умер после 3х покосов газона размером 2х соток! Буду связываться с сервисом!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заводской лески хватило скосить 3 сотки молодой травы.Поставил 2,4 мм ,косить одно удовольствие,правда шумит(леска Форте звезда),но рубит все подряд.До этого я косил бензокосой мощностью 3квт,так уставал ужасно.Этот тример легкий,удобный,а косит не хуже,а может даже и лучше,скосил 3 сотки довольно плотной травы минут за 40 не спеша с передышками,усталости абсолютно никакой.Двигатель не греется.Редуктор конечно греется,надо периодически давать ему остыть,но я думаю,что это нормально,ведь обороты то довольно большие.Перед началом эксплуатации добавил в редуктор смазку,на всякий случай.
- Достоинства:
- Мощный,легкий,удобный.
- Недостатки:
- Нет.
- Ткалич А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень доволен
- Достоинства:
- Мощный
- Недостатки:
- Не выявлено
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Хороший товар
- Недостатки:
- Пока нет ,проблема только в том что нет товарного чека и гарантии в комплекте прошу решить этот вопрос
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
редуктор умер при попытке открутить гайку, которую на заволе прикрутил Халк
Силумин просто РАССЫПАЛСЯ!!!- Достоинства:
- видимо нет
- Недостатки:
- невозможно собрать
- Валентина В***
Скажите, пожалуйста, как вышли из этой ситуации? У меня такая же беда: при сборке косы не могли открутить гайку на редукторе, а при усилии- повредился корпус редуктора. Что делать?
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косой пользуемся уже третий год с высокой интенсивностью. Радует мощность. Легко справляется с любой травой и бурьяном. Причем, даже одной лишь леской. Только не штатной, конечно, а "звездой" или "крученым квадратом" диаметром 2,4 или даже 2,7. Слабым местом показалась ручка для левой руки. Держится некрепко, лучше закрепить хомутами под удобным углом.
- Достоинства:
- Мощность, надежность.
- Недостатки:
- серьезный недостатков нет.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інстрентом дуже задоволені. Може довго косити без перерви. Косить всю траву і велику і маленьку. Електрична заміна коси.
- Достоинства:
- Практична і витривала
- Недостатки:
- Короткий шнур до включення в розетку.
- Цай И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Триммер понравился.Косила им уже раза три.Для женских рук тяжеловат,но выручает ремень.Удобный. По поводу родной лески -она постоянно рвётся.Я взяла "звёздочку" по рекомендациям пользователей, она получше будет.
- Достоинства:
- Удобный,мощный.
- Недостатки:
- Родная леска
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косил леской и ножем большие густые буряны, мелкую поросль. Погода +35. Косил много, двигатель слегка теплый а вот редуктор горячеват. Пока претензий нет, покупкой доволен.
- Достоинства:
- Работет, косит отлично. Леску ставить звезду 2.4-2.6мм.
- Недостатки:
- Греется редуктор, кнопка пуска неудобная, при длительной работе устает кисть руки.
- Застава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный агрегат! Использую леску 2.4, ложит весь сорняк даже со стволом до 10мм. Мощности хватает на очень густую траву. Двигатель не греется, а вот редуктор горячий постоянно.
- Достоинства:
- Мощность, вес
- Недостатки:
- греется редуктор, кнопка включения напрягает руку при длительной работе
- Николай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал в прошлом году (2018), косил 4 раза по 10 соток сорняка, на 4-м покосе оплавились внутренние механизмы охлаждения* (* после вскрытия обнаружил мелкие оплавленные пластмассовые шарики). Нахожусь в поисках сервисного центра данного производителя в г. Днепр.
- Достоинства:
- Лёгкий
- Недостатки:
- греется, плавится