Отзывы покупателей о Тайский синий чай Butterfly Pea (Анчан) 100 г. Royal Thai Herb (8855111861642)
- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Смак достатньо нейтральний, змінює щільність води, вона наче трохи стає вʼязкою. З лимоном стає кольору аметисту, бузковий
- Достоинства:
- Не викликає алергії, вистачить надовго, з ним чаювання стає цікавіше
- Недостатки:
- Тайське оформлення товарів)
- Продавец Thai Flower
Чекаємо на нові замовлення (smiley)
- Ритікова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Трав'яний чай, непоганий на смак, але нічого особливого крім кольору. В прозорий чашці неймовірно виглядає
- Каріна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
дійсно синій))))
сухим пахне дивно, коли заварився, то аромат десь нагадує каркаде, на смак віддалено теж
мені чай сподобався, і на смак і естетично)
P.S. фото слабо передає, якій він гарний)- Продавец Thai Flower
Доброго дня Каріна. Ми намагаємося надавати тільки кращий товар, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо вам!
- Продавец Thai Flower
А если добавить лимончик, он станет фиолетовым
- Саміра З***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Все приїхало швидко,і гарно запаковано
- Инга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Чай супер особливо з медом
- Достоинства:
- Дуже гарний колір
- Продавец Thai Flower
Раді, що Ви обрали саме нас та залишаєтесь з нами! Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю)
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Гарний, дякую
- Продавец Thai Flower
Доброго дня Інна. Ми намагаємося надавати тільки кращий товар, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо вам!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Всім вимогам до цього чаю відповідає, зауважень і претензій ні до якості товару, ні до продавця немає
- Достоинства:
- Класичний анчан.
- Недостатки:
- Продавец Thai Flower
Доброго дня Наталія. Ми намагаємося надавати тільки кращий товар, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо вам!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Хороший чай
- Продавец Thai Flower
Доброго дня Дмитро. Ми намагаємося надавати тільки кращий товар, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо вам!
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Thai Flower
Це оригінал, смакота, з молочком
- Продавец Thai Flower
Дякуємо за позитивний відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили оперативність нашої роботи. Цінуємо Вашу довіру та рекомендації!
- Володимир
А він синій?