Отзывы покупателей о Гусятниця з грилем RINGEL Zitrone Black 34x24x13.5 см (6+3л)

Код:  372920025
  • Ніна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gradigen. Емкость: 9

Я реально просто у захватi. Майже постiйно щось у нiй готую.
    Спочатку думала - чому ж не подивилась габарити перш нiж купувати? Бо, як з'ясувалось, вона трохи не влазить в электродуховку. Але навiть готуючи на плитi - все просто чудово!

• Егор
    Продавец: Helga. Емкость: 9

Інший товар

• Тарас Б***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 9

На вигляд гусятниця непогана, але раджу оглядати перед отриманням - оскільки, при огляді помітив зчухане покриття на глибокій посудині. Враховуючи, що обирав для подарунку - відмовився від оплати та повернув товар у пункті Розетки

Добрий день!
      Дуже вдячні за зворотній зв'язок! Ми зробимо все, щоб певні моменти транспортування не вливали негативно на досвід користування високоякісним посудом RINGEL. Гарного дня!

• Елена Г***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Подскажите, пожалуйста, размеры диска и гусятницы в целом?? Заранее благодарю.

Представитель компании RINGEL

34x24x13.5 см размер гусятницы.
      Диск 22 см в диаметре.

• Козачок Я***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Довгенько шукала хорошу гусятницю. Але от, дякуючи Розетці, я її знайшла. Хороша, якісна гусятниця, швидко нагрівається, не пригорає їжа, комфортні ручки, не займає багато місця, достатньо вмістка, не давно випробувала кришку-сковорідку, приємний бонус, готувати на ній також легко та приємно, гарно прожарює мясо, та овочі. Тепер мої страви стаои ще оригінальнішими і смачнішими.

• Руслана О***
    Продавец: Rozetka. Емкость: 9

Купила гусятницю на Розетка і просто задоволена. Вона дуже крута. Готувати в ній просто і легко, страви виходять дуже смачні. Якісна, суцільний алюмінієвий корпус. І кришка-сковорідка це просто, наче гусятниця 3і1, гусятниця, сковорідка і гриль. Підходить для приготування безлічі страв, для кухонних гурманів!!!