- AI аналіз відгуків53 відгуки: позитивних — 64%, нейтральних — 16%, негативних — 20%Виберіть, щоб дізнатися більше
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Из 7 семян ничего к сожалению не проросло, брал рипера и блек кобру на сдачу, и как назло в тех же условиях - кобра из 7 семян вошли все, а тут ни одного, уже более 2 недель прошло, кобра на 3ий уже дала ростки. Все условия были соблюдены, видимо семена старые, тем не менее продавцу плохую оценку ставить не буду, понимаю, что тут играет роль куча факторов, видимо мне просто не повезло. Фото добавлю.
- Достоинства:
- Семена приехали ))
- Недостатки:
- Не проросло ни одно зерно
- Продавец Burning food
Вітаємо. Кароліна проростає 4 тижні. В неї найдовший вегетаційний період. Почекайте ще.
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Відправили швидко . З 5 зійшло 3 розвиваються добре . Далі побачимо
- Достоинства:
- Уважний, і швидкий продавець
- Недостатки:
- Поки немає, далі побачимо
- Павло Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
З шести отриманих зернят проросло 4, це при тому що я ніразу не агроном, два паростки загинули, бо не змогли скинути зерняток. А два залишились рости. Через 8 місяців вже спробував перші плоди - пекельно гостр, двічі подумайте перед тим як спробувати
- Достоинства:
- Насіння супер
- Недостатки:
- Жодних
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Заказывал очень давно.
Он доказывает людям что они "острого" никогда не пробовали. - Кучер В***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
З гарного зійшли 6 з 6. З мінусів - воно негостре. Максимум на серано. Хто тут винуватий я чи насіння - не знаю, все ж умови для Кароліни потрібні доволі специфічні.
- Достоинства:
- Всі проросли.
- Недостатки:
- Гострота не відповідає надіям.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Пришло 6 зёрен.
5 взошло, буду ждать результат.- Достоинства:
- Быстро отправили
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Все чудово. Зараз (початок жовтня) плоди нарешті починають червоніти.
Насіння зійшло у березні, а перші плоди почали з'являтися у серпні. - Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
В мене взагалі нічого не зійшло. Навіть зернятка не відкрились.
Але з іншого магазину звичайний перець тупо за 4 дні пустив ростки в тому ж лотку.- Достоинства:
- Дали надію на самий гострий перець
- Недостатки:
- Семена з іншого магазину більш плодючі
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Негарно вийшло. Получається надурили. Виріс шоколадний хабанеро. Ріпером і не пахно. Скільки часу та догляду в пусту
- Достоинства:
- Схід 200%
- Недостатки:
- Товар не відповідає заявці
- Продавец Burning food
Добрий день. Надішліть, будь ласка, номер Вашого замовлення.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Прийшло 6 насінин
Висадив 30.08
Через тиждень перша насінина взійшла
Через 3-5 днів взійшло ще 2 насінини але без листочків
на 13.09 більше всходів не було- Продавец Burning food
Добрий день. Кароліна сходить до 4 тижнів. В неї довгий вегетаційний період.
Схожість насіння 55-60%.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
пятый день как посадил, 2 шт уже проклюнуло)
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Пока 5 звёзд за быструю доставку. Посадил зёрна Каролины Рипер и Хабанеро (по 6 штук). Теперь только ждать. Отзыв дополню по факту прогресса)
- Достоинства:
- Пока рано говорить. Надеюсь взойдут)
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Перше замовлення в мене не зійшло, Зі мною зв'язались і вислали ще безкоштовно, довго не сходили, але потім зійшли 7 штук, 2 пропало при пересадці, але 5 штук ростуть. Дякую магазину за другу вдалу спробу
- Достоинства:
- зійшло з другої спроби
- Недостатки:
- перший раз щось не вийшло
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Купил в октябре месяце данный продукт, пришло 5 семян, "ой вы мои хорошие", умилительно взглянул я, посадил, из 5 семян взошел и робко взглянул на свет только один, "наверное с землей что-то напутал, что-же, да выживет сильнейший", идет 9 месяц выращивания, перец заматерел и вымахал в кустик см 30 в высоту, появились первые перчинки, как заранее налились слезами мои глаза, но соседка наслала порчу и все цветочки на перце пооппадали, зато он пустил вторую ветку и выкинул еще цветков, вижу, старается, как итог мне уже урожай не нужен, назвал перец Эрик, кому нужен прикольный питомец и просто друг очень советую.
- Достоинства:
- Хороший друг
- Недостатки:
- Пока не выявил
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Burning food
По інструкції робив, зійшло 1/6 та й та щось довго була розміром 1 см, і пропала
- Достоинства:
- Швидко прив'язали, інструкція
- Недостатки:
- Не виросло
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Купували Кароліна Ріпер червоний та жовтий. Червоний взійшов 6 з 6. Жовтий 6 з 7. Чудовий результат. Ми саджали не по інструкції. У нас свій спосіб висаджування перцю. Буду замовляти ще і інші сорта. Дякую
- Достоинства:
- Чудове насіння
- Віталій З***
А підкажіть будь ласка, яка Ваша система?
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Чекаємо на врожай. От тільки шкода що вегетаційний період 200 днів, але ми терплячі.
- Достоинства:
- Отримав 5 насінин зійшло 3
- Інна Д***
Читала, що якщо під лампою, то за три місяця. Побачимо)
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Пройшло 6 днів з моменту посадки ,
Зійшло 6 насінинок з 7.
Чекаю на 7 !
Чудовий результат !- Достоинства:
- Швидка доставка
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Купівала насіння, але з 11 семян проросло тільки 4, дуже прикро.
- Сергей М***
Это вам повезло, у меня ничего не проросло(
- Геннадій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Із шести насінинок зійшло шість! Я задоволений !
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
П'ять з шістьох насінь ввійшли. Чекаємо на результат. Поки що все добре
- Достоинства:
- Всхожість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ГеннадійОтзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Продавець відповідально віднісся до замовлення. Швидко відгукнулись. Насіння отримав наступного дня. 6 шт.
Насіння відібране, добре упаковане! Також була памʼятка . Дуже приємно. Замовлятиму іще. І із хлопцями поділюся інформацією!- Достоинства:
- Якість насіння
- Недостатки:
- Не виявив
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
З п'яти насінин зійшло чотири. Це дуже непогано. Фото додаю.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Насіння відправили швидко, запаковане в окремі зіп пакети з підписом кожного сорту перцю, додатково надана коротка інструкція з пророщування. Посадку проводив без попереднього замочування насіння, все насіння проросло в період від 10 до 15 днів. З додаткового використовував тільки підсвітку по 8 годин на день. На фото розсада перців станом на 4 тиждень після всходження.
- Достоинства:
- Якість насіння, інструкція по посіву
- Ярослав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Гарна зручна упаковка. Поки не садив.
- Максим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Насіння хороше, єдине треба висаджувати ще в січні де небудь на підвіконні, інакше до холодів не принесе врожаю на відкритому грунті
- Любовь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Вiдмiнна якiсть.
Замовлення роболи на Carolina reaper
та на "Скорпiон шоколад".
Отримали перший врожaй в маленькiй тепличцi. - Аліна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Отримали швидко, урожаю дуже мало)))
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Проросли майже всі, росли на відкритому грунті, спочатку не печуть, цікавий присмак на початку а потім)))) і навіть дихання стає пекуче для всіх хто поряд)))
- Достоинства:
- Цікавий присмак
- Недостатки:
- Сльози з очей)))
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
все зробили по інструкції але на превеликий жаль нічого не зійшло.шкода грошей та витраченого часу
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Не ввійшло
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не взійшов згідно інструкції, всіх зернят не зійшло ні одне
- Продавец Burning food
Добрий день. Напишіть, будь ласка, Ваш номер замовлення.
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Хзерна проросли і на тому все перцб немае
- Продавец Burning food
Добрий день. Вегетаційний період перцю Кароліна ріпер становить 200 днів. Додатково впливає де ви вирощуєте (приміщення чи вулиця). Можливо, Вам треба ще почекати.
- Царюченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Перед этой покупкой в данном магазине покупал в другом не прорасло. Оставил отщыв случайно именно на этот магазин, в ответ от продавцов что не может быть и сказали что у них я не делал заказ это правда. И срасзу сделал щаказ именно у них на 3 разных перца , посадил 9 зерен в разные горшки с покупной разной землей, придерживался рекомендаций , результат просто ноль!
- Недостатки:
- Не проросло от слова совсем ничего
- Продавец Burning food
Добрий день, Максиме. Напишіть, будь ласка, номер Вашого замовлення.
- Царюченко М***
№ 820 590 221 от 10 августа 2024
- Царюченко М***
Не знаю как открыть и поменять отзыв на сегодня проросло 3 ростка.
- Давыдов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Більше в такі ігри не гратиму, краще працювати напряму
- Достоинства:
- Немає хоч і виконував рекомендації
- Недостатки:
- Нічого взагалі не виросло
- Продавец Burning food
Дмитре, нам дуже шкода, що у Вас не вийшло проростити насіння. Ми надішлемо Вам насіння для другої спроби. У нас в наявності є також розсада кароліни ріпер.
- Євгеній Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Відправили швидко. 5-го посадив 2 зернятки зразу у горщики. Сьогодні 12-те і вже святкуємо народження 2ох перчиків ) Дякую.
- Максим О***
Не говорю, что Вы обманываете, но где на этой фотке 2 ростка? Все глаза переломал, так и не нашел... Пишу чисто из любопытства.
- ÖnderОтзыв от покупателя. Продавец: Burning food
Great seeds, they all sprouted and are very healthy. Thank you so much!
- Достоинства:
- Great seeds
- Недостатки:
- None