Отзывы покупателей о Саженцы крупноплодной клубники Кебот 5 шт.
- Липовченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Вершки-корешки
Купляла саджанці 7 сортів полуниці в цього продавця влітку 2023 року. Марно втрачені гроші, час та надії. Всі сорти дали однакові дрібні ягоди, які не відповідають заявленому продавцем. Не рекомендую купувати у цього продавця, а Розетці з ним співпрацювати
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає заявленому продавцем
- Дейнека С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вершки-корешки
Розочарован
- Достоинства:
- Недостатки:
- Остатки какого-то генетически вирождаемого сорта
- Продавец Вершки-корешки
Добрий день, шановний Станиславе. Дуже шкода, що вас не задовольнив результат. Ми, як і пообіцяли в розмові, вишлемо вам навесні нові саджанці за наш рахунок. Сподіваюсь, що після консультації нашого агронома щодо поливу і внесення добрив, наступний врожай буде набагато кращим
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Вершки-корешки
Добре.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Вершки-корешки
Прислали заказ 6 сортів полуниці недбало запаковані, Бирки з назвою сортів на білому тонкому туалетному папері розлізлись від вологи ДЕ ЯКІ СОРТА НЕВІДОМО, в тойже час коріння відкриті почало підсихати, листя зкручуватись. Продавець при оформленні заказу вмовив заплатити наперед, бо вважає себе чесною та вирішує всі негаразти з заказом. Після мого зверненя до продавця НЕ була виправлена халатність, НЕ передзвонили НЕ вибачились. Вважаю що це шахрайство, накопали у бабусі на городі і продали як сортову по14 грн штуку, де які сорта не відомо, а через рік тим паче!
- Недостатки:
- Продавец шахрай, продає не той товар що пропонує
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Вершки-корешки
Дозріла в рік покупки