Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Саженцы ранней клубники Сладкий Чарли (Sweet Charlie) 5 шт.

Оценка пользователей 2.33/5
  • Липовченко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вершки-корешки

Купляла саджанці 7 сортів полуниці в цього продавця влітку 2023 року. Марно втрачені гроші, час та надії. Всі сорти дали однакові дрібні ягоди, які не відповідають заявленому продавцем. Не рекомендую купувати у цього продавця, а Розетці з ним співпрацювати

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідає заявленому
  • Катерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вершки-корешки

Купувала цей і ще три сорти, з двадцяти штук (жодного додаткового не було) прийнялось 9 штук. Чи буде врожай - подивимось, але приймається погано

• Дейнека С***

Не соответствует

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  Вершки-корешки

Добрий день, шановний Станиславе. Дуже шкода, що вас не задовольнив результат. Ми, як і пообіцяли в розмові, вишлемо вам навесні нові саджанці за наш рахунок. Сподіваюсь, що після консультації нашого агронома щодо поливу і внесення добрив, наступний врожай буде набагато кращим

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вершки-корешки

Товар прийшов погано запакований, кущі підсохли, бирки розлізлись, де який з шести сортів невідомо. Продавець після звернення не виправив свою недбалість та не вибачився.. НЕ рекомендую купувати товар у цього продавця--- не хоче несе відповідальність за свої помилки. товар продає сумнівної якості.

Недостатки:
    НЕ ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ПРОДАВЕЦЬ, ЯКІСТЬ ТОВАРУ СУМНІВНА
  • Світлана

Дозріла в рік покурки

• Євген