- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Farmer's Hub. Цвет: Прозрачный
Мішки
- Достоинства:
- Все
- SvitValОтзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Прозрачный
Міцні кондитерські мішки, які я брала для виготовлення домашніх сирків та морозива)
Тримають гарно те, що всередині, не рвуться, коли їх наповнюєш
Сподобались
Класно, що відразу в упаковці 100 шт.- Достоинства:
- Міцні, великі, кількість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец SmatX
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку. Окрема подяка за ідею використання — домашні сирки та морозиво з нашими мішками звучать дуже апетитно! Хай ваші кулінарні шедеври завжди будуть вдалими. Будемо раді бачити вас знову!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Прозрачный
Большой набор мешков. Удобные. Сервис отличный, быстрая доставка
- Продавец SmatX
Дякуємо за вибір нашого магазину та ваш відгук! Приємно знати, що набір виявився зручним для вас, а доставка була швидкою. Хай покупка служить довго та надійно. Гарного дня!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop
Дуже сподобалися
- Достоинства:
- Якісні
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AVO Stock
Шановні, як можно продавати такий непотріб, ВСІ!!!! мішки негодні вони всі збоку з діркою, викинуті гроші на вітер.
- Недостатки:
- Одна сторона сплошна дірка
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop
Нормально
- Циганкова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Свято кондитера
Гарні мішки, щільні. Використовувала для фарша пельменів. Сподобались.
- Достоинства:
- Щільні.
- Недостатки:
- Можливо цей розмір мені малий. Але це не недоліки. Дякую.
- Продавец Свято кондитера
Користуйтеся із задоволенням, дякуємо.
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop
КЛАСНИЙ МІШОШЕК
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop
Продавець миттєво відправив замовлення, пакети відповідають розміру за описом але їх не 100 а 98 шт. в упаковці. Якість добра.
- Достоинства:
- Миттєва відправка
- Недостатки:
- 98 шт в упаковці а не 100
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop
Замовляла для фарби робити обʼємні малюнки на полотні, товаром задоволена, зручно користуватись, і не жалко для одноразового використання.
- Достоинства:
- Зручно
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop
Мені сподобалося. Гарна якість. Дуже швидка доставка! Дякую
- Достоинства:
- Все супер
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Свято кондитера
Для небольшого количества крема хороший вариант
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Лиля Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Крепкие мешки для декора выпечки.Плотные, но для меня коротковатые.Если бы на 10-15 см длинее.
- Достоинства:
- Крепкие
- Недостатки:
- Коротенькие
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Десертний компаньйон
- Назарій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Десертний компаньйон
Хороші пакети. Швидко відправили.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Кондитерські мішки відмінної якості, зручні у використанні. Міцний матеріал не рветься під тиском, а насадки добре фіксуються. Ідеально підходять як для професіоналів, так і для домашнього використання. Рекомендую!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Я придбала цей комплект кондитерських мішків , і залишилася дуже задоволена))) Мішки міцні і не рвуться під час використання, що робить їх ідеальними для декорування тортів та випічки. їх зручно зберігати, а кількість в комплекті (100 штук) просто чудова – вистачає надовго. Вони легко миються та підходять для використання з різними видами кремів. Рекомендую всім кондитерам, як професіоналам, так і початківцям ))
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Ці мішки справжня знахідка для випічки! Вони дуже зручні у використанні та дозволяють легко оформлювати десерти. Матеріал якісний, не протікає і легко миється. Розмір мішків дозволяє працювати з будь-якими рецептами. Обов'язково рекомендую всім, хто любить готувати та експериментувати з прикрасами!
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Міцні, зручні у використанні, підходять для різних насадок. Легко контролювати кількість крему або тіста, що дозволяє створювати акуратні візерунки. Ідеальний вибір для домашньої випічки та професійних кухарів.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
крутецькі мішки це мій порятунок під під час запар бо те що вони одноразові це мега зручно ще й так багато в наборі вона міцні зовсім не протікають ніяких трбот з миттям і сушінням просто бомбічні мішки якщо сумніваєтесь чи кпувати не сумнівайтесь бо це вау
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
це просто знахідка немає необхідності мити їх після кожного використання що дійсно круто ще вони дуже зручні у використанні і круто прилягають до руки
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
виконують свою функцію на всі 100% міцні та надійні підходять для роботи з кремами глазур'ю і навіть з тістом рекомендую
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Мішки добре підходять для будь-яких кремів, а також для тіста. Вони гнучкі, але міцні, зручно тримати в руках
- Светлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
пользовалась для украшения торта всё прошло гладко. Мешки плотные и удобные в работе, крем выходит ровно
- Лідія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Мешки хорошо держат форму и не скользят в руках. Подходят как для кремов, так и для теста
- Галина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Повністю виправдали мої очікування, упаковка 100штук це просто знахідка адже можна не економити і використовувати постійно нові мішки і матеріал щільний мішки легко заповнювати і вона чудово лежать в руці стали мені незамінним аксесуаром в кондитерстві точно замовлю ще не один раз
- Валерия П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Ці мішки стали справжнім спасінням на кухні міцні зручні з ними зручно і легко оздоблювати випічку в комплекті аж 100 штук що ідеально підходть для частих експерементів з різними кремами та декором жодного разу не порвались і не підвели, рекомендую!
- Достоинства:
- міцні
- Недостатки:
- ніяких
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Міцні, не протікають, якісні доставили швидко рекомендую
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
ці мішки просто ідеальні вони міцні і дуже зручні і підходять для всіх типів крема головне що вони не рвуться під час роботи крто що їх можна не мити маю їх завжди під рукою коли щось печу
- Ещенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный
Чудові, якісні, зручні у використанні. Рекомендую
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный
Товаром довольна.
Рекомендую.- Достоинства:
- Качество отличное.
- Недостатки:
- Нет.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: shopST
Отличные кондитерские мешки: большие, прочные, недорогие. Рекомендую.
- Достоинства:
- Удобно пользоваться, не рвутся, большие.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop
Чудові кондитерські мішки. Швидко зателефонували та здійснили доставку
- Достоинства:
- Гарна якість
- Маргарита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop
Мішки дуже якісні і міцні. Дуже зручні у користуванні, також дуже місткі, 1 кг точно поміщається Рекомендую до користування
- Достоинства:
- Міцні, місткі і цупкі
- Недостатки:
- Не виявила
- Ирина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный
Дуже сподобалося
- Назарова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Прозрачный
Очень удобно и дешево
- Достоинства:
- Отличное качество. Приятный простой дизайн.
- Недостатки:
- Не обнаружено