- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: devercoffee. Общий вес: 1000
Зазвичай за таку ціну в супермаркетах можна придбати доволі посередню каву. Вирішив замовити на Розетка і потрапив на цього продавця. Я неймовірно вражений. Коли побачив розмір зерен і приготував собі цю каву, перше про що я подумав: "А що, так можна було?". Кава має трохи кислинку і дуже гарне ароматне тіло. Зерна - одні з найбільших що я бачив. Кава не пересмажена, а адекватної просмаженості. Вцілому не щось неймовірне, не хіпстерська. Просто дуже гарно збалансована, не пересмажена, цілісна кава.
Так, кави від MadHeads чи якихось інших хіпстерських виробників трохи смачніше, складніші, але одразу вдвічі або втричі дорожчі.
В той же час, в супермаркетах, в цій ціновій категорії, кави на смак як шмурдяк.
А ця кава, за таку ціну - скарб! Сподіваюся на те що виробник буде тримати якість. Тож, поки якість буде стабільною - я постійни клієнт!- Достоинства:
- Велике зерно, дійсно свіжеобсмажена, за свою ціну це 11 з 10!
Гармоничный
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: devercoffee. Общий вес: 1000
Свіжообсмажена кава, арабіка, зерно цільне, ароматне. Після заварювання аромат дуже приємній, напій м'який, з яскравою кислинкою . Сподобався, замовила ще!) Рекомендую!
Дякую за швидку доставку!- Достоинства:
- Кава в зернах Гондурас, Арабіка, зерно цільне, середнього розміру, обсмажена якісно. Кава дуже смачна і ароматна
- Недостатки:
- Обов'язково треба ставити дату, коли обсмажено зерно
Гармоничный
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: devercoffee. Общий вес: 1000
Запашна і смачна кава, виражена кислинка. Чисті, сухі і помірно обсмажені зерна - якісно!
Богатый
- Лідия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: devercoffee. Общий вес: 1000
Непогана кава. Не гірка, не кисла. Обжарка середня. Приємний запах.
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: devercoffee. Общий вес: 1000
Смачна кава. Буду замовляти ще.
- юрий к***Отзыв от покупателя. Продавец: devercoffee. Общий вес: 1000
рекомендую. Дуже хороший кофе
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки: