Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Консервный нож со штопором 2в1 открывачка EMPIRE

Оценка пользователей 3.73/5
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Відкривати ще не пробувала, але сам дизайн сподобався.

Достоинства:
    Два в одному. Що ще й штопор є.
    • Продавец  StarLight

• Мария Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Зламався при першій спробі відкрити банку

Достоинства:
    Немає)
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Маріє! Ми розуміємо ситуацію та приносимо вибачення за незручності. Саме тому з Вами намагався зв'язатися наш сервісний менеджер та пропонував Вам заміну товару за наш рахунок. Це можливо тому що на товар розповсюджується як повноцінна гарантія, так і термін обміну/повернення. Але на жаль у відповідь ми отримали тільки ігнорування. Наша пропозиція до сих пір залишається актуальною, так як терміни ще не було вичерпано. Тож вразі актуальності Ви можете все ж таки відповісти нашому менеджеру та Вам буде відправлено заміну товару.

• Іра

Супертовар, все підійшло.

Достоинства:
    Якість, простота
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  StarLight

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Повний непотіб. Перед відкриттям ДРУГОЇ банки консерви ніж просто почав гнутися

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Сергій! Дякуємо Вам за надану інформацію та вибачаємось за незручності через заводський дефект товару.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нормальна відкривачка за свою ціну

Недостатки:
    Не дуже зручна ручка
    • Продавец  StarLight

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

звичайна, функціональна відкривачка. Свою роботу гарно виконує. Дякую:)

Достоинства:
    Виконує свої безпосередні функції

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Міцна хороша відкривачка, свої функції виконує. Доставили швидко і без проблем

• Катерина Х***

Хороша багатофункціональна відкривачка. Дякую

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нормальна відкривачка.Відкрила банок 10.ціла.за свої гроші працює на кожну копійку

• Продавец  StarLight

Олексій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

В руках не грає,консеву відкриває,пиво та вино думаю теж без проблем відкриє.Ніж для консерви гострий.За 100 гривень нормальна якість думаю.в руці лежить на 100 гривень не супер ергономічно але і руку не ріже.

Достоинства:
    Відносно товстий метал,фаски зняті
    • Продавец  StarLight

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже не задоволена магазином ...
    Фото не відповідає дійсності
    Як можна повернути гроші?
    Товар з магазину все від 5грн

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  StarLight

Анастасія, доброго Вам дня! З Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та надав інформацію. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі. Вам будуть поверненні кошти у повному обсязі. Гарного Вам дня!

• Анастасія К***

Віднук доповнюю...
      Питання вирішили дуже швидко)) гроші повернули у повному обсязі!
      Дуже дякую за оперативність і клієнтоорієнтованість