Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Опрыскиватель аккумуляторный 12 л FORTE CL-12A садовые опрыскиватели для деревьев, огорода, сада и виноградник

Оценка пользователей 4.27/5
  • Отзывы про товар продавца TopOasis
  • Петро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Одержав на третій день . Питань нема працює добре. Повний комплект .

Достоинства:
    Акумулятор чудовий. Рекомендую !
  • Виталий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Получили товар без задержек. Все в наличии. Товар соответствует цене.

• Сергій Б***

Все працює

• Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Оприскувач прийшов червоний (продавець попередив) насадки всередині, все в комплекті, все працює, рекомендую.

Достоинства:
    Бюджетний
  • Ігор К***

Супер!!! Спасибо

• Кошкаров І***

Відмінно працює

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анна Ш***

Обприскувач просто класс

Достоинства:
    Відповідає очікуванням
  • Надежда З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

дякую за товар,прийшов в нормальному стані,доставлено своєчасно,оприскувач працює,жде своєї роботи на полі

Достоинства:
    поки не знаю
    Недостатки:
    не знаю ще
  • Євген С***

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Прийшла бистро,але був заводські брак, зв'язалася з продавцем,він відправив іншу

• Елена Ч***

Працює супер!!!!. Дякую

Достоинства:
    Зручний

Будь ласка. Звертайтеся!

• Алина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Теща задоволена , синок школярик допомогає граючись , гарна бризкалка , чудові насадки.

• Вадим Х***

Зручний в роботі.

• Юрій М***

• Виктор О***

Давно мріяв придбати.

Достоинства:
    Класна річ
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Обприскувач сподобався,зручний в роботі,те що треба,дякую всім.

Достоинства:
    Якість,ціна.
  • Анатолий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Очень удобный но для пенсионеров немного тяжеловат чуть по легче и было бы хорошо

Достоинства:
    Не надо качать включил и опрыскуй и ещё насадок много очень удобные
    Недостатки:
    Сама штанга разбалтывается и не держит выпадает
  • михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Оприскувачем задоволений, але обприскування він може робити для дерев висотою не більше 3 м. Подвійні форсунки годяться лише для обприскування кущів.

Достоинства:
    Працює добре
    Недостатки:
    Некорректне підключення жовтого провіда на регуляторі тиску, мабуть тому, що жовтого кольору не було. Довелося переподключити як рекомендовано на схемі регулятора.
    • Продавец  TopOasis

Доброго дня. По всім питанням щодо обприскувач можна звертатися в сервісний центр Forte. Перелік широкої мережі сервісів вказані в інструкції.

• Михаил Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Правильные характеристики изделия - должно это соблюдаться .

Достоинства:
    Работает все хорошо , разобрался с насадками хорошо сделано . зарядное справдляется с работой
    Недостатки:
    Укащзвано 12 литров - на самом деле 10 литров , а это деньги . Второй вопрос ну как то можно было сама штанга распылителя сделать подлиненее так примерно на 35-45 см. изоляция дна от проникновения влаги и грязи ну никак не продумана .
  • Валерій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

перевірив комплектність. роботу. задоволений. дякую

• Мухидин К***

Негативный

Достоинства:
    Пока не проверял
    Недостатки:
    Нет мерного стакана
    • Продавец  TopOasis

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук

Хочемо уточнити, що мірний стакан не входить у стандартну комплектацію обприскувача Forte CL-12A від виробника. У комплекті йдуть основні елементи для роботи, а додаткові аксесуари можуть відрізнятися залежно від партії.

Якщо для вас це важливо — напишіть нам у приватні повідомлення, постараємося допомогти або запропонувати рішення

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopOasis. Цвет: Синий. Объем: 12

Повелася на відгуки та цену. Ні дарма кажуть " дешева рибка..." Отримала це "лего", в комплектації все є. Але навіщо мені 5 насадок, якщо я до шлангу ледь прикрутила ту штангу! Набрала 10 літрів!!! Ні 12, як вказано в інструкції, бо 12, це з гіркою над кришками опискувача. Но то хай.. 10 влазить під зав'язку, мені вистачить. АЛЕ Ж, коли я набрала тиї 10 л та увімкнула пристрій, щоб працювати.. та металична штанга з насадкую зірвалася! Бо отой з'єднувач просто лопнув! Може я не так зібрала? Може треба було розібрати агрегат, та по іншому той з'єднувач присобачити? В інструкції я про такі нюанси нічого не знайшла... Короче! Гроші на вітер, бо я не знаю як тую штангу причепити до шлангу!

Достоинства:
    Мені надіслали червоний!!
    Недостатки:
    Треба мати ступінь дохтора технічних наук, щоб зібрати то лего
    • Продавец  TopOasis

Доброго дня, Юліє.
      Нам прикро, що у вас склалося таке враження
      Хочемо уточнити, що обприскувач постачається у стандартній заводській комплектації, де штанга та шланг з’єднуються через різьбове з’єднання. У більшості випадків проблема виникає через недостатнє або неправильне закручування з’єднувача — при роботі під тиском він може просто зірватися.
      Також звертаємо увагу:

об’єм 12 л вказується як максимальний технічний (повний бак), робочий об’єм зазвичай трохи менший — це нормальна практика для таких пристроїв;

комплект із кількома насадками передбачений для різних типів обробки (сад, город, дерева).

Ми завжди готові допомогти
      Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або у Viber — підкажемо правильне підключення (це займає буквально кілька хвилин), або за потреби замінимо з’єднувач, якщо він дійсно має дефект.
      Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам покращувати сервіс.

• Алексей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MoodTyT. Цвет: Синий

Товар супер. Все соответствует. Рекомендую. Жалобщикам советую лучше разбираться с механикой. Трубки если правильно собранные, не текут, но с учетом постоянного движения требуют подтяжки. Неясен только средний переключатель, его нет и в инструкции. Прошу у продавца пояснений

Достоинства:
    Все ок.
    Недостатки:
    Нет, если не тупить
    • Продавец  MoodTyT

Доброго вечора. Дякуємо Вам за відгук. Середній перемикач,це регулятор тиску. Ним можна регулювати тиск розприскування рідини.

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12

Замовляла для мамчика. Мамчик задоволений. Та жалкує, що раніше не полегшила собі догляд за садом та рослинами. Що тут ще додати?

• лилия с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12

Перепрошую за негативний відгук. Після зарядки вмикали не натискаючи на ручку розпилювача, таким чином «повітряна подушка» не давала запуститись механізму. Зять виправив ситуацію, все працює))

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12

Був у мене бюджетний механічний розпилювач на 12 літрів теж від Forte, для моєї невеликої ділянки влаштовував повністю, але зрештою там зламався важіль помпи. Тому вирішив взяти схожий тільки акумуляторний. Враховуючи ціну, ніяких особливих очікувань в мене не було, але це реально просто небо і земля. Тепер обробка саду займає в декілька разів менше часу. Простіше обробляти, простіше промивати, взагалі нуль питань по роботі.
    Зауважу, що комплектний брандспойт слабенький та короткуватий і годиться тільки для обробки теплиці, де мало місця. Тому докупив окремо брандспойт на 2,7 метра з латунним розпилювачем для обробки саду. Тиск тримає чудово, акумулятор ще жодного разу повністю не розрядив - на декілька заправок вистачає з головою.

Достоинства:
    Не дорогий, тихий, тиск достатній для 3 метрового бранспойта.
    Недостатки:
    Коротенький тендітний бранспойт в комплекті, частина насадок в комплекті неюзабельні.
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12

Советую всем кто до этого пользовался обычными опрыскивателями,почувствуете сразу облегчение в пользовании,ни чего не надо качать,просто нажал кнопку и в перед.

Достоинства:
    Доволен всем
    Недостатки:
    Ремни за которыми нужно следить перед тем как надеть.
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12

Сьогодні отримав, дякую розетці і укрпошті, за добу після відправки. Гарний пластік, заряджений на 90 %. Багато насадок. Один мінус, заказував синій, а відправили червоний, але це не є проблемою.

Достоинства:
    Багата комплектація
    Недостатки:
    Дуже тонка трубка
    • Дмитрий А***

Трубки можна міняти на будь-які по довжині і діаметру. Китайці роблять що завгодно. На базарах і хоз магазинах продають

• Будько а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Price. Цвет: Синий. Объем: 12

Товар гарний. Все прийшло як треба гарно упаковано. Все працює. Дякую. Продавця рекомендую.

Достоинства:
    В роботі супер
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12

Це просто кайф. З ручними ні в яке порівняння...

Достоинства:
    Супер швидка обробка саду. Акума вистачає позаочі
    Недостатки:
    Не знаю до чого придовбатись, тому нехай буде коротка штанга, але напором компенсується
  • валерий к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12

Купил родителям, очень остались довольны,десять раз спасибо сказали, раньше вручную прыскали, теперь от работы получают удовольствие и не на радуются.

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Пока нема
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Объем: 12

Сьогодні перше випробування. Після ручного враження супер. Якість покаже час. На вигляд дуже непогано!

• Олюня Р***

Все відповідає комплектації,швидка доставка

Достоинства:
    Працює ідеально
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юрий

акамулятора хватає на довго

Достоинства:
    Офігітельно зручно
    Недостатки:
    нема
  • Надежда К***

рекомендую однозначно!

Достоинства:
    Ніколи з таким задоволенням не обприскувала свої рослинки, швидко, легко , супер, дуже сподобався, як працює, свою функцію виконує на 100 відсотків!
  • Тетяна Ж***