Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Минимойка Karcher K 5 WCM (1.324-400.0)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Олександр

Не пройшло і року потік знизу,і працював він тільки влітку того року до восени...Оформлював заявку на гарантійний ремонт через "Розетку"2 дні тому,та ніхто не відповів чи зателефонував..Дуже неприємний осад за покупку та обслуговування від розетки...тим паче що це відомий та якісний бренд..

Достоинства:
    Недостатки:
    Течія з під низу
    • Представник бренду

Доброго дня! Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми розуміємо ваше розчарування.Заявки на гарантійне обслуговування можуть оброблятися із затримкою через навантаження, але ваш випадок точно не повинен залишатися без відповіді.

• Оксана П***

Купували для приватного будинку — авто, патио і доріжки. Мийка справляється добре: потужності вистачає для побутових задач, навіть старий бруд відмиває без проблем.

Плюси:

* хороша потужність для дому
    * довгий шланг (зручно працювати)
    * проста у використанні

Мінуси:

* немає пінонасадки в комплекті (купували окремо)

В цілому — хороший баланс ціни та якості. Для будинку, дачі чи регулярного миття авто — відмінний варіант. Якщо не плануєте комерційне використання, то цього більш ніж достатньо.

• Представник бренду

Вітаю,дякуємо за позитивний відгук.

• Богдан

Чудово підходить для миття машини, тротуарної плитки, фасадів. заборів тощо. Також тестував на ковраліні, бруд вимився без миючого засобу.

Достоинства:
    Потужний, фрезою для бруду може змити пошкоджений лак з машини.
    Недостатки:
    Важить більше 10 кг.

Доброго дня, Богдан.
      Дякуємо за ваш відгук.
      Ми раді, що наш товар Вам сподобався.

• Микола С***

Керхер добре себе зарекомендував в побутовому використанні. Має багато режимів та щіток. Певен, що цієї потужності вистачить для миття машини

• Представник бренду

Дякуємо, що обрали нас. Дякуємо за позитивний відгук на наш бренд, нам важливо знати Вашу думку!

• Мунтіян М***

Фреза для бруду зламалась через годину використання.

Достоинства:
    Добре відмиває бруд
    Недостатки:
    Фреза для бруду зламалась через годину використання. Можливо інші елементи також ненадійні.
  • Станислав Д***

До того була k5 трошки інша, але під час окупації її вивезли кудись в удмуртію до оленів, тоє можу порівняти.
    Цей трошки меньший по корпусу але роз'єм під шланг тиску стирчить і для того щоб кудись мийку поставити його доводиться постійно відклацувати. В минулому такого не було. Сам шланг якийсь більш дубовий і дуже сильно крутить петлі і ще і дружина змогла заломати, старий був якісніше здається.
    В старому хімія подавалась через фірмові типу одноразові банки які ще треба було знайти та купити, в цьому класична "трубочка".
    Все інше класичний небвиваємий k5 керхер, але таке враження що керхер кожних пару років робить інший корпус і завжди щось недороблює для наступних змін.

Достоинства:
    Надійна техніка, багато аксесуарів, водяне охолодження двигуна, потужність, шланжик під миюче замість фірмових банок
    Недостатки:
    Розташування виходу під шланг високого тиску могло би бути зручніше, сам шланг раніше був наче краще
  • Татьяна К***
    Продавец: Rozetka

Дуже класна мийка, ми й машину миємо нею і меблі , теплиці, фасад,плитку. За два роки була одна поломка, сервісний центр,швидко і безкоштовно відремонтував.

Достоинства:
    Потужна
    Недостатки:
    Була в ремонті.
    • Представник бренду

Вітаю, дякуємо за ваш відгук.

• Алексей С***

Судячи із характеристик, артикула та ціни - це мийка k5 wcm, а не k7 wcm

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Помилку на сайті виправлено.

• Юрий
    Продавец: Rozetka

Это модель K5, а не К7. Исправьте.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Помилку на сайті виправлено.