- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Месяц назад привила,очень переживала,из 6-ти прививок прижились 5,остаток положила в пакет попрыскала и в холодильник,месяц прошел,а оно еще сочное и живое,что говорит об очень качественных веточках. У меня не появилось пока ни веточек новых,ни почек,но то,что прижилось меня уже очень радует,я не думала,что что-то выйдет с первого раза,разматывала,чтоб всё выкинуть,а оно все заштопалось))Поэтому очень благодарна и рада!
- Достоинства:
- Качественная веточка,сочная,хорошо упакованная
- ванда с***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
прийшов дуже тонюсенький - не прижився без варіантів
- Продавец Exotic Plants
Добрий день. Дякуємо за ваш зворотній зв'язок. Шкода, що цього разу не вийшло. Тонкі верхівкові живці насправді є найбільш живучими, оскільки клітини в них діляться найактивніше.
Успіх щеплення лимона залежить не лише від живця, а й від мікроклімату: щільності намотки стрічки, ідеального збігу камбію та захисту від сонця (під пакетом на сонці прищепа просто вариться). Також важливо стежити, щоб конденсат не потрапляв у сам зріз, і залишати менше листя для збереження сил.
Ми завжди намагаємося відправляти свіжі та життєздатні живці прямо з оранжереї. Бажаємо вам успіху в наступних спробах, адже цитрусові потребують терпіння та практики!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Приїхали живці повністю вражені павутинними кліщами (я була в шоці),помила під водою з господарським милом і не очікувала нічого доброго від таких живців… Але на мій подив прививка вдалась
- Продавец Exotic Plants
Вітаємо! Дякуємо за ваш чесний відгук та за те, що поділилися досвідом.
У великих оранжереях, де ростуть десятки дорослих цитрусових, павутинний кліщ — це постійний "виклик", з яким ми ведемо регулярну боротьбу. Проте через специфічний мікроклімат повністю та назавжди позбутися його в таких масштабах практично неможливо.
Ви вчинили дуже правильно, зробивши профілактичну обробку. Існує "золоте правило" садівництва: будь-яку нову рослину чи живець, що потрапляє до вашого дому, варто обов'язково обробити та витримати на карантині. Це нормальна практика для захисту своєї домашньої колекції. Дякуємо за вашу майстерність та терпіння — хай лимон радує вас активним ростом!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Роблю ще один відгук, хочу показати як гарно підросли гілочки. Робила на дикому лимоні дві прищепи розділивши гілочку Демре Дескензіс. Прижилася швидко, робила парнички на гілочки. Хороший матеріал, дякую ще раз за задоволення . Рекомендую однозначно
- Достоинства:
- Велика гілочка, запаковано герметично
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Купував лимони сортів "Демре Дескензіс" та "Пандероза" (київський крупноплідний). Прижився лише "Демре Дескензіс"... Щеплення робив 22 грудня 2024, тож на сьогодні моїй прищепі вже 3 місяці і 20 днів... Тепер з нетерпінням чекаю, коли вона зацвіте.
Хоча поки що ознак цвітіння немає, але надія жива - рослинка виглядає міцною і здоровою, тож сподіваюся, що ще порадує ...- Достоинства:
- Дуже в хорошому стані відправили, все обрадувало...
- николай б***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
розочарувание
- Недостатки:
- живець пришел не качественый и заражен клещем прививка прижилась но с клещем пришлось поборотся
- Продавец Exotic Plants
Дякуємо за відгук.
Після нього ми провели ретельну комплексну обробку рослин від шкідників. Таке трапилось, тому що на ранній стадії важко було це помітити. Проте живець свіжий і прижився, тому він якісний.
- Манжола І***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Не прижилися
- Достоинства:
- Не побачив врожай
- Недостатки:
- Засохли
- Продавец Exotic Plants
Вітаємо! З телефонної розмови з Вами зрозуміло, що притензій до якості живців у Вас немає. Щодо щеплення, ймовірніше за все, живці не прижилися через те, що не були суміщені камбіальні слої.
Таке трапляється навіть у досвідчених садівників.
Дякуємо за відгук!
- Дар'я Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Живець прийшов чудової якості, замовляла декілька сортів цитрусових. Прививку здійснювала вперше в житті і все вийшло. Фото через місяць додаю.
- Петро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Дуже добре прививається
- Продавец Exotic Plants
Дякуємо за приємний відгук!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Все супер. Черенки прийшли швидко, свіжими, як тільки зрізанні з дерева, гарні.
- Продавец Exotic Plants
Дякуємо за приємний відгук!
- Дима Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants
Черенок класний, свіжий пахучий прийшов. Прям люблю-куплю і політаєм) продавець жінка приємна та якісно надає послуги, короче закажу ще)
- Достоинства:
- Все найс, збуджений без меж
- Недостатки:
- Не має) Таня шик)
- Продавец Exotic Plants
Добрий день, дякуємо за приємний відгук та теплу оцінку нашої роботи. До наступних замовлень!
- Андрій З***Продавец: Exotic Plants
Результат через місяць після прививки, з'явилися бутони
- Достоинства:
- Гарно прижився
- Продавец Exotic Plants
Добрий день, дякуємо за позитивний відгук. Якщо недоліків немає, чому не додали зірочку? :)