Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Термометр кухонный пищевой цифровой электронный со щупом для мяса Bodasan TP300

Оценка пользователей 4.64/5
  • Тоні
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Все ніби добре, і довгий щуп, і фаренгейта/цельсія перемикає, і дисплей достатньо великий.
    Але. Він повільний. Дуже. Настільки повільний, що це дратує. Дуже. Звичайне вимірювання, скажімо, смаженого м'яса, мінімум 15 секунд. Не 5, не 10, а 15+ секунд доки він наргіється від кімнатної 20-з-чимось до 70 . І це ще так, "на вскидку". Точне вимірювання, коли він покаже реальну температуру, а не приблизну, це мінімум 20 секуд. А в середньому взагалі 30+! Це пів хвилини чекати.
    Поки користуюся так: запхав, поклав екраном вверх і шось інше роблю, через пів хвилини дивлюся "шо там". Надалі куплю якийсь інший, а цей викину.
    Особосто мені зовсім не сподобався. Не люблю речі, які дратують. Але свою справу він робить і точність є, і ціна дуже приваблива, тож 3/5. Якщо вас не бісить чекати - сміливо беріть.

• Продавец  Dasdan

Ми щиро вдячні вам за відгук та зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що термометр не виправдав ваших очікувань через швидкість вимірювання. Ми обов'язково передамо ваші коментарі виробнику задля покращення якості товару.

• Александра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Я очень довольна , сначала думала , что мне он не пригодиться. Но теперь приготовить мясо правильной прожарки стало легко, не нужно сомневаться проверяя его на уровень мягкости.
    А еще готовила глинтвейн зимой, и чтобы не выкипятить /перекипятить вино, так же использовала этот термометр , чтобы держать нужную температуру.

Жаря мясо /стейк на сковородке я прямо втыкаю в кусок мяса термометр и слежу за градусами , если жарю одновременно сразу два куска выбираю тот что поменьше и вставляю в него, тогда как он по температуре дойдет снимаю его со сковородки и вставляю в тот что побольше посмотреть , что там с температурой, жду необходимой.
    Готовила стейки в аэрогриле, если там готовлю, то ставлю режим стейк и могу в любой момент остановить работу аэрогриля, вставить в мясо термометр за пару секунд он покажет какая температура в куске мяса.

Жалко нет крючка , чем зацепиться за кастрюлю, например, при подогревании вина для глинтвейна , я использовала проводку от какой то упаковки чего-то там, и прикрепила его к ручке кастрюли, чтобы не упал внутр и не поправилась пластмассовая ручка.

• Продавец  Dasdan

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Термометр все показує точно, перевіряли на прикладі підігрівача для дитячих пляшечок. Купували спеціально для вимірювання температури води для приготування дитячого харчування. Довго набирає температурне значення. Шляпка важить більше, ніж залізний щуп, тому перехиляється, якщо маленька кількість води і пластикова не стійка пляшечка, тож доводиться тримати в руках.. Але ми Задоволені.

Достоинства:
    Чітко показує температуру
    Недостатки:
    Довго набирає градуси температури.
  • анжела

+++

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Гарний термометр. Все як в описі і на фото.

Достоинства:
    Працює, як треба
    Недостатки:
    Поступово набирає температуру. До хвилини потрібно чекати.
  • женя в***

Чудово працюе

• Людмила Г***

Дуже корисна річ

Достоинства:
    Гарно показує температуру тільки трєба трохи чекати
    Недостатки:
    Поки не має
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Використовую в домашніх умовах для мусових тістечок

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Поки не знаю
  • Ирина П***

Все працює!

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Дешевий. У наборі вже є батарейка. Зручний у користуванні якщо не висувати до нього претензій як до лабораторних приладів. Має дві шкали вимірювання. По Фаренгейту та Цельсія. Має похибку що відповідає його класу – киплячу воду він вимірює як 98,9 С. Дуже повільно прогрівається / для заміру киплячої води потрібно чекати до 10 секунд щоб вийти на показник 98,9 С / початкова температура приладу кімнатна у 22 С. Для кухоних справ та вимірювання температури повітря підходить.

Достоинства:
    Дешевий. У наборі вже є батарейка. Зручний у користуванні. Має дві шкали вимірювання. По Фаренгейту та Цельсія.
  • Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

На вигляд зроблений гарно, з батарейкою, та довго заміряє температуру, 20 секунд тримав і весь цей час температура поступово зростала

• Тимченко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Покупкою повністю задоволена. Рекомендую)
    Мега швидка доставка.

Достоинства:
    Хороше співвідношення ціни/якість
  • Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Термометр на свою вартість достойний)
    Дуже швидко доставили

• Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Доброго дня. Термометр брала для вимірювання температури води. Якістю та ціною задоволена. Загалом термометр є універсальним, як для рідин так і для продуктів. Доставлено вчасно. Рекомендую цей термометр та продавця.

Достоинства:
    Зручний,легкий,компактний
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Манукян А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Хороший термометр. Быстрая доставка.

• Василевская С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Дякую за швидку доставку , все прийшло швидко. Дівайс, для своєї вартості, гарний.

Достоинства:
    Вже з батарейками , швидка доставка
    Недостатки:
    Трохи довго «думає» :)
  • Олег Д***

Хороший термометр, швидка доставка

• Наташа Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Термометр чудовий. Доставка швидка. Продавця рекомендую.

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Термометр отличный. Доставка быстрая.

Достоинства:
    Соответствует характеристикам, хорошая цена.
  • Диана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Чудовий термометр, швидко надійшов до відділення розетки

Достоинства:
    Оперативна відправка
  • Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Гарний,зручний термометр. Оператор швидко з'язався ,вчасна доставка. Дякую.

• Олег А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Стандартний кухонний термометр. Простий в користуванні. Показує точну температуру.

Достоинства:
    Працює на відмінно.