- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: KavaBoom. Общий вес: 125
Замовлення отримала майже через тиждень після оформлення — відправили з великим запізненням. Отримала не те, що замовляла. Банки кави в іржі, що викликає сумнів щодо умов зберігання, хоча термін придатності в нормі. Шкодую, що оплатила наперед, бо якби оплата була при отриманні, я б просто відмовилася від посилки.
Дуже розчарована якістю обслуговування, тривалим терміном доставки та невідповідністю замовленого товару.
Більше у цього продавця не замовлятиму й не можу рекомендувати іншим.- Достоинства:
- Недостатки:
- Відправили не ту каву, що замовляла.
Банки в іржі. Кава викликає сумніви щодо оригінальності.
- Продавец KavaBoom
Доброго дня!
Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам дуже прикро, що ваше замовлення не відповідало очікуванням, а доставка була із затримкою.
Ми передали цю інформацію відповідальному відділу для додаткової перевірки умов зберігання товару та якості комплектування замовлень.
Дякуємо за розуміння.
- Євгенович І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 125
Так себе не то пальто . Я не знаю почему, но он отличается в худшую сторону , от того что обычно пью этого брэнда .
- Достоинства:
- Банка
- Недостатки:
- Вкус на твердую 3 , пить можно , но на Илли моноарабику не тянет
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 125
В кофе не разбираюсь, из того что было на выбор просто понравилась баночка..
- Євгенович І***
Баночка , а вот
само кофе на 3 - Олег
Недавно получил по нему отзыв, в описании не указано, но у него 3 из 10 степень обжарки, и сказали что угадал, как раз такой и нужен был. Возможно чтобы не обидеть, но не похоже (да и зачем), не знаю в общем..
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Cup of Coffee. Общий вес: 125
Кофе имеет отлично выраженный вкус.
- Достоинства:
- Отличный ароматный кофе!!!!!
Вкус
Богатый
Степень кислотности
Не выражена
- Продавец Cup of Coffee
Дякуємо за Ваш відгук! З радістю чекатимемо на Вас знову)