- наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Greewain. Цвет: Прозрачный. Объем: 345
Протесті і елегантні. Дуже якісне скло
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНОВ. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Прислали не тот товар, одним словом не рекомендую(
- Продавец ТехНОВ
Вітаємо Ірина Юріївна,
Приносимо Вам наші щирі вибачення за ситуацію, що склалася.
Надійшлить будь ласка фото товару який Вами був отриманий і якщо товар не відповідає замовленому то ми можемо замінити товар або Ви можете повернути його,
Єдине
- товар має бути новий - не використовувався;
- товар цілий і збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, ярлики;
Пересилання на заміну буде за наш рахунок.
Ще раз перепрошую за незручності,
З повагою
Денис Попов
ТехНов
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Чудовий магазин, швидка відправка, товар відповідає опису.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Гарні
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Супер, якість топ, навіть коли лопнул в руках не порізав їх
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація. В разі виробничого дефекту в Ardesto діє гарантійний термін - 1 місяць. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 95
Дякую.Чудовий набір, дуже сподобались.
- Достоинства:
- Зручний,легкий, стильний дизайн.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Гарні, нічого зайвого.
- Волкова О***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Объем: 315
Склянок Люмінарк, які я замовила, не було в наявності, і мені запропонували цей варіант. Цілком їм задоволена.
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Хороші склянки, дуже зручні
- Алена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Сильно узкие.Не очень привычно и удобно держать в руке.Стекдо не тонкое.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо ваш відгук і хочемо зазначити, що форма та товщина скла цих стаканів є стандартними для подібних наборів на ринку.
Однак, ми розуміємо, що у кожного покупця є свої індивідуальні вподобання щодо посуду.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Корисутюся 6 місяців, скло не товсте, але достатньо міцне
- Достоинства:
- Чудовий товар за свої гроші
- Недостатки:
- Не виявлені
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Беру вже другий набір таких склянок, все супер! Зручні, стильні і гарні
- Достоинства:
- Стильні
- Недостатки:
- Альона Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Стакани були цілими
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Тоненькі, але за таку ціну чудові.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
бокалы очень классные, прям как я и хотела
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Я напевне пёрший кому вони не сподобались, розміри зручні але на цьому переваги закінчуються, якість дуже не стабільна, 4 з 6 криві, як не дивись, навіть довелося сімейну нараду збирати і проводити голосування) Стаканы не рівні і криві, та і пропорціі не дуже, дно товсте и через це вони трохи важкі, а стінки станаканів досить тонкі для такого дна та ваги. Коротше навіть без користування оформив повернення. Дівчина у точці видачі забрала їх але сказала що не бачить причин для повернення, ну її думка мене меньше за все цікавить, повернув та забув, більше такі замовляти не планую)
- Достоинства:
- Ціна, зручний розмір.
- Недостатки:
- Криві і не пропорційні (
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Стакани гарні
- Достоинства:
- Легкі
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Стакани дуже сподобались , зручні , скло не тонке
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Вовк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Стакани чудові. За свою ціну якість на 10
гарні та стильні склянки. Зручні
- Достоинства:
- ціна
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Якісні, гарно виглядають.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Отлично
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Гарні склянки!!!
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Анастасия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Заказала себе уже второй набор, для большой компании. Стекло хоть и не очень надёжное, но отличная цена для такого товара
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не очень плотное стекло
Представник брендуДякуємо за довіру до нашого бренду та відгук!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Гарно та дешево
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Прекрасні
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Кожний стакан окремо запакований, всі цілі.
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Не виявила
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Купувала ще 2 місяці тому.
Подобається, що з часом не мутніють, після миття в посудомийці.
Скло не дуже товсте, але пару разів перекидали на столі, то не розбився)- Достоинства:
- Дешево, квасиво, міцні
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Мария И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Дійсно класні! Такі і шукала! Зручні, компактні.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Кудрявец А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Гарні та зручні склянки
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Дуже гарні та зручні стакани!!! Рекомендую
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Круті склянки.
Міцне скло. Мінімалізм. Гарний обьем. Підійдуть під будь який інтерʼєр.- Достоинства:
- Рекомендую!
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Незамай Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Хороший набор стаканов,стекло не тоненькое,а плотное,что можно не боятся что лопнет.
- Достоинства:
- Качество
- Ия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Дуже сподобались!присутній мінімалізм-нічого зайвого,гарні на вигляд.Рекомендую!
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Дуже гарні
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный. Объем: 315
Чудовий набір стаканів. Легкі і в той же час міцні.
- Достоинства:
- Ціна та якість