Отзывы покупателей о Мука грецкого ореха O’freshly 500 Г

Оценка пользователей 3.4/5
  • Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop. Общий вес: 800

Беру втретє. Випікаю на борошні дієтичний хліб. Товаром задоволена, упаковка прийшла вмістка вистачить на довго. Дякую продавцю товар рекомендую.

Достоинства:
    Якість і доступна ціна.
    • Продавец  Freshly shop

Дякуємо за відгук, Валентино!
      Працюємо, аби Ваш хліб був запашним і без зайвих калорій, лише з користю для здоров'я:)

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop. Общий вес: 250

Брали для випічки, добре підходить, скаралупи не було. Печиво смачне та ароматне.

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук.
      Очікуємо на Вас іще в нашому магазині!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop. Общий вес: 800

Борошно з маленькими шматочками шкаралупи ,якщо посіяти на сіто то залишки , як крупний пісок і навіть після просіювання жуєш відчуваєш тверді частинки, буду використовувати замість піску для рослин,бо для випікання не підходить . Інше борошно купляла тут :лляне та кунжуту нормальне.

• Продавец  Freshly shop

Вікторія, дякуєм зв відгук.
      Так, іноді можливе потраплчння скарлупи, але не так як Ви пишете. Тому цей товар за Вашим бажанням можем замінити.
      Чекаєм на відповідь.

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop. Общий вес: 800

Достойный продукт! Добавляли в йогурт, сильно не разбухает (не превращает всё в кашу). Небольшое количество муки придаёт приятный ореховый вкус выпечки (заменили в печенье часть пшеничной муки). По вкусу - просто грецкие орехи, только измельчённые.

Достоинства:
    Вкусно, доступно по цене
    Недостатки:
  • Павлик О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Freshly shop. Общий вес: 500

Таке враження, що це борошно зробили, змоловши горіх цілком з шкаралупою. Брала для випікання кришечок макарон, в результаті вийшли не їстівні, адже попадаються тверді фракції, наче каміння! Жах!

Недостатки:
    Перемелений горіх разом із шкаралупою.
    • Продавец  Freshly shop

Доброго дня. Скаролупа може бути присутня, але в незначній кількості. Ви б не могли відправити нам це борошно, щоб ми виявили і вирішили цю проблему.

• Продавец  Freshly shop

Також, ми відправимо вам нове борошно. Напишіть нам на наш номер вашу адресу. Доставку борошна сплачуємо ми. Вибачте за незручності.